Arama
Arama Sonuçları
Akşener: Son kez karşınızdayım
Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayı bugün yapılıyor. Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, kürsüde son kez partililere seslendi.
Şanlıurfa'da klima sezonu erken açıldı!
Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa’da mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden sıcaklıklar yüzünden kentteki klima satıcıları sezonu erken açtı. Geçen yıl 18 bin liraya satılan klimaların fiyatı bu yıl 35-40 bin liraya çıktı. Esnaf klima satışlarında bu sezon yükselen fiyatlara rağmen patlama yaşanacağını tahmin ediyor.
Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Şanlıurfa’da buz satıcıları sezonu erken açtı
Şanlıurfa’da yaz bu yıl erken geldi. Sıcaklıkların şimdiden etkili olduğu kentte termometreler çoktan 30 dereceleri gördü. Şanlıurfalıların sıcak havada tükettiği ürünlerden olan buzun satışlarına dolayısıyla bu yıl erken başlandı. Buz üretimi yapan esnaf Muhammed Demir, sıcaklıklardan dolayı sezonu erken açtıklarını belirtti. Bu yıl buz fiyatları artan maliyetlerden dolayı neredeyse iki katına çıktı.
Vali Şıldak, pazar esnafını ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, Pazartesi Pazarında esnafı ziyaret ederek 'Hayırlı işler' dileklerinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.
Pahalılık bayram alışverişlerini de vurdu
Ramazan Bayramı geldi çattı. Şanlıurfa'da çarşıda bayram alışverişi telaşı var. Bayram alışverişinin merkezi tarihi çarşılar bölgesinde yoğunluk gözlenirken, alışveriş ise geçmiş yıllara nazaran düşük seviyede. Vatandaşlar bayramlık giysinin yanı sıra şeker, çikolata ve lokum gibi ikramlıklara rağbet gösterse de pahalılık bu seneki bayram alışverişine gölge düşürdü. Esnaf, alım gücü düşen vatandaşın eskisi gibi alışveriş yapamadığından, vatandaşlar yüksek fiyatlardan dert yandı.
Bayram şekerlerinin fiyatı ikiye katlandı
Şanlıurfa’da Ramazan Bayramı geldi çattı. Bayram şekerleri de tezgahlardaki yerini aldı. İğneden ipliğe gelen zamlardan şeker fiyatları da nasibini almış durumda. Geçen yıl kilosu 50 lira olan bayram şekerleri bu sene 100 liradan satılıyor. Fiyatlardaki artış nedeniyle vatandaşların alım gücü düşerken, esnaf da satışlarda durgunluk yaşıyor.
Vali Hasan Şıldak halkla iç içe
Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeyi ve Şanlıurfa'nın her alanda gelişimi için katılımcı anlayışını sahaya yayan Vali Hasan Şıldak, dün Atatürk Bulvarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Siverek’te seçimlerin iptal edilmesinden sonra birçok isimden sağduyu çağrısı geldi
Şanlıurfa’da Hilvan ve Halfeti’de olduğu gibi Siverek’te de seçim iptal edildi. İptal kararının ardından yapılan sevinç gösterilerinde havaya sıkılan silahın yorgun mermisi 10 yaşındaki bir çocuğu yaralamıştı. Siverek’te yaşanan bu olayların ardından, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar olmak üzere birçok isim, vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.
Kayalar: Bayram tıraşı randevularını son güne bırakmayın!
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kuaförlerde bayram tıraşı mesai başladı. Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar, bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşlara kuaför randevularını son güne bırakmamaları uyarısında bulundu.
Ramazan Şanlıurfa’da yoğun geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Fidan satışları başladı ancak esnafın sezondan umudu yok
Baharın gelmesiyle birlikte tarım sektöründe hareketlilik başladı. Meyve ağaçları ve sebzelerin ekimi için talep arttı ancak mazot ve gübre fiyatlarındaki artış nedeniyle bu yıl fidan ve fide fiyatları iki katına çıktı. Şanlıurfa’da fidan satıcıları fiyatlardan dolayı yoğunluğun geçmiş yıllardaki gibi olmayacağını ifade etti.
KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLAR BAŞKAN BAYDİLLİ İLE HİZMET İSTİKRARININ DEVAMINI İSTİYOR
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında ilçede adım atmadık yer bırakmazken, vatandaşlar da ilçede hizmetlerin ve kalkınmanın devamı için Başkan Baydilli ile yola devam etmek istediklerini iletiyorlar
BAŞKAN BAYDİLLİ BERBERLER VE KUAFÖRLERLE İFTARDA BULUŞTU
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle buluşmalarını sürdürürken, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren berberler ve kuaförlerle de iftar programında bir araya geldi
Hulusi Akar ve Başkan Beyazgül tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti
Bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte aşağı çarşı diye bilinen tarihi hanlar bölgesindeki esnafları ziyaret ederek esnafa hazırlı kazançlar dilediler.
