Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da Gazze eylemi!
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle bütün ilişkilerinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı. Şanlıurfa’da da Kitap Vakfı öncülüğünde Rabia Meydanı’nda toplanan vatandaşlar Kudüs şehidi Şanlıurfalı Hasan Saklanan’ı andı ve İsrail’e tüm ilişkilerin kesilmesi için basın açıklaması düzenledi.
ŞURKAV'da ortak katılım hareketi başlıyor
ŞURKAV Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Hasan Şıldak'ın katılımıyla gerçekleşti. Buluşmada Vali Şıldak, ŞURKAV'ın daha da aktif çalışmalarla gündeme gelmesi için ortak katılımlı bir anlayışla hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Şanlıurfa'da yarın gök gürültülü yağış bekleniyor!
Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren pazartesi akşam saatlerine kadar Şanlıurfa’da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji sel, su baskını, ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları uyardı.
Şanlıurfaspor ligde kalmayı başardı! Başkan İzol: Birlik ve beraberlik zamanı
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, ligde kalmayı başaran takımın başarısını kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.
DGS başvuruları başladı!
DGS başvuruları için bekleyiş sona erdi. Başvurular başladı. Sınava başvuracak adayların DGS Kılavuz’unu dikkatle incelemeleri gerekiyor. Kılavuzda başvuru tarihleri, ücreti, geç başvuru tarihi gibi birçok ayrıntı yer alıyor. Peki, DGS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
Şanlıurfa’da öğretmenlerden şiddete karşı eylem
İstanbul’da bir öğretmenin silahla öldürülmesinin ardından öğretmenler tarafından tepkiler devam ediyor. Şanlıurfa’da meslektaşlarının silahla öldürülmesinin ardından eğitim sendikalarından bazıları İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne yürürken, Eğitim-Bir-Sen ise Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada iş bıraktıklarını söyleyen öğretmenler yere kalem bıraktılar.
Kamuda tasarruf paketi pazartesi açıklanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacaklarını duyurdu.
Şanlıurfa’da ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı
Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları, aileleri ile birlikte GAP Havalimanından yapılan dualarla uğurlandı. Uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
81 ilde adliye ve cezaevlerine personel alımı yapılacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı açıklamasından sonra adaylar, personel alımı başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki infaz koruma memuru alımı başvuru şartları nedir?
Vali Şıldak Suruç'ta vatandaşları ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç'ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.
Şanlıurfa’da minikler Kur'an'a geçti
Birecik İlçe Müftülüğü Bekir Barış 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler Kur’an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşadı.
Birecik’te DEM Parti binasına ikinci saldırı iddiası
Birecik’te DEM Parti binasına dün gece ikinci bir saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi. İlk saldırıyla ilgili seçim sonrası DEM Parti'den istifa eden Mehmet Begit'in ağabeyi Halil Begit gözaltına alınmıştı.
Beyazgül’den Büyükşehir Belediyesinin borcuna ilişkin yeni açıklama
Geçmiş dönemin borcunu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL olarak açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den bir yanıt daha geldi. Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart 2024 tarihi itibari ile alacak- borç mahsubu yapıldıktan sonra toplam borcu 2.800.000.000 TL’dir” açıklamasında bulundu.
Birecik’te parti binası saldıran şahıs yakalandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde, olayın faili olduğu belirlenen H.B. isimli şahıs yakalandı.
Harran Üniversitesi ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi’ için başvurdu
Harran Üniversitesi Hastanesi Anabilim Dalları, eğitim kalitelerini akreditasyonla tescillemeye devam ederken Kardiyoloji Anabilim Dalı tarafından ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi’nin yenilenmesi için başvuru gerçekleştirildi.
DEM Parti Birecik ilçe binasına silahlı saldırı!
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, ilçe binası maddi hasar gördü.
Akaryakıtta çifte indirim pompaya yansıdı!
Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Benzine ve motorine uygulanması beklenen indirim pompaya yansıdı. İşte Şanlıurfa’da güncel akaryakıt fiyatları…
Eyyübiye Sera Kent’te yeni sezon hasadı başladı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı, üretime başladığı günden itibaren potansiyel girişimcilerin ilgisini çeken ve ürün geliştirme konusunda önemli kazanımlar elde edilen Eyyübiye Sera Kent’te yeni sezon hasadı başladı.
Şanlıurfa’da durdurulan araçta 22 kilo uyuşturucu çıktı
Şanlıurfa'da narkotik ekiplerinin dün gece durdurduğu araçta 22 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu (skunk) ele geçirildi.
Şanlıurfa’da bir haftadır aranıyor
Şanlıurfa’da yaşayan 21 yaşındaki Yunus Demirel, yaklaşık bir haftadır kayıp. Gece saatlerinde çalıştığı fabrikada mesaiden çıktıktan sonra Demirel’den bir daha haber alınamadı.
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Vali Şıldak devam eden yatırımları inceledi
Birecik'te temaslarda bulunan Vali Hasan Şıldak, devam eden yatırımları inceleyerek tüm çalışmaların birebir takipçisi olduğunu söyledi.
Meteoroloji uyardı: Hafta sonu için plan yapanlar dikkat
Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan değerlendirmelere göre, ülke genelinin çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki Şanlıurfa’da hava nasıl olacak?
Viranşehir'de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalandı.
Coşkun: Ekonomiye emekçi gözüyle bakış şarttır
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından, kamu personellerine verilen yüzde 15 zammın eridiğini belirterek, “Enflasyonun sebebinin ve nedeninin emekçiler olmadığı gerçeğini ısrarla vurguluyoruz.” dedi.
Eyyübiyeli gençler eğitim otaklarında kampa girdi
8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan gençler, Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarında kampa girdiler. Gençlerin üniversite yolculuğuna sınırsız destek veren eğitim otakları, sınav haftasına kadar pazar günleri de hizmet veriyor.
Benzin, motorine zam LGP’ye indirim!
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam gelirken, otogazda ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı. İşte Şanlıurfa’da güncel fiyatlar…
Şanlıurfa’da ‘Orman Benim’ kampanyası yarın yapılacak
Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Şanlıurfa’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik Göbeklitepe yakınlarındaki Ortaören mevkiinde düzenlenecek.
LPG'YE İNDİRİM GELDİ
Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. LPG'ye indirim yapıldı. Motorin ve benzin fiyatlarında ise bir değişiklik yapılmadı…
Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olmaya devam edeceğiz
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmak üzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.