Arama
Arama Sonuçları
Harran'da asayiş operasyonunda 71 kişi sorgulandı
Harran’da emniyet ekipleri tarafından yapılan uygulamada 71 kişi ve 13 araç sorgulandı. Sorgularda 2 ruhsatsız av tüfeği ve şase ve motor numarası kazınmış bir motosiklet ele geçirildi. Ayrıca 1 araca da cezai işlem uygulandı.
Viranşehir'de kara yolları trafik haftası kapsamında 300 kişiye bilgilendirme çalışması!
Viranşehir’de kara yolları trafik haftası kapsamında yapılan denetimler çerçevesinde seyahat eden 50 araç, 3 otobüs ve 1 minibüste seyahat eden 300 yolcu ve sürücüye emniyet kemerinin önemi ve güvenli seyahat kuralları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.
Şanlıurfa'dan yüzmede büyük başarı! 3 madalya kazandılar
Şanlıurfalı sporcular Konya’da düzenlenen yüzme finallerinde dereceye girerek madalya kazandılar.
İçişleri Bakanlığı'nda koruma aracı ve polis sayısı azaltıldı
İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma aracı ve polis sayısının azaltıldığını duyurdu.
Haliliye'de BESYO ve POMEM kursları devam ediyor!
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor.
Şanlıurfa'da 675 araca ceza kesildi
Şanlıurfa’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 675 araç ve sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan idari para cezası uygulandı.
Şanlıurfa’da nisan ayından trafik denetimlerinde 23 bin 424 cezai işlem!
Şanlıurfa’da trafik ekipleri tarafından nisan ayında boyunca kent genelinde yoğun trafik denetimlerinde 102 bin 682 araç kontrol edilirken, 23 bin 424 cezai işlem uygulandı.
Şanlıurfa’da ‘Orman Benim’ kampanyası yarın yapılacak
Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Şanlıurfa’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik Göbeklitepe yakınlarındaki Ortaören mevkiinde düzenlenecek.
Şanlıurfa’da trafik kazası! 12 yaralı
Bozova-Hilvan kara yolunda kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı.
Şanlıurfa'da aranan 18 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarında 16 bin 714 şahıs, 3 bin 336 araç ve 241 motosikletin kontrol edildi. Aranan 18 şahıs yakalanırken 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 50 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı ve 8 motosiklet trafikten men edildi.
Şanlıurfa’da silahla aracında intihar etti
Ceylanpınar’da iddiaya göre park ettiği aracının içerisinde silahla kendini vuran şahıs hayatını kaybetti.
Harran'da şok uygulamasında 12 araca ceza yazıldı
Harran’da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 73 şahıs, 20 araç ve motosiklet kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 12 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı.
Şanlıurfa'da kırmızı ışık denetimi
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından 1 haftada gerçekleştirilen kırmızı ışık denetimlerinde binden fazla araç ve sürücüsüne kırmızı ışık ihlali yapması sebebiyle idari para cezası uygulandı.
Vali Şıldak duyurdu! Motosiklet denetimleri artırılıyor
Şanlıurfa'da sosyal medyada sıkça gündeme getirilen motosiklet kullanımı kaynaklı kazalarla ilgili Vali Hasan Şıldak, ilgili birimlere talimatını verdi ve gelişmeyi vatandaşlara duyurdu.
Hilvan’da tek taraflı kaza! 4 yaralı
Hilvan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil yoldan çıktı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfalı aile 14 yaşındaki kızını 100 bin liraya sattı
14 yaşındaki Berfin İpkin'i 100 bin liraya satmakla suçlanan ve çocuğun kaçırıldığı yalanını ortaya atan Şanlıurfalı aile, İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yeni müfredatta matematik derslerinde "algoritma-bilişim" odakta olacak
Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, matematik ve algoritma-bilişim ilişkisi matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.
Haliliye Belediyesi ile vatandaşlar geri dönüşüme teşvik ediliyor
Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kurulan 3 adet sıfır atık market ile vatandaşlar, geri dönüştürülebilir evsel atıklarını topluyor. Kart sisteminin uygulandığı market ile vatandaşların aldıkları puan karşılığında temizlik ürünleri veriliyor.
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.
Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 6 kişi yakalandı
Akçakale’de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp irtibat yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalar neticesinde, 4 farklı ilde 4 mağduru 30 milyon TL dolandırdıkları tespit edilen 6 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’da fuhuş operasyonu! 9 gözaltı
Şanlıurfa’da maddi imkansızlık ve çaresizliklerinden faydalandıkları kadınları fuhşa zorladıkları ve fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 3’ü kadın 9 şüpheli yakalandı. Operasyonda fuhşa zorlanan 11 kadın da kurtarıldı.
Birecik’teki feci kazanın görüntüleri ortaya çıtı
Birecik’te üç aracın karıştığı trafik kazasında 26 yaşındaki doktor Mustafa Güder hayatını kaybetmiş 6 kişi de yaralanmıştı. Feci kazanın bir benzin istasyonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Uzmanı Şanlıurfalıları ölümcül virüse karşı uyardı
Şanlıurfa'da yaz mevsiminin yaklaşmasıyla kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle açık havada vakit geçirme isteği artarken, piknik alanları, bahçeler, bağlar ve ormanlık alanlar vatandaşların akınına uğruyor. Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, sıcaklarda ortaya çıkan ve ölümcül olabilen kene ve benzeri haşerelere karşı ne gibi önlemler alınabileceğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Birecik'te zincirleme kaza! 7 yaralı
Birecik’te üç aracın karıştığı trafik kazasında araçlar hurdaya döndü. 7 kişinin yaralandığı kazada yaralılardan 2’sinin durumu ağır. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri de doktor.
Sık görülen koroner damar hastalıkları Şanlıurfa’da tartışıldı
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıp Girişimsel Kardiyoloji ve Online Kardiyoloji Kulübü iş birliğiyle ile koroner çatallanma (bifurkasyon) darlıklarına müdahale girişimleri, yapılan seminerde tartışıldı.
Karaköprü’de maddi hasarlı kaza
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı kazada, otomobillerden biri yan yattı.
Ceylanpınar’da 4 motosiklet trafikten men edildi
Ceylanpınar’da trafik şubesi ekipleri tarafından 183 motosiklet ve sürücü denetlendi. 39 motosiklete cezai işlem uygulanırken, trafik kurallarına uymayan 4 motosiklet ise trafikten men edildi.
Haliliye’de zincirleme kaza!
Haliliye’de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da çeltik tohumu toprakla buluştu
Türkiye'nin önemli hububat üretim merkezlerinin başında gelen Şanlıurfa'da Karacadağ eteklerinde üretilen doğal çeltik üretimi için toprağa tohum serpilmeye başlandı. İlk çeltik tohumunu yere serpen Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, “Volkanik su ile organik bir şekilde üretilen pirinç türü içerisinde hiç bir katkı maddesi ve kimyasal ilaç kullanımı bulunmamaktadır” dedi.
Haliliye'de narkotik suçlarla mücadele kapsamında şok uygulama
Haliliye’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 112 şahıs ve 57 araç sorgulandı.