Arama
Arama Sonuçları
Altın haftaya yükseliş trendinde başladı
Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Güncel ons altın değerinin yükselmesiyle beraber gram altın fiyatı bugün 2 bin 400 TL seviyesinde işlem görüyor. İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın 6 Mayıs Pazartesi günü altın fiyatları...
Coşkun: Ekonomiye emekçi gözüyle bakış şarttır
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından, kamu personellerine verilen yüzde 15 zammın eridiğini belirterek, “Enflasyonun sebebinin ve nedeninin emekçiler olmadığı gerçeğini ısrarla vurguluyoruz.” dedi.
Mikrobiyal gübre ile Şanlıurfa tarımında sürdürülebilir gelecek!
Türkiye’de resmi olarak satılan gübrenin yaklaşık yüzde 10’u ile kimyasal ilaçların yüzde 5’inin Şanlıurfa’da tüketildiğine dikkati çeken Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, bunun yer altı suları için tehlike oluşturduğuna dikkati çekti. “Şanlıurfa’da yer altı suları için tehlike çanları çalmaya başladı, belki de geçiyor” diyen Aksoy, “Bu kadar çok kimyasal gübre, bu kadar çok kimyasal ilaç ve kadar çok kimyasalla muhatap olan toprağın çoraklaşması ve ölmesi kaçınılmaz olur” dedi. Aksoy, bu noktada mikrobiyal gübrelerin çözüm olabileceğine de vurgu yaptı.
Altın fiyatlarında düşüş sürüyor
Dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 2 Mayıs Perşembe gününe düşüşle başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları…
2 Mayıs Perşembe güncel döviz kuru
Dolar ve euro fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar ve vatandaşlar, döviz kurlarındaki son durumu merak ediyor. İşte 2 Mayıs 2024 Perşembe günü için en güncel döviz kuru
Şanlıurfa'da 1 Mayıs kutlandı
Şanlıurfa’da Emek ve Demokrasi Platformu öncülüğünde, birçok siyasi parti ve STK’nın katılımıyla 1 Mayıs kutlaması gerçekleştirdi. Polis eşliğinde yapılan yürüyüş ve basın açıklamasının ardından halaylar çekildi.
Haliliye’de kadınlar milletevlerinde meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevleri, kadınların meslek öğrendiği adres oluyor. Kursiyerlere aile ekonomilerine katkı sunabilecekleri ve kendilerini geliştirecekleri alanlar sunulurken, çocukları da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Şanlıurfa’dak kuyumcularda güncel altın fiyatları
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Altın fiyatları düşüşünü sürdürüyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...
Altından düşüş sürüyor!
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Altın fiyatları düşüşünü haftanın ikinci işlem gününde de sürdürüyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 30 Nisan 2024 Salı Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...
Ekonomik güven endeksi yüzde 1 azaldı
Ekonomik güven endeksi, nisanda aylık bazda yüzde 1 azalarak 99 değerini aldı.
Altın yeni haftaya düşüşle başladı!
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Geçen haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın yeni haftaya düşüşle başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 29 Nisan 2024 Pazartesi Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle olan ticaretinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Şanlıurfa’daki basın açıklamasını ise Kitap Vakfı yaptı. Açıklamayı okuyan Kitap Vakfı Başkanı Mustafa Fuad Balıkçı, “İktidara çağrımız; zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durması, Gazze tamamen yok olduktan sonra değil hemen şimdi somut adımlar atması.” dedi.
Altın yükselişe geçti
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Hafta başından bu yana inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın piyasası, TCMB faiz kararı sonrası yakından takip ediliyor. Banka dün faizleri sabit tuttuğunu belirtti. Faiz kararının ardından gram altın ve çeyrek altın fiyatları da yeniden konumlandı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 26 Nisan 2024 Cuma Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...
Salih Ekinci’den Viranşehir’in borcu için açıklama geldi
Viranşehir Belediyesi eşbaşkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, belediyenin borcunu 421 milyon 780 bin L olarak açıkladıktan sonra Viranşehir eski Belediye Başkanı Salih ekinciden açıklama geldi.
Vali Şıldak Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde
Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.
