Arama
Arama Sonuçları
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.
Şanlıurfa merkezli operasyonlarda yakalanan 15 kişi adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 5 ilde yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında Suriye uyruklu şahıslarında bulunduğu 15 kişi hakkında karar çıktı.
Viranşehir’de 44 yaşındaki işçi 1 Mayıs’ta iş kazasında öldü
Viranşehir’de çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu düşen işçilerden 44 yaşındaki Necati Er hayatını kaybetti. İşçilerden 22 yaşındaki Bakır Karataş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 42 tutuklama
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 42 şüpheli tutuklandı.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Kurbanlarının 7 milyon 560 bin lirasını dolandıran 21 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da silahla aracında intihar etti
Ceylanpınar’da iddiaya göre park ettiği aracının içerisinde silahla kendini vuran şahıs hayatını kaybetti.
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Osmaniye’de hayatını kaybetti!
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Tuğçe A. Osmaniye’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Tuğçe A.’nın bugün doğum günün olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa sınırında terör örgütü PKK/PYD mensubu yakalandı
Şanlıurfa'da, yurda girmeye çalışan terör örgütü PKK/PYD mensubu, güvenlik güçleri tarafından Suriye sınırında yakalandı.
Siverek’te 12 yıl hapsi bulunan firari yakalandı!
Siverek’te uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan firari JASAT ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Şanlıurfa'da 25 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
Ceylanpınar’da 25 yıl 20 ay kasten öldürme suçundan aranan firari şahıs JASAT ekiplerince yapılan operasyon sonucunda yakalandı.
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklandı
Şanlıurfa il merkezi ve 4 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Şanlıurfa dahil 42 ilde narkoçelik-14 operasyonu! 321 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 42 ilde düzenlenen narkoçelik-14 operasyonunda 321 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
Şanlıurfa’da fuhuş operasyonu! 9 gözaltı
Şanlıurfa’da maddi imkansızlık ve çaresizliklerinden faydalandıkları kadınları fuhşa zorladıkları ve fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 3’ü kadın 9 şüpheli yakalandı. Operasyonda fuhşa zorlanan 11 kadın da kurtarıldı.
Düz görmeye başladı: Şanlıurfa'da 68 yıl sonra gelen mutluluk
Şanlıurfa'da yaşayan ve 68 yıldır gözleri şaşı olan İsmail Çobanlı Harran Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan başarılı şaşılık operasyonuyla dünyayı düz görmeye başladı.
Şanlıurfa sınırında MİT’ten operasyon
Şanlıurfa sınırında yer alan Barış Pınarı bölgesinde MİT'in sağladığı istihbarat desteğiyle terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalanarak gözaltına alındı.
Eyyübiye'de narkotik operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı
Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda , çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Birecik’te uyuşturucu operasyonu! 3 şüpheli yakalandı
Birecik’te emniyet ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarda muhtelif uyuşturucu ele geçirilirken 3 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Şanlıurfalı seyis yaşama 97 gün tutunabildi
Şanlıurfalı seyis, İzmir'de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp başını beton zemine çarparak ağır yaralanmıştı. 97 gün sonra seyisten acı haber geldi.
Karaköprü'de konteynerde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti
Karaköprü’de dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle konteynerde çıkan yangında 40 yaşındaki Şakir Topçu hayatını kaybetti.
Haliliye’de trafik kazası: 1 ölü
Haliliye’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mehmet Ziya Oktay bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Harran Üniversitesi Hastanesinde 13 yaşındaki seckel sendromlu hastaya başarılı beyin ameliyatı!
Şanlıurfa’da doğuştan Seckel Sendromlu ve beyninde baloncuk (anevrizma) olan 13 yaşındaki Yusuf Özel, Harran Üniversitesi Hastanesinde sağlığına kavuştu.
Şanlıurfa’da ruhsatsız silahlanmaya taviz yok
Şanlıurfa’da jandarmanın üç adrese düzenlediği operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve tabanca ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Turizm Haftası etkinlikleri belli oldu
Şanlıurfa’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası programı belli oldu. Bu yıl 48'incisi düzenlenecek olan Turizm Haftası şehrin tarihi ve turistik değerlerini tanıtmaya yönelik birbirinden güzel programlara sahne olacak.
Siverek’te aranan 33 kişi yakalandı!
Siverek’te emniyet ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar kapsamında hapis cezası ve yakalama emriyle aranan 33 şahıs yakalandı.
Şanlıurfa'da havaya ateş açan 2 kişi yakalandı
Haliliye ve Eyyübiye’de tabanca ile havaya ateş açan 2 kişi güvenlik güçlerince yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Viranşehir’de 10 yaşındaki çocuk akıntıya kapılarak yaşamını yitirdi
Viranşehir’de akıntıya kapılan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Şanlıurfalı hamile kadın cinayetinde zanlılar yakalandı
Şanlıurfa'dan sevdiği adamla kaçarak Mersin'e giden ve evlenen 20 yaşındaki hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi abisi ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.
Şanlıurfa’da jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmanın iki adrese düzenlediği operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve tabanca ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.
Viranşehir’de 22 yaşındaki genç husumetlileri tarafından öldürüldü
Viranşehir'de iddiaya göre akşam saatlerinde yaşanan tartışmada husumetlileri tarafından kalbinden vurulan 22 yaşındaki Ömer Faruk İşcan isimli genç hayatını kaybetti.