Arama
Arama Sonuçları
Viranşehir’de 2 şüpheli tutuklandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da 22 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamada 22 aranan şahıs yakalanırken, 1 araç trafikten men edildi.
Vali Şıldak Suruç'ta vatandaşları ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç'ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.
Birecik’te Mehmet Begit’in ağabeyi tutuklandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit tutuklandı.
Şanlıurfa’da 17 motosiklete cezai işlem uygulandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından motosikletlere yönelik yapılan şok uygulamasında 428 kişi ve 372 motosiklet sorgulandı.
Birecik’te aranan 3 şahıs yakalandı
Birecik'te emniyet ekipleri tarafından ilçede gerçekleştirilen denetimlerde, 444 kişi ve 211 araç sorgulanırken, trafik kurallarını ihlal eden 5 araca idari para cezası uygulandı.
Hilvan'da narkotik operasyonu: 95 kişi ve 35 araç incelendi!
Hilvan'da emniyet ekipleri tarafından yapılan narkotik operasyonunda 95 kişi ve 35 araç incelendi.
Siverek’te uyuşturucu madde ele geçirildi
Siverek’te emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, eğitimli dedektör köpekle yapılan arama sonucunda 2 kilo 340 gram skunk bulundu.
Birecik’te parti binası saldıran şahıs yakalandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde, olayın faili olduğu belirlenen H.B. isimli şahıs yakalandı.
Şanlıurfa’da Trafik Haftası kutlandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen trafik farkındalığı etkinliğinde yaptığı konuşmada son 4 ayda trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Vali Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, son 4 ayda Şanlıurfa'da trafik kazalarında 74 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’da durdurulan araçta 22 kilo uyuşturucu çıktı
Şanlıurfa'da narkotik ekiplerinin dün gece durdurduğu araçta 22 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu (skunk) ele geçirildi.
Şanlıurfa’da savcılık soruşturmasında 14 gözaltı
Şanlıurfa'da, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında DEM Parti üyeleri de bulunuyor.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-15” operasyonu: 363 gözaltı!
Şanlıurfa dahil 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Şanlıurfa’da 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından kentin farklı bölgelerin yapılan 5 ayrı operasyonda kilolarca uyuşturucu madde ve hap ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftada aranan 269 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 269 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
Şanlıurfa’da bir haftadır aranıyor
Şanlıurfa’da yaşayan 21 yaşındaki Yunus Demirel, yaklaşık bir haftadır kayıp. Gece saatlerinde çalıştığı fabrikada mesaiden çıktıktan sonra Demirel’den bir daha haber alınamadı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheliyi gözaltına aldı.
Viranşehir'de silah operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli şahıs üzerinde ve 1 ikamette yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Harran'da asayiş operasyonunda 71 kişi sorgulandı
Harran’da emniyet ekipleri tarafından yapılan uygulamada 71 kişi ve 13 araç sorgulandı. Sorgularda 2 ruhsatsız av tüfeği ve şase ve motor numarası kazınmış bir motosiklet ele geçirildi. Ayrıca 1 araca da cezai işlem uygulandı.
Viranşehir'de kara yolları trafik haftası kapsamında 300 kişiye bilgilendirme çalışması!
Viranşehir’de kara yolları trafik haftası kapsamında yapılan denetimler çerçevesinde seyahat eden 50 araç, 3 otobüs ve 1 minibüste seyahat eden 300 yolcu ve sürücüye emniyet kemerinin önemi ve güvenli seyahat kuralları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.
Şanlıurfa’da narkotik ekipleri 2 şüpheli şahsı yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan “Narkotik Alan” denetimlerinde, 2 şüpheli şahıstan çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 organizatör yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
Viranşehir'de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalandı.
Hilvan’da aranan 22 şahıs yakalandı
Hilvan'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş operasyonunda 22 aranan yakalanırken, çeşitli miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.
Şanlıurfa dahil 77 ilde "Sibergöz-37" operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 77 ilde "çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele" kapsamında düzenlenen "Sibergöz-37" operasyonlarında toplam 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Viranşehir’de 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi
Viranşehir'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da 675 araca ceza kesildi
Şanlıurfa’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 675 araç ve sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan idari para cezası uygulandı.
Şanlıurfa’da nisan ayından trafik denetimlerinde 23 bin 424 cezai işlem!
Şanlıurfa’da trafik ekipleri tarafından nisan ayında boyunca kent genelinde yoğun trafik denetimlerinde 102 bin 682 araç kontrol edilirken, 23 bin 424 cezai işlem uygulandı.
17 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç-14' operasyonu: 36 gözaltı
17 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen "Kıskaç-14" operasyonlarında 36 şüpheli yakalandı.