Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da farklı noktalarda alkol denetimi yapıldı
Şanlıurfa’da trafik polisleri tarafından gece saatlerinde sürücülere yönelik olarak alkol denetimi yaptı.
Şanlıurfa'da gece saatlerinde alkol denetimi
Şanlıurfa’da trafik polisleri tarafından gece saatlerinde sürücülere yönelik olarak alkol denetimi yapıldı.
Şanlıurfa’da alkol denetimi yapıldı
Şanlıurfa’da trafik polisleri tarafından gece saatlerinde sürücülere yönelik olarak alkol denetimi yaptı.
Şanlıurfalı doktordan maymun çiçeği salgını ile ilgili açıklamalar
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Yüksekkaya, DSÖ’nün 14 Ağustos tarihinde M-Çiçeği salgınını uluslararası öneme sahip bir halk sağlığı acil durumu olarak ilan etmesi üzerine, virüs ve hastalığa dair açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfa’da abartılı egzoz ve müzik denetimi yapıldı
Şanlıurfa’da trafik polisleri tarafından gece saatlerinde sürücülere yönelik abartılı egzoz, alkol ve yüksek müzik ses denetimi yaptı.
Şanlıurfa'da alkol denetimi yapıldı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri gece saatlerinde sürücüler için alkol denetimi yaptı.
BAŞKAN GÜLPINAR,”NESLİN İMARI ŞEHRİN İMARINDAN DAHA ÖNEMLİDİR”
BÜYÜKŞEHİR İLE LİMAN AYIK YAŞAM DERNEĞİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI Şanlıurfa'da madde bağımlılığı ile ilgili örnek bir proje hayata geçiriliyor. Türkiye'de madde bağımlılığı ile mücadelede başarılı olan Liman Ayık Yaşam Derneği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte faaliyetlere başlıyor
Şanlıurfa'da trafik denetimleri sıkılaştırıldı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, 13-14 Temmuz tarihlerinde şehir merkezinde yoğunlaştırdığı denetimlerde, yasal sınırın üzerinde alkollü araç kullanan sürücülere yönelik sıkı tedbirler aldı. Kapaklı Pasajı ve Emniyet Caddesi'nde yapılan kontrollerde, alkollü olduğu tespit edilen sürücülerin belgeleri geçici olarak iptal edildi.
Akaryakıt, sigara ve alkole ÖTV zammı
Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla akaryakıt, sigara ve içkide ÖTV artışı gerçekleşti. Otogaz fiyatına 95 kuruş, benzine 2 lira 21 kuruş, motorine 2 lira 7 kuruş zam yapıldı. Artış bugün pompa fiyatlarına yansıtıldı. İşte Şanlıurfa’daki fiyatlar…
Şanlıurfa'da alkollü araç kullanan sürücülere ceza!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik denetleme şube müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetiminde alkollü araç kullanan 33 sürücüye ceza yağdı.
Şanlıurfa’da şok uygulama: Gözaltılar var
Şanlıurfa genelinde gerçekleştirilen şok uygulamada, binlerce kişi sorgulandı, çok sayıda uyuşturucu madde ele getirilirken arama kararı bulunan 13 kişi yakalandı.
Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu
Vakıflar Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere 122 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.
Şanlıurfa'da trafik kontrolünde 4 ehliyet geri alındı!
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafında yapılana trafik kontrol operasyonunda 4 sürücünün ehliyeti geri alındı.
Dünya Hipertansiyon Günü: Hipertansiyon farkındalığınızı artırın
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalında Doç. Dr. Kenan Toprak, 17 Mayıs Hipertansiyon Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Bir sigara grubuna daha zam!
TBYD Başkanı Erol Dündar, PM sigara grubuna zam geldiğini duyurdu. Dündar diğer sigara gruplarına da zam geleceğini söyledi.
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Türkiye'nin nisan ayı enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon nisan ayında aylık bazda yüzde 3,18 artış kaydetti. Yıllık enflasyon yüzde 69,80'e yükseldi.
