Arama
Arama Sonuçları
Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü ihaleye çıktı
Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü, yem karma mikseri, yem bunkeri, konveyör, tüp helezon, otomasyon sistemi, kumanda kulesi, kumanda otomasyon ve panosu, melas tankı ve melas hattı, yem sulama hattı ve su deposunu içeren merkezi yem hazırlama tesisi satın alımı için ihaleye çıktı.
Başkan Kuş başarısının sırrını açıkladı!
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tekrar seçilmesinin ardından yaptığı basın toplantısında belediyenin son beş yıldaki projelerini ve gelecek planlarını açıkladı. Kuş, belediyenin personel sayısının artışına ve borç durumuna değinerek, özellikle yeşil alan ve konut projelerine odaklanacaklarını belirtti. Başkan Kuş ayrıca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacaklarını ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini ifade etti.
Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ programına katıldı. Başkan Gülpınar, ‘’Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle olan ticaretinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Şanlıurfa’daki basın açıklamasını ise Kitap Vakfı yaptı. Açıklamayı okuyan Kitap Vakfı Başkanı Mustafa Fuad Balıkçı, “İktidara çağrımız; zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durması, Gazze tamamen yok olduktan sonra değil hemen şimdi somut adımlar atması.” dedi.
Vali Şıldak duyurdu! Motosiklet denetimleri artırılıyor
Şanlıurfa'da sosyal medyada sıkça gündeme getirilen motosiklet kullanımı kaynaklı kazalarla ilgili Vali Hasan Şıldak, ilgili birimlere talimatını verdi ve gelişmeyi vatandaşlara duyurdu.
Akşener: Son kez karşınızdayım
Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayı bugün yapılıyor. Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, kürsüde son kez partililere seslendi.
Yaz aylarında trafik kabusu! Vali Şıldak devreye girdi: Denetimleri arttırıyoruz
Şanlıurfa'da bazı motorlu gençlerin ara sokaklarda ve caddelerde trafikte rahatsızlık vermesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir vatandaş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı etiketleyerek yaz aylarının gelmesiyle birlikte motorlu gençlerin trafikte rahatsızlık verdiğini ve çoğunun plakası ve kasklarının olmadığını dile getirdi. Bu paylaşıma cevap veren Vali Hasan Şıldak ise vatandaşın haklı olduğunu belirterek, “Denetimleri arttırıyoruz” dedi.
Siverek’te taziye yemekleri uygulaması kalktı
Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek’te Yakınlarını kaybeden cenaze sahiplerinin yemek meşguliyetine ve oluşan maddi sorunları ortadan kaldırmak için taziye yemekleri uygulamasına son verildiğini açıkladı.
Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor.
Başkan Gülpınar, 23 Nisan’da koltuğunu minik öğrencilere devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, makamını Şehit Mustafa Çiftçi ilkokulu öğrencisi Ahmet Sefa Zaman ve Sudenaz Düzgün’e devretti.
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER ÜNİVERSİTE HAYALLERİNE KAVUŞUYOR
Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençleri hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi düzenlenen deneme sınavları ile öğrenciler, kendilerini ölçme şansı yakalıyor.
Vali makamı çocuklara emanet
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Valilik makamını temsili olarak Profilo İlkokulu öğrencisi Muhammed Ali’ye devretti.
Uzmanı uyardı: Güneş gözlüğü alırken dikkat!
Türkiye'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde devam ederken Şanlıurfa’da nisan ayında haziran sıcağı yaşanıyor. Artan sıcaklıklar nedeniyle güneşten gelen zararlı ışınlar insan sağlığını tehdit ediyor. Bu zararı en aza indirmek için uzmanlar güneş gözlüğü takmayı öneriyor. Ancak uzmanlar sahte gözlüklerin ciddi sağlık sorunlarına sebep olabileceğini belirterek sağlık testlerinden geçirilen gözlerin kullanılmasını tavsiye ediyor.
Başkan Nihat Çiftçi makamını çocuklara devretti
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Karaköprü İlkokulu’ndan gelen 5 öğrenciye devretti.
