Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da 11 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 16 bin kişi kontrol edilirken, 11 aranan şahıs yakalandı.
Şanlıurfaspor Cuma Menize ile anlaştı
1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer sezonunun açılmasıyla beraber transferlerini açıklamaya başladı. Bu kapsamda sarı-yeşilli ekip orta saha oyuncusu Cuma Menize’yi renklerine bağladı.
Şanlıurfaspor’dan iki transfer birden
1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer sezonunun açılmasıyla beraber transferlerini açıklamaya başladı. Bu kapsamda sarı-yeşilli ekip stoper Fatih Eren ile sağ bek Burak Çamoğlu’yu renklerine bağladı.
Karaköprü Belediyesi 28 milyon liralık taşınmazı satışa çıkardı
Karaköprü Belediyesi, Mehmetçik Mahallesinde bulunan taşınmazı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, taşınmazın toplam değeri 28 milyon lirayı aşıyor.
Şanlıurfa’da 12 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 12 aranan şahıs yakalandı.
Telefon dolandırıcısı Harran’da yakalandı
Harran’da JASAT ekipleri hakkında kamu görevlisi, sigortacı kredi çalışanı olarak tanıtması suretiyle dolandırıcılık yapan şüpheli düzenlenen operasyon ile saklandığı ikamette yakalandı.
Sigaraya indirim geldi!
Sigara fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelirken, beklenmedik bir gelişme yaşandı. JTI grubundaki sigaralara yapılan son zamların ardından şimdi ise bir indirim haberi geldi.
Şanlıurfa’da 1 ayda 685 kaza
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın haziran ayında yaşanan trafik kazaları verilerine göre, Şanlıurfa’da geçen ay 685 kaza yaşandı. Bu kazalarda 5 kişi hayatını kaybederken 596 kişi de yaraladı.
Bozova balık üretim tesis hizmet binası onarılarak tekrar hizmete girdi
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören Bozova Balık üretim tesis hizmet binası onarılarak tekrar hizmete girdi. Açılışta konuşan Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,” Projesi kapsamında 15 milyon sazan ve 10 milyon şabut yavrusu üretimi hedeflenmektedir." dedi.
Şanlıurfa’da fırınlarda tepsi yoğunluğu
Şanlıurfa’da patlıcan, biber sezonu açıldı. Kurban bayramında et bolluğu fırınlarda tepsilere yansıdı.
Şanlıurfa’da aranan 18 şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 16 bin kişi kontrol edilirken, 18 aranan şahıs yakalandı.
Şanlıurfa'da tek başına eylem yapan Emine Gizem Çetiner'e sözlü saldırı
Şanlıurfa'da aylardır tek başına eylem yapan Emine Gizem Çetiner, açık giyindiği gerekçesiyle bir şahıs tarafından alenen taciz ve tehdit edildiğini kaydetti. Çetiner, olayın ardından sosyal medya hesabından kaydettiği videoyu paylaştı ve destek mesajları aldı.
Viranşehir’de çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi, 2 gözaltı
Viranşehir’de jandarma ekipleri, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu satıcılarına yönelik bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda çuvallara gizlenmiş çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 Şüpheli gözaltına alındı.
Karaköprü’de yangın paniğe neden oldu!
Karaköprü’de iddiaya göre, binadan atılan izmarit yangına neden oldu. Yangın mahallede korkuya neden oldu.
Eyyübiye’de bir aylık asayiş bilançosu açıklandı!
Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğünce asayişe yönelik suçların önlenmesi amacıyla son 1 ay içerisinde yapılan çalışmalarda, 67 şahıs yakalanırken, 29 faile meçhul olay aydınlatıldı.
GSB Seyahatsever projesi başvuruları başladı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlere GSB Yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvuruların başladığını duyurdu.
Şanlıurfa’da ” Alo Ziraat Doktorum Projesi" ile üreticilere destek veriliyor
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından üreticilerin daha bilinçli tarım yapması amacıyla kurulan,” Alo Ziraat Doktorum Projesi" ile üreticilere destek veriliyor.
Şanlıurfa’da çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan şok denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 18 kişi yakalandı.
Şanlıurfa dahil 16 ilde terör operasyonu
Şanlıurfa dahil 16 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyon düzenlendi. Operasyonda 45 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'ya 40 yeni uzman hekim kadrosu
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 117. DHY Kurası ile Şanlıurfa'ya 40 uzman hekim kadrosu tahsis edildiğini duyurdu.
Türk Hava Yolları'ndan Şanlıurfa tanıtım videosu!
Türk Hava Yolları (THY), 12 arkeolojik alanı kapsayan Şanlıurfa'daki Taş Tepeler Projesi'nin 2024-2029 yılları arasındaki ana sponsoru oldu. THY ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından THY sosyal medya hesabından Şanlıurfa ile ilgili yeni bir tanıtım videosunu yayınladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak THY’ye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam 3 ay sonra görevinden ayrıldı!
Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam görevinden istifa ettiğini açıkladı.
ŞUSKİ’den su açıklaması!
ŞUSKİ vatandaşları tedirgin eden içme su ile ilgili yapılan paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.
Birecik’te 30 kelaynak kuş göç etmek içim doğaya bırakıldı
Birecik üretim istasyonunda koruma altında bulunan kelaynak kuşlarından 30 tanesi doğaya bırakıldı.
Şanlıurfa'da aranan 11 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da polis yaptığı şok uygulamada, 15 bin 847 şahıs, 3 bin 7 araç, 166 motosiklet, 52 umuma açık alan denetlendi. Çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli gözaltına alındı.
Karaköprü’de şoke eden istifa!
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Cevheri, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin tutarsız tavrı ve kulübü sahiplenmemesi nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Bu beklenmedik gelişme, Şanlıurfa spor camiasında büyük şok yarattı.
BAŞKAN CANPOLAT BÖLGEYE KAZANDIRMIŞTI! 160 BİN VATANDAŞ HİZMET ALDI
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle Sağlık Bakanlığına devredilen ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine dönüştürülen bina, bölgenin sağlık ihtiyaçlarına yanıt oldu. Yaklaşık 1 yıldır hizmet veren hastaneden 160 bin kişi hizmet alırken, vatandaşlar Başkan Canpolat’a teşekkür etti.
Şanlıurfaspor'dan bir transfer daha
Şanlıurfaspor, Nazilli Belediyespor'dan forvet Ahmet Gökbayrak’ı kadrosuna kattı.
Şanlıurfa'daki tarihi bölgede işgaller sona eriyor
Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa'nın turizm merkezleri olan Dergah-Balıklıgöl Platosu, tarihi çarşılar ve hanlar bölgesinde kaldırım ve yol işgallerini önlemek için yeni tedbirler uygulamaya başladı. Başkan Mehmet Kuş, bu düzenlemelerin turistlerin daha rahat ve huzurlu ziyaretler yapmalarını sağlamak amacıyla alındığını belirtti. 4 Temmuz itibariyle seyyar satıcılar, motosikletler ve benzeri araçların bu bölgelere girişi yasaklanacak.
Harran Ulu Camii kapılarını ziyaretçilere açtı!
Anadolu’nun en büyük camilerinden biri olan Harran Ulu Camii’ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı. Camii bugün itibariyle yeniden ziyarete açıldı.