Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da 4 günlük eylem ve etkinlik yasağı!
Şanlıurfa Valiliği, kent genelinde her türlü yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişinin 4 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusunun istifası kabul edilmedi
Şanlıurfaspor, yönetim kurulu üyesi ve futbol şube sorumlusu Adnan Yükselir’in istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edilmediğini duyurdu.
Öğretmenlerin il içi tayin başvuruları başladı
Milli Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin duyuru yayımlandı. İl içi atama takvimine göre, atama başvuruları bugün başladı.
Beyazgül'den Instagram hesabı ve borçlar hakkında açıklama
Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Instagram hesabının hacklendiğini ve Büyükşehir Belediye Başkanı yazısının bu nedenle değiştirilemediğini duyurdu. Beyazgül, sorunun en kısa sürede çözüleceğine inandığını belirtti. Beyazgül ayrıca, son günlerde belediye borçlarıyla ilgili yapılan asılsız iddialara da tekrar cevap verdi.
ŞUSKİ: Hastalık yapıcı herhangi bir bulguya rastlanmamaktadır
ŞUSKİ tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfa merkez içme suyu şebekelerinden ve arıtma tesisi çıkışından alınan numunelerin analiz sonuçlarının "İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik" kapsamında uygun olduğu belirtildi. Ancak, açıklamada yüzeysel su kaynaklarının tamamında mevsim geçişlerinde zaman zaman karşılaşılan alg (mikro bitkiler) üremesi neticesinde suda koku problemi oluşabileceğine de dikkat çekildi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden hayatını kaybeden Çevik ile ilgili açıklama!
Eyyübiye’de bir inşaatta çalışan 15 yaşındaki Abdullah Çevik'in iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin yarıda kesildiği iddialarına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.
DGS başvuruları başladı!
DGS başvuruları için bekleyiş sona erdi. Başvurular başladı. Sınava başvuracak adayların DGS Kılavuz’unu dikkatle incelemeleri gerekiyor. Kılavuzda başvuru tarihleri, ücreti, geç başvuru tarihi gibi birçok ayrıntı yer alıyor. Peki, DGS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
Birecik’te Mehmet Begit’in ağabeyi tutuklandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit tutuklandı.
Şanlıurfa valiliği vatandaşları toz taşınımına karşı uyardı
Şanlıurfa Valiliği bölgemizde Cuma gününden itibaren etkili olacak olan toz taşınımına karşı vatandaşları uyardı.
Şanlıurfa’da Eğitim Gücü Sen şiddete karşı iş bırakma eylemi yapıyor
Eğitim Gücü Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği, İstanbul'da Irak asıllı bir öğrenci tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan adına ve eğitim çalışanlarına yapılan şiddete dur demek için basın açıklaması düzenleyerek, 2 günlük iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı.
Şanlıurfa'da çöl tozu etkili olacak
Şanlıurfa’da son haftalarda etkili olan çöl tozunun sonu gelmiyor. Bu kez hem Afrika hem de Suriye üzerinden çöl tozu geliyor. Şanlıurfa’da cuma ve cumartesi çamur yağmuru bekleniyor.
Beyazgül’den Büyükşehir Belediyesinin borcuna ilişkin yeni açıklama
Geçmiş dönemin borcunu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL olarak açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den bir yanıt daha geldi. Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart 2024 tarihi itibari ile alacak- borç mahsubu yapıldıktan sonra toplam borcu 2.800.000.000 TL’dir” açıklamasında bulundu.
Şanlıurfa Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı
Şanlıurfa’da yağışlı havaların etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu raporunun ardından Şanlıurfa Valiliği kentteki birçok ilçeyi kuvvetli yağış konusunda uyardı.
Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline yapılan indirim sonrası bu indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de faydalanacağı müjdesini verdi.
SGK'nın geri ödeme listesine 81 ilaç daha alındı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı duyuruda SGK'nın geri ödemesi bünyesine alınan 81 ilacın olduğunu duyurdu.