Karaköprü'de araçlar hurdaya döndü
Karaköprü’de hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada şans eseri yaralanan olmadı. Araçlarda büyük çaplı maddi hasar oluştuğu kazada sürücülerden biri aracını bırakarak olay yerinden kayıplara karıştı.
Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor
1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası kapsamında Harran Üniversitesi Hastanesi tarafından bir etkinlik gerçekleştirilerek kanser ve kanserle başa çıkmanın yollarına dikkat çekildi.
Fark dikkat çekti: Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı
TÜİK'e göre mart ayında enflasyon aylık yüzde 3,16 olurken, yıllık yüzde 68,50'ye yükseldi. ENAG ise enflasyonu aylık yüzde 5,68, yıllık yüzde 124,63 hesapladı.
Türkiye sandık başına gidiyor
Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için yarın sandık başına gidecek. Ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da 1 milyon 219 bin 603 seçmen, büyükşehir belediyesinin ve 13 ilçe belediyesinin başkanını, belediye meclis üyelerini ve mahalle muhtarlarını belirlemek için sandık başına gidecek. Şanlıurfa’da oy verme saatleri 07.00’de başlaşacak ve 16.00’ya kadar sürecek. Seçmenler, şehirlerinin gelecek 5 yıllık kaderini tayin edecekler.
Akçakale'de aranan iki kişi yakalandı
Akçakale'de emniyet ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan iki kişi yakalandı.
TÜİK açıkladı! Yıllık enflasyon yüzde 67
TÜİK'e göre şubatta aylık enflasyon yüzde 4,53 olurken, yıllık enflasyon yüzde 67,07'ye yükseldi. ENAG verilerine göre ise E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı yüzde 121,98 olarak gerçekleşti.
Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı
Yılın ilk ayına ilişkin enflasyon verileri belli oldu. TÜFE ocak ayında yüzde 6,70 artarken, yıllık TÜFE 64,86'ya yükseldi. ENAG'a göre ocakta aylık enflasyon yüzde 9,38, yıllık enflasyon 129,11 yüzde oldu.
Şanlıurfa’daki hastane 2023 yılında 3 milyon hastaya şifa oldu!
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine 2023 yılında yaklaşık 3 milyon hasta başvuru yaptı.
600 uzman erbaş alınacak
Sahil Güvenlik Komutanlığı, 600 uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. İlana göre, topçu, serdümen, muhafız, telsizci, motorcu, ikmal ve kurbağa adam branşlarında uzman erbaşlar Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde istihdam edilecek. İşte uzman erbaş alımı başvuru tarihleri ve şartları...
Hipertansiyon ciddi sorunlara yol açabilir
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzm. Dr. Sevda Keleş Taşdüzen, hipertansiyonun ciddi sorunlara yol açabileceğini belirterek, erken tanı ve tedavinin önemine dikkat çekti.
Şanlıurfa Emniyeti'nden uyarı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, alkollü araç kullanmanın intihar olduğunu vurgulayarak, “Mutlu günlerinizin acıyla son bulmaması için alkollü araç kullanmayın.” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa dahil 81 ilde sahte alkol operasyonu!
Yılbaşı öncesi Şanlıurfa dahil 81 ilde kaçak ve sahte içki ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda 188 ton kaçak ve sahte içki ele geçirildi, 220 kişi hakkında işlem yapıldı.
Yasa dışı tütün mamulleri üretimi ve satışı yapanlara operasyon: 457 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 81 ilde yasa dışı tütün mamulü üretimi ve satışı yapanlara yönelik eş zamanlı ‘sis-2 operasyonu’ kapsamında 457 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, 37 milyon liralık vergi kaybının engellendiğini açıkladı.
Harran Üniversitesi’nde bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekildi
Harran Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından personel ve öğrencilere yönelik “bağımlı olma bağımsız ol” konulu bir panel gerçekleştirildi.