Arama
Arama Sonuçları
Haliliye Belediyesi ile parklar yaza hazırlanıyor
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve yeşil alanlarda sürdürdüğü ağaç dikim ve çim biçme çalışmalarıyla parkları yaza hazırlıyor.
Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor.
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER ÜNİVERSİTE HAYALLERİNE KAVUŞUYOR
Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençleri hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi düzenlenen deneme sınavları ile öğrenciler, kendilerini ölçme şansı yakalıyor.
Başkan Canpolat’tan 23 Nisan mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bütün çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını tebrik ederim” dedi.
Haliliye Belediyesi, 23 Nisan etkinlikleri ile çocukları eğlendirdi
Haliliye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte miniklere unutulmaz bir gün yaşattı. Sıfır Atık Birimi tarafından boyama ve uçurtma şenliği ile çocuklar eğlenirken, daha temiz bir dünya için geri dönüşüm bilinci aşılandı.
HALİLİYE BELEDİYESİ, 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ İLE ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ
Haliliye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte miniklere unutulmaz bir gün yaşattı. Sıfır Atık Birimi tarafından boyama ve uçurtma şenliği ile çocuklar eğlenirken, daha temiz bir dünya için geri dönüşüm bilinci aşılandı.
Haliliye Belediyesi ile daha bilinçli nesiller yetişiyor
Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı çocuk trafik eğitim parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.
Haliliye Belediyesi ulu çınarların gönüllerine dokunuyor
Haliliye Belediyesi bünyesinde sürdürülen evde bakım hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşların haneleri temizlenerek, saç ve sakal tıraşı hizmeti ile kişisel bakımları gerçekleştiriliyor.
Başkan Canpolat’a önemli görev!
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önemli bir görev üstlendi. Canpolat, AK Parti Grup Başkanvekilliğine seçildi. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi 1. başkan vekili seçilen AK Partili Cihan Canbeyli’nin ardından DEM Partili Lamih Sarıyakaya ise ikinci meclis başkan vekili oldu.
Haliliye’de başkan vekili ve komisyonlar belirlendi
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın başkanlığında Haliliye Belediye Meclisinin yeni dönemdeki ilk toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Canpolat ve meclis üyelerinin yer aldığı toplantıda başkanvekilleri, katip, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.
Başkan Canpolat: 11 Nisan hem zafer hem gurur günü
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Hak ve halk mücadelesi olarak tarih sayfalarında yer alan 11 Nisan Kurtuluş Günü, hem kahramanlık günü hem Zafer günü hem de gurur günümüzdür" sözlerine yer verdi.
Bakan Güler, bayram namazını Şanlıurfa'da kıldı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şanlıurfa'da bulunan Balıklıgöl'deki Dergah Camisi'nde bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.
Canpolat’tan Ramazan Bayramı mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ramazan Bayramı tüm Müslümanlar için bir ay süren oruç tutmanın maneviyata sarılmanın neticesi olarak Allah'ın bize mükafatıdır” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN CANPOLAT’TAN KADİR GECESİ MESAJI
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Allah'ın, kâinatın yaratılışından bu yana var olan kelamı, ayetleri Kadir Gecesinde Kuran-ı Kerim aracılığıyla bizlere iletilmiştir” ifadelerini kullandı.
Haliliye’de Canpolat mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat mazbatasını aldı.
HALİLİYE BELEDİYESİ, GLUTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ İLE ÇÖLYAKLILARIN YANINDA
Haliliye Belediyesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında günlük olarak PKU’lu ve çölyaklı vatandaşlara yönelik glutensiz ekmek üretimini sürdürüyor. Glutensiz Ekmek Fırınından günlük olarak çıkan ekmekler, vatandaşlara dağıtılıyor.
HALİLİYE'DE VATANDAŞLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR
Haliliye Belediyesi’nin Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu yaşatarak, her gün düzenlediği İftar Sofrasında vatandaşlar bir araya gelmeye devam ediyor.
Haliliye'den Büyükşehir Meclisine gidecek isimler belli oldu!