Şanlıurfa Valiliği de uyardı! Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Yeni Kudüs şehidi Eyyübiyeli Hasan Saklanan
Kudüs’te İsrail polisini bıçaklayan ve vurularak öldürülen kişinin Şanlıurfalı Hasan Saklanan olduğu ifade edildi.
ŞUSKİ: Sağlık tehlikesi yok, koku problemini çözeceğiz
Şanlıurfa'da son günlerde içme sularında yaşanan tat ve koku problemi vatandaşları tedirgin etti. ŞUSKİ konuyla ilgili bir açıklama yaparak suyun sağlık açısından herhangi bir tehlike oluşturmadığını, ancak alg (mikro bitkiler) üremesi nedeniyle koku problemi yaşandığını belirtti.
Orman Genel Müdürlüğü’nün personel alımı başvurusu başladı
Orman Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel alımı başvurusu bugün başladı. Şanlıurfa’ya da kontenjan ayrılmış durumda.
Birecik'te AK Parti meclis adayının aracı kundaklandı
Birecik’te AK Parti Belediye meclis üyesi Adayı Fethi Işık’a ait otomobil evinin bahçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı.
Eyyübiye'de 2 arsayı bakanlık satışa çıkardı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ülke genelinde 826 arsayı satacak. Bu arsalar içerisinde Şanlıurfa’dan da ticaret alanı nitelikli arsalar bulunuyor.
Urfa'ya bir uyarı da Valilikten!
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Bir sigara grubuna daha zam geldi
Imperial Tobacco grubunda bulunan sigaralara zam yapıldı.
AK Parti Şanlıurfa’da il başkan yardımcısı istifa etti
Şanlıurfa’da büyükşehir belediyesi hariç 7 ilçeyi kaybeden AK Parti’de ilk üst düzey istifa haberi geldi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yıldırım, adayların belirlenmesi ve seçim sürecindeki hatalara dikkat çekerek partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Şanlıurfa Barosu'ndan toplu oy kullanımı ihbarı
Şanlıurfa Barosu, Halfeti, Akçakale ve Ceylanpınar başta olmak üzere il genelinde toplu oy kullanımıyla ilgili ihbarlar aldığını açıkladı. Baro tarafından yapılan açıklamada, oy verme işleminin başlamasıyla birlikte gelen ihbarların hassasiyetle değerlendirildiği ve raporlaştırıldığı belirtildi.
Şanlıurfa’da otobüs bilet fiyatlarına ‘bayram’ tarifesi
Şanlıurfa’da, ikinci ara tatil ile Süper Kupa heyecanının bu yıl Ramazan Bayramı'na denk gelmesi şehirdeki hareketliliği artırdı. Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasıyla otobüs biletlerine talep arttı. Acente sahipleri, bayram öncesinde hareketlilik yaşandığını ifade ederken, ilerleyen günlerde yoğunluğun artmasını bekliyor. Artan taleple bilet fiyatlarında muhtemel bir artışın yaşanabileceğini belirten firma sahipleri, vatandaşları erken rezervasyon yapmaları konusunda uyardı.
Şanlıurfa'da Gazze'ye destek mitingi: "Gazze'ye sahip çıkmak için dirilelim!"
Şanlıurfa STK Platformu adına Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa'da düzenlenen Gazze'ye destek mitinginde yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliamı kınadı.
Şanlıurfa’da nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak
Şanlıurfa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hasan Başaran, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerden dolayı nüfus müdürlüklerinin hafta sonu açık olacağını duyurdu.
İl Emniyet Müdürlüğü kart aidat iadesi dolandırıcılığına karşı uyardı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren SİBERAY ekipleri, vatandaşları "kart aidatı iadesi" içerikli sahte linklere karşı uyarıda bulundu.
Şanlıurfa’daki hak sahipleri için ek süre verildi
Haliliye Kaymakamlığı ve Siverek Kaymakamlığı 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve evleri ağır hasar gören ya da yıkılan Şanlıurfalı vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. 11 ilde yaşanan depremlerden etkilenen ve hak sahipliği başvurusunu kaçıran afetzedeler için 1 günlük ek süre tanındığı belirtildi.