Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da konut satışı azaldı
Türkiye genelinde konut satış sayısı nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569 oldu. Şanlıurfa’da da söz konusu ayda konut satışı azalış gösterdi. Kentte mart ayında 2 bin 3 olan konut satışı nisanda bin 567’ye geriledi.
Dolar ve euro fiyatları yükselişte
Dolar ve euro kuru özellikle son dönemde yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Peki, dolar ve euro kuru haftanın son işlem gününde ne kadar? 17 Mayıs 2024 Cuma günü itibarıyla dolar ve euro kuru belli oldu. İşte güncel fiyatlar...
Şanlıurfa'da şok uygulamalarda 58 aranan şahıs yakalandı!
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından şok uygulamada 58 aranan şahıs yakalandı.
Şanlıurfa'da 4 günlük eylem ve etkinlik yasağı!
Şanlıurfa Valiliği, kent genelinde her türlü yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişinin 4 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
PFDK cezaları açıkladı!
PFDK kararlarını duyurdu. Bu kapsamda Şanlıurfaspor’a Manisa Futbol Kulübü müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle toplamda 240 bin TL para cezası verdi.
Coşkun: Öğretmen atama sürecindeki mülakata yer vermemeli
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağının TBMM'ye sevk edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.
Şahingöz: Gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz
TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Karaköprü Belediyespor'un kaptanı Muhammed Raşit Şahingöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulüp yönetimine tepki gösterdi. Şahingöz açıklamasında, sezon boyunca pek çok sıkıntı yaşadıklarını ve yapılan ayıplara rağmen şampiyon olduklarını belirtti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Şanlıurfa’da konuştu!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart seçimlerinin ardından partisinin aldığı sonuçları değerlendirdi. Aday belirleme sürecinde herkesin ön planda olmak için mücadele ettiğini dile getiren Yılmaz, “Rekabet süreci ufak tefek itilmelere sebep olmuştur.” dedi. Aday belirleme sürecinde yaşanan rekabetin ardından nezaket sürecinin başladığını belirten Yılmaz, “Bundan sonra nezaket süreci var. Birbirimizi incitmeme süreci var.” ifadesini kullandı.
Şanlıurfa-Suruç yolunda kaza! Yaralılar var
Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak anılan Şanlıurfa-Suruç yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar şarampole uçtu. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
Karaköprü’de polis arabası kaza yaptı
Karaköprü’de bir otomobil il polis arabasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da bağımlılığa karşı 100 bin öğrenciye eğitim
Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ile il Milli Eğitim Müdürlüğü TBM (Türkiye Bağımlılık Mücadele) projesi kapsamında 2023- 2024 eğitim öğretim yılında yaklaşık olarak 100 bin öğrenciye bağımlılık ile ilgili eğitim verdiler.
Haliliye’de çocuklar önce yüzdü sonra basketbol oynadı
Haliliye Belediyesinin engellilere yönelik hizmete sunduğu Engelli Çocuk Havuzu, yüzme keyfi yaşayan çocuklarla doldu. Engelliler Haftasında önce yüzen, sonar basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör operasyonu
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik önceki gün yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü adli makamlarca tutuklandı. 4 şüpheli sınır dışı edildi.
YRP Genel Başkanı Erbakan’dan Şanlıurfa’ya teşekkür ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan belediye başkanları ve yüksek oy alma başarısı gösteren adaylara teşekkür ziyaretleri kapsamında, kazandığı tek büyükşehir olan Şanlıurfa’ya geldi. Erbakan düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ve partililerle bir araya gelerek hem Şanlıurfalılara teşekkür etti hem de işsizlik sorununun yüksek olduğu kentte istihdama yönelik yapacakları çalışmaları anlattı.
12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Rektör Güllüoğlu’nun katılımıyla kutlandı
12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde düzenlenen organizasyonla kutlandı.