Haliliye'de akaryakıt istasyonunda silahlı kavga! 2 yaralı
Haliliye’de akaryakıt istasyonunda yaşanan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı. Müşteri ile istasyon sahibi arasında yaşanan silahlı kavgada, iş yeri sahibi ile orada bulunan bir esnaf da yaralandı. Yaralılardan binini durumu ağır.
BAŞKAN BAYDİLLİ: ‘YENİLİKÇİ PROJELERİMİZLE ŞEHRİMİZİ DAHA MODERN GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaş buluşmalarında Karaköprü’de yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeleri anlatırken, ilçeyi daha modern bir geleceğe hazırlayacaklarını belirtti
Vali Şıldak Tel Abyad'da güvenlik güçleriyle iftarda buluştu
İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, gün boyunca Akçakale'deki ziyaretlerinin ardından Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının oluştuğu Tel Abyad'da görev yapan güvenlik güçleri ile iftarda buluştu.
Bozova MYO, ilçe idarecilerinin katkılarıyla yeni bina ve kampüsüne kavuştu
Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksekokuluna kazandırılan yeni eğitim binası ve yerleşkesinin açılış töreni gerçekleştirildi.
Erdoğan duyurdu: Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı'nda 9 gün izinli olacağını söyledi.
Ramazan bereketiyle geldi! Tatlıcılar yok satıyor
Ramazan ayının gelmesiyle beraber iftarlarda zengin sofralar kurulmaya başladı. İftarda hazırlanan çeşit çeşit yemeğin ardından ise olmazsa olmazlar tatlılar geliyor. Şanlıurfa’da bu yıl yine tatlıcılara yoğun ilgi var. İkindi vakitlerinde başlayan tatlı kuyrukları iftar saatlerine kadar devam ediyor. Şanlıurfa’da tatlı satışı yapan esnaf, normalde 4 ayda sattıkları ürünü ramazan ayında 1 ayda sattıkları belirterek, ramazanın bereketiyle geldiğini ifade etti.
Sel felaketin üzerinden bir yıl geçti! İzler silinmedi
Şanlıurfa'da 14-15 Mart yaşanan ve 17 kişinin hayatını sel felaketinin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen selin izleri hala silinemedi. Yetkililer, benzer bir felaketin tekrar yaşanmaması için riskli dere yataklarının üstü kapalı kısımlarını açıp genişletse de, gerekli çevre düzenlemeleri yapılmadığı için vatandaşların endişeleri devam ediyor. Özellikle Abide Kavşağı'ndaki alt geçidi suyla dolduran Cavsak Deresi'nde yapılan çalışmalar sonrası, çevre düzenlemelerinin eksikliği mağduriyet yaratıyor.
BAŞKAN BAYDİLLİ SEYRANTEPE'DE ESNAF VE VATANDAŞLARA PROJELERİNİ ANLATTI
31 Mart seçimleri için sahada ayak basmadık yer bırakmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek mahallede yapılan hizmetler ile yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattı
BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ ŞİRE PAZARI ESNAFI İLE BULUŞTU
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Şireciler ve Fıstıkçılar Pazarı esnafını ziyaret ederek destek ve dua istedi
Simit ve ekmek tarifesi düzenlemesi Resmi Gazete'de
Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde Ticaret Bakanlığından olumlu görüş aranacak.
KARŞIYAKA ESNAFINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A BÜYÜK TEVECCÜH
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye ilçe Teşkilatı ile birlikte Karşıyaka Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.
Şanlıurfa’da iftar ve sahurda ciğer yemek lüks oldu
ÖZEL HABER | Ramazan ayı geldi çattı. Şanlıurfalıların sadece iftarda değil sahurda da en çok tükettiği ve kentin tescilli yemeklerinden olan ciğer, artan maliyetlerden dolayı bu Ramazan ayında pek sofralarda olamayacak. Çarşıda ciğercilik yapan esnaf Süleyman İzol, geçen hafta zamlanan ciğerin Ramazan öncesi yine zam gelebileceğini ifade etti. İzol, zamlar sonrası bu yıl kutsal ayda iş yoğunluğu beklemediklerini dile getirdi.
BAŞKAN CANPOLAT: CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE İMZA ATACAKTIR
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. DEM Partisinden AK Parti’ye katılan vatandaşların rozetini takan Başkan Canpolat, “31 Mart akşamı inşallah sandıklardan AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı zafere imza atacaktır” dedi.
Vali Şıldak Birecikli gençleri dinledi
Vali Şıldak, Birecik’te gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.
KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLAR BAŞKAN BAYDİLLİ'Yİ BAĞRINA BASIYOR
Karaköprü’de yaptığı hizmetlerle yeniden aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor