Arama
Arama Sonuçları
19 ilde "Sibergöz-38" operasyonu: Gözaltılar var
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde "nitelikli dolandırıcılık" suçuna yönelik düzenlenen "Sibergöz-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Şanlıurfa’da da gerçekleşen kampanyada 313 ton çöp toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı’nca Şanlıurfa’da da gerçekleşen “Orman Benim” kampanyasında toplam 313 ton çöp, orman alanlarından toplanıp geri dönüşüme gönderildi.
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 organizatör yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
Vali Şıldak devam eden yatırımları inceledi
Birecik'te temaslarda bulunan Vali Hasan Şıldak, devam eden yatırımları inceleyerek tüm çalışmaların birebir takipçisi olduğunu söyledi.
İçişleri Bakanlığı'nda koruma aracı ve polis sayısı azaltıldı
İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma aracı ve polis sayısının azaltıldığını duyurdu.
SGK'nın geri ödeme listesine 81 ilaç daha alındı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı duyuruda SGK'nın geri ödemesi bünyesine alınan 81 ilacın olduğunu duyurdu.
Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplarda
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme kapsamında, 445 milyon 249 bin liralık ödeminin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.
Şanlıurfa dahil 77 ilde "Sibergöz-37" operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 77 ilde "çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele" kapsamında düzenlenen "Sibergöz-37" operasyonlarında toplam 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfalı kaymakamın görev yeri belli oldu!
6 Şubat depremlerinin en fazla etkilediği Hatay’ın Samandağ ilçesine yaraların sarılması ve depremin izlerinin silinmesi için koordinatör kaymakam olarak atanan Şanlıurfalı Kaymakam İbrahim Ergin, 10 ay süren görev süresinin ardından Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine kaymakam olarak atandı.
Şanlıurfa'ya 76 yeni uzman hekim atandı!
Çocuk endokrinolojisi, çocuk nörolojisi ve çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları gibi alanlarda uzman 76 hekim Şanlıurfa’ya atandı.
17 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç-14' operasyonu: 36 gözaltı
17 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen "Kıskaç-14" operasyonlarında 36 şüpheli yakalandı.
Haliliye’de kadınlar milletevlerinde meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevleri, kadınların meslek öğrendiği adres oluyor. Kursiyerlere aile ekonomilerine katkı sunabilecekleri ve kendilerini geliştirecekleri alanlar sunulurken, çocukları da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantısı Siverek'te yapıldı
Şanlıurfa’da her ay yapılan eğitim değerlendirme toplantısının adresi bu kez Siverek ilçesi oldu.
Şanlıurfa’da yeni vergi mahkemesi kurulacak!
Şanlıurfa’da vatandaşların adalet hizmetlerine erişiminin hızlanması, yargının etkinliğinin ve verimliliğinin artırılması amacıyla yeni bir vergi mahkemesi kurulacak. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
Şanlıurfa dahil 12 ilde DEAŞ operasyonu: Gözaltılar var
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilde DAEŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen Bozdoğan-34 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa dahil 23 ilde Sibergöz-36 operasyonu: 109 gözaltı
Şanlıurfa dahil 23 ilde düzenlenen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’da açıklanan sulama fiyatlarının ardından çiftçiler tepkili
DSİ Şanlıurfa’da sulama sezonuna az bir zaman kala 2024 yılı sulama ücretlerini açıkladı. Açıklamanın ardından Suruç’ta bulunan çiftçiler fiyatlardan şikayetçi. Çiftçiler fiyatlarda indirime gidilmesini talep ederek Tarım ve Orman bakanlığına gideceğini açıkladı.
Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ programına katıldı. Başkan Gülpınar, ‘’Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle olan ticaretinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Şanlıurfa’daki basın açıklamasını ise Kitap Vakfı yaptı. Açıklamayı okuyan Kitap Vakfı Başkanı Mustafa Fuad Balıkçı, “İktidara çağrımız; zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durması, Gazze tamamen yok olduktan sonra değil hemen şimdi somut adımlar atması.” dedi.
Şanlıurfa dahil 34 ilde terör operasyonu!
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu illerde jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan “Bozdoğan-30” operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa dahil 13 ilde dolandırıcılık operasyonu: 48 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli Şanlıurfa dahil 13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik jandarma tarafından düzenlenen "sibergöz-35" operasyonları kapsamında 48 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa dahil 42 ilde narkoçelik-14 operasyonu! 321 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 42 ilde düzenlenen narkoçelik-14 operasyonunda 321 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
Düz görmeye başladı: Şanlıurfa'da 68 yıl sonra gelen mutluluk
Şanlıurfa'da yaşayan ve 68 yıldır gözleri şaşı olan İsmail Çobanlı Harran Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan başarılı şaşılık operasyonuyla dünyayı düz görmeye başladı.
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alacak
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek.
Harran Üniversitesi Hastanesi’nden 25 Nisan Dünya Sıtma Günü mesajı
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fadile Yıldız Zeyrek, 25 Nisan Dünya Sıtma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Uzmanı Şanlıurfalıları ölümcül virüse karşı uyardı
Şanlıurfa'da yaz mevsiminin yaklaşmasıyla kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle açık havada vakit geçirme isteği artarken, piknik alanları, bahçeler, bağlar ve ormanlık alanlar vatandaşların akınına uğruyor. Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, sıcaklarda ortaya çıkan ve ölümcül olabilen kene ve benzeri haşerelere karşı ne gibi önlemler alınabileceğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Bakan Uraloğlu Şanlıurfa’da 331 kilometrelik yol yapılacağını açıkladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü 74. Bölge Müdürleri toplantısında konuştu. Bakan Uraloğlu toplantıda Şanlıurfa’ya da değinerek, “Şanlıurfa-Ovaköy arasındaki 331 kilometrelik yeni otoyol yatırımını da planladık” dedi.
İddialar sonrası ŞUSKİ su analiz raporunu paylaştı
Şanlıurfa’da son günlerde bazı bölgelerde içme suyunda tat ve koku şikâyeti iddiaları dile getiriliyordu. Şikayetlerin ardından söz konusu bölgelerden numune alan ŞUSKİ ekipleri, suda herhangi bir uygunsuzluğun tespit edilmediğini bildirdi.
Vali Şıldak’tan müjdeli haber!
Karahantepe’de incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, bu yıl eklenecek 3 yeni alan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kazı Statüsü kapsamındaki alan sayısının 7’ye ulaşacağını söyledi.