Arama
Arama Sonuçları
Harran’da sulama kanalına düşen çocuk boğuldu
Harran’da sulama kanalına düşen 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa merkezli 5 ilde DEAŞ operasyonunda 8 kişi yakalandı
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı TEM dairesi koordinesinde Şanlıurfa merkezli 5 ilde DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.
Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda yeni daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yeni atanan bazı daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı.
“Çember-18” operasyonunda 4 bin 995 firari yakalandı
Şanlıurfa dahil 81 ilde son 5 günde aranan şahıslara düzenlenen “Çember-18” operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari yakalandı.
Şanlıurfa'da ev hırsızları çökertildi!
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından evde hırsızlık olaylarına ilişkin yapılan operasyonda 5 şüpheli de yakalanarak gözaltına alınırken, yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi.
Viranşehir’de 2 şüpheli tutuklandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Kamuda tasarruf paketi pazartesi açıklanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacaklarını duyurdu.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı!
Siverek’te jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 adreste yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Esemkulu’da 750 yıllık fıstık ağaçları bulunan alanda “izinsiz” sondaj çalışması
Karaköprü’de, ülkede ilk ekilen, yaklaşık 750 yıllık tescilli fıstık ağaçlarının bulunduğu kırsal mahallede doğal gaz ve petrol araması için “izinsiz” sondaj çalışması başladığı iddia edildi. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tapulu arazilerinde, sit alanı taşıyan alanda hiçbir bildirim yapılmadan, bilgileri dışında yapıldığını ileri sürdükleri çalışmaya tepki gösterdi.
Siverek’te uyuşturucu madde ele geçirildi
Siverek’te emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, eğitimli dedektör köpekle yapılan arama sonucunda 2 kilo 340 gram skunk bulundu.
Şanlıurfa’da durdurulan araçta 22 kilo uyuşturucu çıktı
Şanlıurfa'da narkotik ekiplerinin dün gece durdurduğu araçta 22 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu (skunk) ele geçirildi.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-15” operasyonu: 363 gözaltı!
Şanlıurfa dahil 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Viranşehir'de silah operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli şahıs üzerinde ve 1 ikamette yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da narkotik ekipleri 2 şüpheli şahsı yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan “Narkotik Alan” denetimlerinde, 2 şüpheli şahıstan çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şanlıurfa’da 4 sahte kamu görevlisi suçüstü yakalandı!
Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran 4 şüpheli suçüstü yakalandı. Soruşturmada, şüphelilerin 23 vatandaşı toplamda 3 milyon 250 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Kurbanlarının 7 milyon 560 bin lirasını dolandıran 21 şüpheli gözaltına alındı.
Siverek’te 12 yıl hapsi bulunan firari yakalandı!
Siverek’te uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan firari JASAT ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.
Meteoroloji'den Şanlıurfa için 'sarı' uyarı: Toz taşınımı bekleniyor
Meteoroloji'nin 26 Nisan hava durumu raporuna göre Şanlıurfa dahil 35 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda toz taşınımı beklendiği bildirilerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı!
Şanlıurfa'nın merkezinde ve 3 ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına alındı.
Uzmanı Şanlıurfalıları ölümcül virüse karşı uyardı
Şanlıurfa'da yaz mevsiminin yaklaşmasıyla kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle açık havada vakit geçirme isteği artarken, piknik alanları, bahçeler, bağlar ve ormanlık alanlar vatandaşların akınına uğruyor. Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, sıcaklarda ortaya çıkan ve ölümcül olabilen kene ve benzeri haşerelere karşı ne gibi önlemler alınabileceğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Haliliye'de öğrencilere sağlıklı hayat merkezleri tanıtıldı
Haliliye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlıklı Hayat Merkezlerinin tanıtımı yapıldı.
Şanlıurfa’da mali müşavirlerden önemli açıklama
Şanlıurfa’da Mali Müşavirler Odası, mesleki sorunlar ve sistemsel sorunlar, artan iş yükü gibi nedenlerden dolayı basın açıklaması düzenledi. Basın açıklaması saat 11.00’de ülke genelinde eşzamanlı olarak yapıldı.
Akçakale'de narkotik operasyonu: 3 gözaltı
Akçakale'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirildi.
Bozova’da göçük meydana geldi: Bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı – EK
Bozova’da bir işçi kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçük altında kalarak hayatını kaybetti.
Bozova’da göçük meydana geldi: Bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı
Bozova’da bir işçi kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçük altında kalarak hayatını kaybetti.