Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfaspor ligde kalmayı başardı! Başkan İzol: Birlik ve beraberlik zamanı
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, ligde kalmayı başaran takımın başarısını kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Eyyübiye Belediyesi gençleri geleceğe hazırlıyor
Birkaç yıl öncesine kadar eğitim olanakları bakımından Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin en dezavantajlı ilçelerinden olan Eyyübiye’de, kurulan eğitim otakları ve sınav hazırlık merkezleriyle çocuklar ve gençler artık geleceğe güvenle bakıyor.
Faruk Çelik’in kızı Zeynep Çelik Urfa’ya gelin geldi
Eski bakan ve Şanlıurfa milletvekili de olan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in kızı Zeynep Çelik ve Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un oğlu Nihat Demirkol evlendi.
Haliliye gençlerden tekvando ve judo kurslarına ilgi
Haliliye Belediyesi bünyesinde bulunan kurslar ile sporun çeşitli dallarıyla tanışma fırsatı bulan gençler, tekvando ve judo kursuna ilgi gösteriyor. Kursiyerler, düzenli olarak aldıkları eğitim ile spor alışkanlığı kazanıyor.
AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Başkanının eşi vefat etti
Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Beşkat’ın eşi Veysi Beşkat hayatını kaybettiğini açıkladı.
Şanlıurfaspor'a destek! Büyükşehir Belediyesi toplu taşımayı ücretsiz yaptı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün oynanacak olan Şanlıurfaspor ve Manisa FK karşılaşması nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olduğunu duyurdu.
Büyükşehir Belediyesinde Park Bahçeler Dairesi Başkanı yine değişti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde birkaç hafta önce Park Bahçeler Dairesi Başkanı olarak atanan Ahmet Yazgan'ın yerine yeni bir isim getirildi.
Şanlıurfa’da Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına yeni atama
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar ekibini kurmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına Dr. Merve Ofluoğlu atandı.
Eyyübiye'de parklar yerli üretim mobilyalarla güzelleşiyor!
Eyyübiye Belediyesi’nin hizmete aldığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyesi, fabrika gibi üretim yaparak katma değer üretmeye devam ediyor.
Karaköprüspor’da olağanüstü genel kurul heyecanı haftaya ertelendi
Karaköprü Belediyespor’un bugün yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Kongre haftaya ertelendi.
Bekir Bozdağ Şanlıurfa'da
TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.
Şanlıurfa’da culha kursu için kayıtlar sürüyor
Şanlıurfa’nın geleneksel el sanatlarını yaşatan Haliliye Belediyesi, coğrafi işaret belgesi alınan culha sanatını tanıtmaya devam ediyor. Culha Atölyesi ile yeni ustalar yetiştirilmesi hedeflenirken, kurs kayıtları da sürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hukuk müşaviri değişti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar ekibini kurmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediyede Hukuk Müşavirlik görevini yürüten Av. Azmi Aldemir görevden alınırken yerine atanan isim belli oldu.
Haliliye parkları yaza hazır
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parkları yaza hazırlama çalışmaları kapsamında çim budama ve ağaçlandırma çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.
Şanlıurfalı Abdulsemet Ocakoğlu Avrupa şampiyonu oldu
Haliliye Belediyesi milli sporcusu Abdulsemet Ocakoğlu Slovakya'da düzenlenen Paralimpik Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya kazanarak, Avrupa şampiyonu oldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mevcut borç durumu detayları açıklandı
Seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, belediyenin mevcut borç durumu “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” çerçevesinde şeffaf belediyecilik ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme açısından açıklandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL borcu var.
Eyyübiye Belediyesinin botanik parkı açılışa hazırlanıyor
Eyyübiye Belediyesince yapımı tamamlanan Batıkent TOKİ Mahallesi Botanik Parkı açılışa hazırlanıyor.
Beyazgül’den Büyükşehir Belediyesinin borcuna ilişkin yeni açıklama
Geçmiş dönemin borcunu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL olarak açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den bir yanıt daha geldi. Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart 2024 tarihi itibari ile alacak- borç mahsubu yapıldıktan sonra toplam borcu 2.800.000.000 TL’dir” açıklamasında bulundu.
Haliliye'de 5 mahallede kilitli parke ve stabilize yol çalışması
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Bamyasuyu, İpekyol ve Süleymaniye Mahallelerinde kilitli beton parke taşı ile yolları onarırken, Köse Mahallesinde ise stabilize yol çalışması yaptı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin borcu belli oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin borcu açıklandı. 31 Mart’ta AK Parti’den Yeniden Refah Partisi’ne geçen belediyenin borcu görenleri şoke etti. İşte Büyükşehir Belediyesinin dudak uçuklatan borcu…
Harran’da gençler hayallerine kavuşuyor
Harran Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen eğitim kayıtlar devam ediyor.
YSK 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Yener, "Yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde katılım oranı yüzde 78.12 olarak gerçekleşmiştir. 30 büyükşehirde AK Parti 12, YRP 1, DEM 3, CHP 14 büyükşehir belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
Haliliye’de yaşlıların hanelerini belediye temizliyor
Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile haneleri temizlemeye devam ediyor. Belediyenin hizmetinden 576 vatandaş faydalanıyor.
Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline yapılan indirim sonrası bu indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de faydalanacağı müjdesini verdi.
Haliliyeli gençler milli takıma gitmeye hak kazandı
Haliliye Belediyesinin gençlerin hizmetine sunduğu judo kursundan eğitim alan öğrenciler, Türkiye Şampiyonu oldu. Kentin gururu olan genç sporcular, milli takıma gitmeye hak kazandı.
Şanlıurfa’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi
81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu Şanlıurfa’da da yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar da programa katılarak bisiklete bindi.
Şanlıurfa'dan yüzmede büyük başarı! 3 madalya kazandılar
Şanlıurfalı sporcular Konya’da düzenlenen yüzme finallerinde dereceye girerek madalya kazandılar.
Haliliye'de BESYO ve POMEM kursları devam ediyor!
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor.
Eyyübiyeli gençler eğitim otaklarında kampa girdi
8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan gençler, Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarında kampa girdiler. Gençlerin üniversite yolculuğuna sınırsız destek veren eğitim otakları, sınav haftasına kadar pazar günleri de hizmet veriyor.
Şanlıurfa’da İnşaat ve Yapı Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı
Türkiye’nin etkin fuarcılık şirketleri arasında yer alan Us Fuar tarafından organize edilen Şanlıurfa İnşaat ve Yapı Dekorasyon Fuarı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın katılımıyla açıldı.