Arama
Arama Sonuçları
Haliliye’de 3 yaşındaki çocuk araç çarpması sonucu hayatını kaybetti
Haliliye’de karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Yavuz Bingöl konser için yeniden Şanlıurfa’ya geliyor
Şanlıurfa’da geçen yıl düzenlenen konserine sadece 8 kişinin katılması nedeniyle sahneden inip konserini iptal eden Yavuz Bingöl bir kez daha Şanlıurfa’ya geliyor. Şanlıurfalıların o günlerde tepkisini çeken ünlü türkücü, bu kez Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali kapsamında 30 Mayıs Perşembe akşamı Arkeoloji Müzesi önünde konser verecek.
Şanlıurfa’da halk oyunları yarışmasına yoğun ilgi
Şanlıurfa'da düzenlenen 3. Mahalleler Arası Halk Oyunları Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma, 13 ilçeden 18 ekibin katılımıyla yapıldı.
Şanlıurfa-Suruç yolunda kaza! Yaralılar var
Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak anılan Şanlıurfa-Suruç yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar şarampole uçtu. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
Şanlıurfa’da kazada yaralanan genç hayatını kaybetti
Karaköprü’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Dağ hastanedeki üç haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Birecik Köprüsü'nde 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu
Birecik Köprüsü'nde akşam saatlerinde 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çocuk ikna edilerek hastaneye sevk edildi.
Coşkun: İsraf önlensin istihdam öncelensin
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamu giderlerinde tasarruf sağlanmasına yönelik açıklanan "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"ni desteklediklerini, ancak bazı konularda uyarılarda bulunduklarını söyledi.
Vali Şıldak Araştırma Hastanesini denetledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam etti.
Şanlıurfa'da yarın gök gürültülü yağış bekleniyor!
Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren pazartesi akşam saatlerine kadar Şanlıurfa’da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji sel, su baskını, ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları uyardı.
Karaköprü’de trafik kazası: 2 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Göbeklitepe’de Haïdouti Orkestrası konser verdi
Avrupa, Balkan ve Türk ezgilerini uluslararası sahnelere taşıyan Haïdouti Orkestrası, Göbeklitepe’de amfi alanında performans sergiledi.
Şanlıurfa’da ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı
Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları, aileleri ile birlikte GAP Havalimanından yapılan dualarla uğurlandı. Uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Birecik’te Mehmet Begit’in ağabeyi tutuklandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit tutuklandı.
Şanlıurfa valiliği vatandaşları toz taşınımına karşı uyardı
Şanlıurfa Valiliği bölgemizde Cuma gününden itibaren etkili olacak olan toz taşınımına karşı vatandaşları uyardı.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı
Şanlıurfa’da yağışlı havaların etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu raporunun ardından Şanlıurfa Valiliği kentteki birçok ilçeyi kuvvetli yağış konusunda uyardı.
Hilvan’da trafik kazası: 2 yaralı
Hilvan’da seyir halindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Kazada 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Şanlıurfa’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından bazı cadde ve sokaklarda su adeta nehir gibi akmaya başladı. Dolu ile karışık etkili olan yağışlar fıstık bahçelerini de etkiledi.
Viranşehir’de 44 yaşındaki işçi 1 Mayıs’ta iş kazasında öldü
Viranşehir’de çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu düşen işçilerden 44 yaşındaki Necati Er hayatını kaybetti. İşçilerden 22 yaşındaki Bakır Karataş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Şanlıurfa’da trafik kazası! 12 yaralı
Bozova-Hilvan kara yolunda kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı.
Şanlıurfa Valiliği de uyardı! Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Meteoroloji’den Şanlıurfa için yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’da Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış olabileceğini açıklayarak, vatandaşları ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
ŞUSKİ: Sağlık tehlikesi yok, koku problemini çözeceğiz
Şanlıurfa'da son günlerde içme sularında yaşanan tat ve koku problemi vatandaşları tedirgin etti. ŞUSKİ konuyla ilgili bir açıklama yaparak suyun sağlık açısından herhangi bir tehlike oluşturmadığını, ancak alg (mikro bitkiler) üremesi nedeniyle koku problemi yaşandığını belirtti.
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Osmaniye’de hayatını kaybetti!
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Tuğçe A. Osmaniye’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Tuğçe A.’nın bugün doğum günün olduğu öğrenildi.
Karaköprü’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Karaköprü’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralanırken, otomobil duvara çarparak durabildi.
Meteoroloji’den Şanlıurfa için toz taşınımı uyarısı
Suriye’den gelen toz kütlesi Şanlıurfa ve çevre illerde bugün etkili olacak. Meteoroloji de Güneydoğu Anadolu Bölgesi için toz taşınımı uyarısında bulundu.
Harran Üniversitesi Hastanesi’nden 25 Nisan Dünya Sıtma Günü mesajı
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fadile Yıldız Zeyrek, 25 Nisan Dünya Sıtma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Şanlıurfa’da DEM Parti’den tutuklamalara tepki
DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, 23 Nisan’da Şanlıurfa, İstanbul ve Ankara’da gözaltına alınan basın mensuplarıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.
Vali Şıldak Suruç'ta
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
Şanlıurfa Valiliğinden toz taşınımı uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, bölgeyi etkilemesi beklenen toz taşınımı karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.