Arama
Arama Sonuçları
Bilim insanları Harran Üniversitesinde buluştu
Harran Üniversitesi ev sahipliğinde 8. Uluslararası Matematik ve Mühendislik Bilimleri Sempozyumu düzenlendi.
ŞUSKİ Genel Müdürü İzol açıkladı: Şanlıurfa'da su kokuyor mu?
ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol, Şanlıurfa’da son dönemde şikayet konusu olan içme suyunda herhangi bir sorunun olmadığını belirtirken, sudaki kokunun mevsimsel geçişlerde oluşabileceğini ancak içemeye engel olmadığını vurguladı. Sosyal medyada dolaşan sabotaj iddialarının da asılsız olduğunu belirten İzol, önümüzdeki aylarda su fiyatında indirime gidileceğini de müjdeledi.
Haliliye Belediyesinin günlük glutensiz ekmek üretimi sürüyor
Haliliye Belediyesi, bölgede ilk ve tek olan Glutensiz Ekmek Fırını ile PKU’lu ve çölyaklı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Günlük olarak üretilen glütensiz ekmekler, PKU’lu ve çölyaklı vatandaşlara dağıtılıyor.
Eyyübiye'de cadde ortasında kendini jiletledi!
Eyyübiye’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, küfürler ederek kendini jiletledi. Polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, etkisiz hale getirildi.
Büyükşehir Belediyesinde Park Bahçeler Dairesi Başkanı yine değişti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde birkaç hafta önce Park Bahçeler Dairesi Başkanı olarak atanan Ahmet Yazgan'ın yerine yeni bir isim getirildi.
Şanlıurfa’da tarım çalıştayı yapılacak
Pamuk ve fıstık üretiminde Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olan Şanlıurfa’da çalıştay düzenlenecek.
Şanlıurfa valiliği vatandaşları toz taşınımına karşı uyardı
Şanlıurfa Valiliği bölgemizde Cuma gününden itibaren etkili olacak olan toz taşınımına karşı vatandaşları uyardı.
İlk Türk astronot Şanlıurfa’da gençlerle buluştu!
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Şanlıurfa'da öğrencilerle bir araya geldi. Gezeravcı, uzay yolculuğu deneyimlerini paylaşırken, gençlere ülkenin zenginliklerini ve potansiyellerini vurguladı. Şanlıurfa'nın kültürel mirasına dikkat çeken Gezeravcı, “Şanlıurfa’da ilham alacağınız çok şey var.” dedi. Ayrıca Türkiye'nin uzay faaliyetlerindeki ilerleyişi ve astronot seçim sürecine dikkat çeken Gezeravcı, Türkiye'nin uzaya insan gönderen 22 ülke arasında yer aldığını belirtti.
Şanlıurfa'da çöl tozu etkili olacak
Şanlıurfa’da son haftalarda etkili olan çöl tozunun sonu gelmiyor. Bu kez hem Afrika hem de Suriye üzerinden çöl tozu geliyor. Şanlıurfa’da cuma ve cumartesi çamur yağmuru bekleniyor.
Öğretmen atamasında sayı belli oldu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen atamalarında yüzde 50 KPSS puanı, yüzde 50 mülakat puanı belirleyici olacak. Öğretmen atamaları için başvuru süreci 20 Mayıs’ta başlayacak. En fazla sınıf öğretmenliği branşı için atama yapılacak.
19 ilde "Sibergöz-38" operasyonu: Gözaltılar var
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde "nitelikli dolandırıcılık" suçuna yönelik düzenlenen "Sibergöz-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Vali Şıldak: Çiftçilerimize bereketli bir sezon diliyorum
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, mısır üretiminde Türkiye'de üçüncü sırada yer alan Şanlıurfa’daki mısır eken çiftçiye bereketli bir sezon diledi.
Harran Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi yüzlerce aileye umut oldu
Bölgede kamu hastaneleri arasında ilk açılan merkez olma özelliği taşıyan Harran Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, Şanlıurfa ve çevre illerin umudu oldu. Prof. Dr. Sak, 8 yılık süreçte yüzlerce ailenin çocuk sahibi olmasına vesile olduklarını söyledi.
Benzin, motorine zam LGP’ye indirim!
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı. İşte Şanlıurfa’da güncel fiyatlar…
LPG'YE İNDİRİM GELDİ
Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. LPG'ye indirim yapıldı. Motorin ve benzin fiyatlarında ise bir değişiklik yapılmadı…
Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecek
İşgal altındaki Kudüs’te İsrail polisinin şehit ettiği Şanlıurfalı imam hatip Hasan Saklanan ile ilgili Şanlıurfa Müftülüğü bir açıklama yayımladı. Açıklamada Saklanan’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 28 Nisan’da düzenlediği dört günlük Kudüs ziyaret turuna katıldığı, bu ziyaret sırasında yaşanan çatışmada İsrail polislerinin silahla müdahalesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Saklanan’ın taziyesinin nerede yapılacağı belli oldu.
Başkan Kuş başarısının sırrını açıkladı!
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tekrar seçilmesinin ardından yaptığı basın toplantısında belediyenin son beş yıldaki projelerini ve gelecek planlarını açıkladı. Kuş, belediyenin personel sayısının artışına ve borç durumuna değinerek, özellikle yeşil alan ve konut projelerine odaklanacaklarını belirtti. Başkan Kuş ayrıca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacaklarını ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini ifade etti.
Akşener: Son kez karşınızdayım
Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayı bugün yapılıyor. Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, kürsüde son kez partililere seslendi.
Erzincan’da deprem!
AFAD, Erzincan'da 4,1 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi.
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.
Haliliye’de zincirleme kaza!
Haliliye’de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Başkan Gülpınar, 23 Nisan’da koltuğunu minik öğrencilere devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, makamını Şehit Mustafa Çiftçi ilkokulu öğrencisi Ahmet Sefa Zaman ve Sudenaz Düzgün’e devretti.
Karaköprü'de meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı
Karaköprü’de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da tır yangını!
Haliliye’de seyir halindeyken alev alan tır itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Görevi başında öldürülen doktor Şanlıurfa’da unutulmadı
Türk Tabipler Birliği ve Şanlıurfa Tabip Odası tarafından “Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele Günü” dolayısıyla bugün Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak, basın açıklaması ve 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Bir anda mermi gibi yağdı! Şanlıurfa'da böyle dolu yağışı görülmedi
Meteorolojiden yapılan uyarılar sonrasında Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde etkili olan dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Doluya yakalanan sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.
Şanlıurfa'da bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştu
Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde de yoğun trafik yaşanıyor. Şanlıurfa'da bayramın ilk günü başlayan trafik yoğunluğu bayramın ikinci gününde de devam etti. Bayram ziyaretleri dolayısıyla akrabalarını ziyaret etmek isteyen kent sakinleri, şehirdeki trafik akışında yoğunluğa neden oldu. Kentin birçok noktasında trafik durma noktasına geldi.
Bakan Uraloğlu: O taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu
AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı partililerle bayramlaşma programı düzenledi. Programa katılan TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ yerel seçimlere ilişkin, “Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Şanlıurfa ve hemşehrilerimiz değildir” dedi.
Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104 ’üncü yıl dönümü nedeniyle Yeni Asri Mezarlıkta bulunan Şehitlik Anıtı’na çelenk sunuldu.