Haliliye Belediyesi ile kadınlar meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerinde meslek öğrenen kadınlar, bir yandan yeni hobiler kazanırken bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak.
Balıkçılıkta av sezonu yarın sona eriyor
2023-2024 balıkçılık av sezonunun yarın sona eriyor.
Yeni turistik trenler yola çıkıyor, fiyatlar belli oldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresi’ne alternatif Ankara-Diyarbakır ve Ankara-Tatvan turistik trenlerinin nisan ayında işletilmeye başlanacağını söyledi.
Fıstık üreticilerine karagöz kurdu uyarısı
Yaklaşık 45 milyon fıstık ağacı ile fıstık üretiminde birinci olan Şanlıurfa’da Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, karagöz kurduna karşı üreticileri uyardı.
Evde Bakım Yardımı ödemeleri Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evde Bakım Yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesi hesaplara yatırılacağını duyurdu.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden ilaçlama uyarısı
Türkiye'nin en büyük fıstık üreticisi olan Şanlıurfa’da fıstık bahçelerinde görülen dal güvesi ekonomik anlamda zarar yapan türler arasında bulunuyor. Dal güvesi ile etkin şekilde mücadele edilmemesinin, popülasyonun hızla artmasına neden olduğunu belirten Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ilaçlama uyarısında bulundu.
Fark dikkat çekti: Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı
TÜİK'e göre mart ayında enflasyon aylık yüzde 3,16 olurken, yıllık yüzde 68,50'ye yükseldi. ENAG ise enflasyonu aylık yüzde 5,68, yıllık yüzde 124,63 hesapladı.
8 ilde veteriner kontrol istasyonları kurulacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, veteriner yol kontrol ve denetim istasyonları hakkında yaptığı açıklamada"Özellikle ülkemizin doğusundan batısına yapılan hayvan sevkiyatlarının kontrol altına alınması, hayvansal üretimimizi olumsuz etkileyen bulaşıcı hayvan hastalıklarının önlenmesini sağlayacak." ifadesini kullandı.
Şanlıurfa’nın şubat ayı dış ticaret istatistiği açıklandı
Şanlıurfa’da şubat ayında genel ticaret sistemine göre ihracat, geçen yılın aynı ayına kıyasla, yüzde 126,1, ithalat yüzde 1,8 arttı.
Haftanın son işlem gününde dolar yükselişte
Pazar günü yapılacak seçimler öncesi dolarda yükseliş devam ediyor. Dolar/TL yeni güne 32.3750 civarında tarihi zirvesine yaklaşarak başladı. Günlük olarak araştırılan dolar kuru ve euro kuru bugün ne kadar, kaç TL merak ediliyor. Dolar kuru en son ne kadar oldu? İşte 29 Mart 2024 Cuma gününe ilişkin döviz kuru fiyatları...
Ekonomiye güven martta arttı
Ekonomik güven endeksi şubat ayında 99 iken, mart ayında yüzde 1 oranında artarak 100 değerini aldı.
Dolarda yükseliş sınırlı şekilde devam ediyor
Dolarda sınırlı yükseliş devam ediyor. Dolar/TL yeni güne 32.3 civarında tarihi zirvesine yaklaşarak başladı. Euro fiyatları da 35 TL'nin üzerinde seyrediyor. Günlük olarak araştırılan dolar kuru ve euro kuru bugün ne kadar, kaç TL merak ediliyor. Dolar kuru en son ne kadar oldu? İşte 28 Mart 2024 Perşembe gününe ilişkin döviz kuru fiyatları..
Eyyübiye’de 250 aile daha mutlu evine kavuşuyor
Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla eğitimden sağlığa, mesleki eğitimden istihdama kadar her alanda başarılı projeler hayata geçiren Eyyübiye Belediyesi, “Mutlu Evler Huzurlu Hayatlar Projesi”yle 250 yoksul ailenin evini onarmaya başladı.
TL'nin dolar ve euro karşısında değer kaybı sürüyor
Dolar ve euroda seyir yukarı yönlü devam ediyor. TL’nin değer kaybı sürüyor. Günlük olarak araştırılan dolar kuru ve euro kuru bugün ne kadar, kaç TL merak ediliyor. İşte, 26 Mart 2024 Salı gününe ait döviz kurları…