Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa dahil 34 ilde terör operasyonu!
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu illerde jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan “Bozdoğan-30” operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklandı
Şanlıurfa il merkezi ve 4 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 6 kişi yakalandı
Akçakale’de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp irtibat yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalar neticesinde, 4 farklı ilde 4 mağduru 30 milyon TL dolandırdıkları tespit edilen 6 şüpheli yakalandı.
Eyyübiye’de horoz dövüştürenlere ceza yağdı
Eyyübiye’de Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde horoz dövüşü adı altında kumar oynatıldığı bilgisi alınmasının ardından belirlenen adrese baskın yapıldı. Baskında 8 şüpheli yakalanırken, kumar oynayanlara 494 bin TL ceza kesildi. Baskın anı kameralara yansıdı.
Viranşehir'de dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından dolandırıcılık suçundan hakkında 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, polis tarafından durdurulan ve kimlik sorgusunun ardından 20 yıl hapis cezası olduğu anlaşılan İ.H.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Ceylanpınar’da 4 motosiklet trafikten men edildi
Ceylanpınar’da trafik şubesi ekipleri tarafından 183 motosiklet ve sürücü denetlendi. 39 motosiklete cezai işlem uygulanırken, trafik kurallarına uymayan 4 motosiklet ise trafikten men edildi.
Viranşehir’de 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Viranşehir’de karşılıksız çek verme suçundan 5 ayrı dosyadan aran M. Ş. isimli şahıs, emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alındı. şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.
Eyyübiye’de hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de mahalle bekçileri tarafından durumundan şüphelenilip durdurulan M. Ö. isimli şahsın 15 yıl hükümlü olduğu ortaya çıktı. Şahıs bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
ŞUSKİ bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacağını açıkladı
ŞUSKİ, birçok bölgenin içme suyunu besleyen terfi hattında arıza meydana geldiğini bildirerek, bu bölgelerde 21 saat boyunca su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
Siverek’te aran 3 şahıs tutuklandı
Siverek’te çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan 3 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Vali Şıldak operasyonların bilançosunu açıkladı! 291 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 291 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftalık bilanço açıklandı: 15 gözaltı!
Şanlıurfa’da emniyet ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan şahıslara yönelik son bir haftada yapılan operasyonlarda 15 şahıs yakalandı.
Viranşehir’de 42 ehliyetsiz sürücü yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 523 motosiklet kontrol edilirken, 42 ehliyetsiz motosiklet sürücüsü tespit edildi. 176 motosiklete trafik para cezası uygulandı. 50 çalıntı, kazıntı şasi ve motor numaralı, haciz-yakalamalı ve tescilsiz motosiklet yakalandı.
PFDK’dan Şanlıurfaspor’a çirkin tezahürat cezası
Şanlıurfaspor'a ligde son oynadığı Bandırmaspor maçındaki kötü tezahürattan dolayı ihtar cezası verildi. Çirkin ve kötü tezahüratın olduğu tribünde oturan taraftarların elektronik bilet kartları bloke edildi, bu taraftarlar takımın kendi evinde oynayacağı Eyüpspor maçında stada giremeyecek.
Birecik'te motosikletlere sıkı denetim: 6 sürücüye ceza!
Birecik’te emniyet ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 123 şahıs ve 93 motosiklet sorgulanırken, 3 motosiklet eksiklikleri sebebiyle yediemin otoparkına çektirildi. Ayrıca, 6 motosiklet sürücüsüne ehliyet, sigorta, muayene gibi kusurlardan dolayı trafik cezası uygulandı.
Siverek’te aranan 33 kişi yakalandı!
Siverek’te emniyet ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar kapsamında hapis cezası ve yakalama emriyle aranan 33 şahıs yakalandı.
Ali Yerlikaya bayram tatilindeki bilançoyu açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt geneli 9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini, 75 kişininse hayatını kaybettiğini söyledi.
Şanlıurfa’da operasyonlar devam ediyor! 77 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 77 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Balıkçılıkta av sezonu yarın sona eriyor
2023-2024 balıkçılık av sezonunun yarın sona eriyor.
Akçakale’de hırsızlık suçundan aranan şüpheli yakalandı
Akçakale'de 5 ayrı hırsızlık suçundan firari olan ve 2 ayrı dosyada aranan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
Şanlıurfa’da kaçak balık avlayan kişilere ceza kesildi
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bayramın 3. gününde yapılan denetimlerde av yasağına uymayan 3 amatör balıkçıya toplam 7 bin 863 TL idari para cezası kesildi.
Şanlıurfa'da havaya ateş açan 2 kişi yakalandı
Haliliye ve Eyyübiye’de tabanca ile havaya ateş açan 2 kişi güvenlik güçlerince yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezası açıklandı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçını terk etmesinden dolayı hükmen mağlup sayıldığını ve 4 milyon TL para cezası verildiğini açıkladı.
PFDK sevkleri açıklandı: Karaköprü Belediyespor…
PFDK, Karaköprü Belediyespor Kulübü antrenörü Mehmet Şükrü Şenbahar’a Konyaspor maçında “sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle 1 maç men ve 4 bin 500 lira para cezası verdi.
Şanlıurfa’nın bir haftalık bilançosu açıklandı: 250 gözaltı!
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 250 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Hilvan’da iptal edilen seçimle ilgili yeni gelişme
Hilvan’da 31 Mart yerel seçimlerinde oy sandıklarının bulunduğu gençlik merkezine baskın ve oy torbalarının yakılmasına ilişkin Hilvan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmasında flaş gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında 7 kişi tutuklandı. Aralarında AK Parti seçim kurulu üyesi de bulunuyor.
Viranşehir’de çalıntı motosikletler ele geçirildi
Viranşehir’de aranan şahısların yakalanması ile suç ve suç unsurlarının tespitine yönelik polisin çalışmasında 4 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Denetimde ayrıca hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs da yakalandı.
Şanlıurfa’da polisten iş yerine kumar baskını
Şanlıurfa’da kumar oynandığı tespit edilen bir iş yerine yapılan polisin baskınında 4 kişiye 25 bin liradan fazla idari para cezası verildi.
Şanlıurfa’da dahil 14 ilde eş zamanlı operasyon: 340 şüpheli yakalandı
Van'da meydana gelen olaylar başta olmak üzere Şanlıurfa dahil 14 ilde BTÖ adına kanunsuz sokak eylemleri yapan 340 şüpheli, "bozdağan-20" operasyonlarıyla yakalandı.