31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimleri sonrası Haliliye ilçesinden Büyükşehir Belediye Meclisine katılacak üye sayısı ve isimler belli oldu. İşte kesin olmayan sonuçlara göre Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat haricinde Büyükşehir Belediye Meclisine katılacak isimler…
Şanlıurfa'nın ilçelerinde oyların yüzde 100’ü sayıldı
31 Mart 2024 tarihinde yapılan kritik yerel seçimlerin ardından Şanlıurfa ilçelerinde sandıkların tamamı açıldı, oyların yüzde 100’ü sayıldı. İlçelerin gelecek beş yılını şekillendirecek isimler de belli oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Şanlıurfa’nın ilçelerinde seçim sonuçları...
Canpolat'tan Haliliye'ye Teşekkür Mesajı
Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden AK Parti Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat, Haliliyeli seçmenlere sosyal medya hesabından teşekkür ettİ
Haliliye’de tablo netleşti!
31 Mart yerel seçimlerinde Haliliye’de tablo netleşti. AK Parti’nin Adayı Mehmet Canpolat, 10 bin 228 oy farkla önde. Oyların yüzde 90,65’i sayıldı. Haliliye’de belediye başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere.
Şanlıurfa'nın ilçelerinde dikkat çeken seçim sonuçları
31 Mart 2024 tarihinde yapılan kritik yerel seçimlerin ardından Şanlıurfa ilçelerinde sandıklar açılıyor, oylar sayılıyor ve kentin gelecek beş yılını şekillendirecek isimler belli oluyor. İşte Şanlıurfa’nın ilçelerinde seçim sonuçları...
BAŞKAN CANPOLAT: AK DEMEK EŞİTTİR HİZMET DEMEK
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Çamlıdere Mahallesinde düzenlenen iftar programında bölge muhtarları ve vatandaşarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “31 Mart günü kuzeyden güneye, çok güçlü yüksek bir destekle inşallah AK Parti çıtasını tekrar yukarıya kaldırıp, destek vereceğinizden canı gönülden inanıyorum” dedi.
Haliliye'de yollar yenileniyor
Altyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Haliliye Belediyesi, Devteyşti ve İmam Bakır Mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla deforme olmuş yolları yeniden onarırken, kırsalda yürüttüğü stabilize yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinden tam not alıyor.
TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Havşanlı Mahallesinde düzenlenen iftar programında Tammah Aşireti mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki, büyükşehirde, ilçede ve mecliste Allah’ın izniyle bu bölge bizim yanımızda olacak” dedi.
Haliliye’de tasavvuf konserleri başladı
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan geleneklerinin yeniden yaşatıldığı tasavvuf konserleri, Devteyşti Mahallesi ile başladı.
BAŞKAN CANPOLAT: DURMAK YOK, YOLA DEVAM
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan geleneklerinin yeniden yaşatıldığı Tasavvuf Konserleri, Devteyşti Mahallesi ile başladı. Konserde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Yolumuza devam edelim, durmayalım durmak yok yola devam diyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN BAYDİLLİ BERBERLER VE KUAFÖRLERLE İFTARDA BULUŞTU
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle buluşmalarını sürdürürken, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren berberler ve kuaförlerle de iftar programında bir araya geldi
BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART’TA SANDIKLARDAN AK OYLAR PATLAYACAK
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yavuz Selim, Ahmet Yesevi, Devteyşti ve Karşıyaka Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek isteyen Başkan Canpolat, “Sizlerin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Sizin ve bizim birliğimize katkı sunacak AK oylarınıza ihtiyacımız var. İnşallah 31 Mart’ta sandıklardan AK, AK, AK oylar patlayacaktır” dedi.
BAŞKAN CANPOLAT: SANDIKLARA AK OYLAR DAMGASINI VURACAK
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yeşildirek, Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerde coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Canpolat, “Sandıklar, AK oylarla birlikte tescillenince, damgasını vurunca, inşallah kim tutar sizi, kim tutar bizi. Her zaman olduğu gibi Haliliye’mize, Şanlıurfa’mıza hizmetler yağacaktır” dedi.