Arama
Arama Sonuçları
Akçakale'de telefon dolandırıcılığı operasyonu: 6 gözaltı
Akçakale’de vatandaşları 9 milyon lira dolandırılan sahte savcı ve polis telefon dolandırıcısına operasyon düzenlendi. Operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı. Aramalarda dijital materyaller ele geçirildi.
Şanlıurfa'da 17 yıl 11 ay kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı ile hükümlünün kaçması suçlarından 17 yıl 11 ay hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı.
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarmadan ortak operasyon!
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 2 kişi olmak üzere 144 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da 294 şüpheli tutuklandı
Şanlıurfa'da emniyetin son 1 ayda gerçekleştirdiği operasyonlarda, 294 şüpheli tutuklandı, çok sayıda silah, çalıntı araç ve malzeme ele geçirildi.
Suruç’ta silah operasyon: 1 gözaltı
Suruç’ta polisin yaptığı operasyonda bir evin ve iş yerinin gizli bölmelerine saklanmış çok sayıda silah ele geçirildi. 1 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da 4 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 4 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca toplam 23 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. 9 araç trafikten men edildi.
Şanlıurfa’da aranan 7 şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 7 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca toplam 20 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Vali Şıldak, yunus timleri ve bekçilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, motosikletli polis timleri ile çarşı ve mahalle bekçileriyle bir araya geldi.
Şanlıurfa emniyetinden önemli uyarı!
Şanlıurfa’da son günlerde meydana gelen ölüm haberleri üzerine İl Emniyet Müdürlüğü serinlemek için su kanalı, gölet ve baraj göllerine girilmemesi gerektiğini belirterek, bu alanlarda yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğunu tekrar yineledi.
Viranşehir’de motosiklet sürücülerin denetim
Viranşehir’de polis ekiplerince motosiklet sürücülerine yönelik uygulama gerçekleştirildi. Uygulamada 1 çalıntı motosiklet ele geçirildi, 6 sürücüye ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan 137 bin 844 lira idari para cezası uygulandı.
Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalandı-EK
Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalanırken, 2 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı
Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalanırken, 2 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Şanlıurfa'da asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, Şanlıurfa’da son 1 ayda 13 kişinin cinayete kurban gittiğini açıkladı.
Şanlıurfa’da bir haftalık bilanço açıklandı! 159 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, son bir haftada çeşitli suçlardan hırsızlık ,dolandırıcılık , yağma ve kasten öldürme suçundan aranan 3 kişi olmak üzere 159 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Eyyübiye’deki silahlı saldırının failleri yakalandı
Eyyübiye’de 23 Ağustos’ta bir dönerci TikTok’ta canlı yayın açtığı sırada silahla vurularak yaralandı. Canlı yayında kayda alınan görüntülerin ardından Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü harekete geçti. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, olayla ilgili son dakika gelişmesini aktardı.
Şanlıurfa’da işe yerleştirme vadiyle dolandırıcılık!
Şanlıurfa’da kendisini üniversite yetkilisi olarak tanıtıp işe yerleştirme bahanesiyle telefonla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi yüklü para ile birlikte İzmir’de suçüstü yakalandı.
Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı operasyonu: 1 gözaltı
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde vatandaşları 777 bin lira dolandırılan sahte savcı, polis telefon dolandırıcısına operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Dolandırıcılıktan aranıyordu! Şanlıurfa polisinden kaçamadı...
Birecik’te dolandırıcılık suçundan 21 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa'da aranan şahıslara operasyon, 149 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 3 kişi olmak üzere 149 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Vali Şıldak Suruç’ta muhtarlarla buluştu
Vali Hasan Şıldak, Suruç’ta muhtarlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.
Şanlıurfa'da aranan şahıslara operasyon, 182 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 2 kişi olmak üzere 182 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da 15 bin 768 şahıs, 2 bin 924 araç ve 275 motosiklet kontrol edildi
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda toplam 11 şüpheli şahıs yakalandı.
Şanlıurfa’da hapis cezası bulunan 54 kişi yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekiplerinin düzenlediği geniş çaplı operasyonda 54 aranan şüpheli yakalandı. Operasyonda hakkında kesinleşmişi hapis cezası olan 54 kişi cezaevine teslim edildi.
Şanlıurfa’da hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da ‘birden fazla kişi tarafından gece vakti birlikte yağma’ suçundan aranan ve hakkında 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulanan firari polis ekiplerince yakalandı.
Vali Şıldak, “Rekor cezalara rağmen trafik kazaların önüne geçilmiyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte son üç ayda meydana gelen olaylar ve yaşanan bu olaylara karşı yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Vali Şıldak, yoğun denetimlere, uygulanan rekor seviyedeki cezalara rağmen trafik kazalarının ve can kayıplarının sayısı arttığını belirti.
Şanlıurfa’da aranan 13 şüpheli yakalandı
Şanlıurfa’da asayiş ve trafik düzeninin sağlanması amacıyla polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimler 16 bin 14 şahıs, 3 bin 110 araç ve 278 motosiklet kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 13 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa'da 7 ayda bin 575 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından 7 ayda bin 439 silah ele geçirildi.
Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılarına eş zamanlı operasyon
Akçakale’de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp iletişim yolu ile dolandırıcılık yapan kişiler yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheliler dijital materyali yok etmeye çalışırken suçüstü yakalandı.
Şanlıurfa’da fabrika hırsızları yakalandı
Eyyübiye’de fabrikalardan piyasa değeri 1 Milyon 163 bin lira değerinde binlerce metre bakır kablo ve demir hurda çalan hırsızlık şüphelileri JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.
Valilik’ten fıstık hırsızlığını önlemek için ilk defa uygulanacak yeni tedbirler
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında fıstık hırsızlığının önüne geçebilmek amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantının ardından, alınan kararlar ilgili kurum ve kuruluşlara iletildi.