Salih Ekinci’den Viranşehir’in borcu için açıklama geldi
Viranşehir Belediyesi eşbaşkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, belediyenin borcunu 421 milyon 780 bin L olarak açıkladıktan sonra Viranşehir eski Belediye Başkanı Salih ekinciden açıklama geldi.
Başkan Gülpınar ilk ziyaretini Vali Şıldak’a yaptı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a yaptı.
Eyyübiye'de 16 bin metrekarelik devasa parkta sona gelindi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanmak üzere olan Batıkent TOKİ Tematik Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, bölgede yaşayan vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir işlev üstlenecek olan parktaki dinlenme alanlarının sayısının artırılması talimatı verdi.
Şanlıurfa’da martta havalimanında 63 bin yolcuya hizmet
Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda mart ayında kaç bin yolcu uçtuğu belli oldu. Havalimanında martta, bir ay öncesine göre azalma yaşanarak, toplam 63 bin 14 yolcuya hizmet verildi. Havalimanında şubatta 69 bin 900 yolcuya hizmet verilmişti.
Tarım ve Ormanı Bakanı Yumaklı duyurdu: Türkiye Şeker Fabrikaları'na 390 işçi alınacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları’nda istihdam edilmek üzere farklı branşlarda 390 işçi alınacağını açıkladı.
Ali Yerlikaya bayram tatilindeki bilançoyu açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt geneli 9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini, 75 kişininse hayatını kaybettiğini söyledi.
Orman Genel Müdürlüğü’nün personel alımı başvurusu başladı
Orman Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel alımı başvurusu bugün başladı. Şanlıurfa’ya da kontenjan ayrılmış durumda.
Şanlıurfa'da İsrail'le ticaret protestosu: "Gazze'ye destek olun, soykırıma gerçekten karşı durun!"
Şanlıurfa’da daha önce birçok kez İsrail’e tepki olarak eylem yapan Kitap Vakfı, yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, İsrail ile ticaretin tamamen kesilmesi ve hatta ambargo konulması için eylem yaptı.
Bayram tatilinin 8 gününde yollarda 66 kişi hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 352 kişinin yaralandığını açıkladı.
Vali Şıldak: Şanlıurfa’da trafik kazalarında maalesef 5 vatandaşımızı kaybettik
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bayram tatilinde kente yaşanan trafik kazalarında 5 kişinin hayatını kaybettiğini ve 152 kişinin yaralandığını açıkladı.
Şanlıurfa’da şehitler için mevlit ve hatim duası
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Savaşı’nda hayatını kaybedenler ve tüm şehitler için Dergah Camii’nde mevlit okutuldu.
Karaköprü'de trafik kazası: 3 yaralı
Karaköprü’de havalimanı kavşağı yakınlarında tek taraflı meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’da bayramda trafik çilesi
Şanlıurfa'da bayram nedeniyle yoğunluğu artan trafik, adeta çileye dönüştü. Kentte bayram nedeniyle yakınlarının yanına giden vatandaşlar ile güzel havayı fırsat bilip gezmeye çıkanlar trafikte kaldı. Tatil nedeniyle binlerce turistin akın ettiği kentte merkezde Balıklıgöl, ‘sakin şehir‘ Hafleti ve Göbeklitepe gibi birçok noktada trafik durma noktasında geldi. Vatandaşlar koordinasyon bulunmadığı ve görevlilerin yetersiz olduğu eleştirisinde bulundu.
Bayramda trafik kazaları bilançosu! Bakan Yerlikaya açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 6 gününde 3 bin 706 trafik kazasında 48 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 184 kişinin yaralandığını bildirdi.
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. sene – i devriyesinde kentte çeşitli etkinlikler düzenledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin merkezi tarihi Balıklıgöl Platosu oldu. Katılımın ve coşkunun yoğun olduğu programda renkli görüntüler vardı.
Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezası açıklandı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçını terk etmesinden dolayı hükmen mağlup sayıldığını ve 4 milyon TL para cezası verildiğini açıkladı.