Eyyübiye’de son tüketim tarihi geçmiş ürünlere el konuldu
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Amirliği, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Denetim ekipleriyle birlikte yapılan kontrollerde çok sayıda son kullanma tarihi geçmiş ürüne imha edilmek üzere el koydu. Hijyen ve gıda güvenliği kurallarını ihlal eden işyeri sahiplerine kanuni işlem uygulayan ekiplerin denetimlerinin sıklaşarak artacağı belirtildi.
Şanlıurfa’nın dev hastanesinin başhekimi değişiyor
Şanlıurfa’da bir süredir usulsüzlük ve skandallarla gündeme gelen kentin en büyük eğitim ve araştırma hastanesinin kadın başhekimi bıraktı. İl Sağlık Müdürlüğü, başhekimin ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Şanlıurfa’daki feci kazada yürek burkan detay! Baba ve oğul…
Birecik otoban köprüsü üzerinde tırların çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’nın 2023 trafik kazası bilançosu açıklandı
TÜİK’in açıkladığı Şanlıurfa’nın 2023 yılına ilişkin trafik kazası bilançosunu korkuttu. Geçen yıl Şanlıurfa’da 11 binden fazla kaza meydana gelirken bunların 4 bin 780’i ölümlü-yaralanmalı kaza olarak kayıtlara geçti. Bu kazalarda 144 kişi yaşamını yitirirken, 7 bin 700’den fazla kişi de yaralandı.
Şanlıurfa’da iki tır çarpıştı: 2 ölü
Birecik’te otoban köprüsü üzerinde 2 tır çarpıştı. Kazanın şiddetiyle bir tır kontrolden çıkarak köprüden aşağı uçtu. Kazada ilk gelen bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti.
Bugün altın fiyatları nasıl?
Şanlıurfa’da altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Şanlıurfa’da çeyrek altın düştü mü? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın 16 Mayıs 2024 Perşembe güncel altın fiyatları...
Şanlıurfa otomobil alacak ve satacaklar dikkat!
Nisan ayında sıfır otomobillere gelen zamlar, vatandaşları ikinci ele yöneltti. Bu durum, ikinci el otomobil fiyatlarında da artışa neden oldu. Son iki ayda fiyatlar ortalama yüzde 5-8 oranında yükseldi. Uzmanlar, yıl sonuna kadar fiyatların daha da artacağını öngörüyor.
Dolar bugün ne kadar oldu?
Dolar ve euro kuru özellikle son dönemde yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Peki, dolar ve euro kuru ne kadar? 16 Mayıs 2024 Perşembe günü itibarıyla dolar ve euro kuru belli oldu. İşte güncel fiyatlar...
Canan Karatay’dan çay uyarısı
Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer de çay içmenin zehirli olabileceğini iddia etti. İşte, Canan Karatay'ın uyarısı...
Şanlıurfa dahil 7 ilde “Mahzen-47” operasyonu: Bir suç örgütü daha 'Mahzen'e girdi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-47” operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Şanlıurfa’da 11 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 11 aranan şahıs yakalanırken, ruhsatsız silah ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Trafik kurallarını ihlal eden 42 araca idari para cezası uygulandı.
Akçakale’de aranan şahıs yakalandı
Akçakale’de emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Türk Hava Yolları, Taş Tepeler Projesi'nin ana sponsoru oldu
THY, Türkiye'nin tarihi ve kültürel mirasına önemli bir katkıda bulunarak, 12 arkeolojik alanı kapsayan Şanlıurfa’daki Taş Tepeler Projesi'nin 2024-2029 yılları arasındaki ana sponsoru oldu.
Eyyübiye'de ev yangını!
Eyyübiye’de iddiaya göre çocukların ateşle oynaması sonucundan çıkan mesken yangını, itfaiye ekipleri tarafından çevreye sirayet etmeden söndürüldü.
Vali Şıldak engelliler haftası programına katıldı
Vali Hasan Şıldak, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Programda Vali Şıldak, "Biz büyük bir aileyiz" diyerek engelli bireylere yönelik çalışmaların en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.