Arama
Arama Sonuçları
Akşener: Son kez karşınızdayım
Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayı bugün yapılıyor. Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, kürsüde son kez partililere seslendi.
Harran Üniversitesine 5 yeni bölüm!
Harran Üniversitesi’ne yapay zekâ, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında 5 yeni bölüm açıldı.
Yaz aylarında trafik kabusu! Vali Şıldak devreye girdi: Denetimleri arttırıyoruz
Şanlıurfa'da bazı motorlu gençlerin ara sokaklarda ve caddelerde trafikte rahatsızlık vermesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir vatandaş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı etiketleyerek yaz aylarının gelmesiyle birlikte motorlu gençlerin trafikte rahatsızlık verdiğini ve çoğunun plakası ve kasklarının olmadığını dile getirdi. Bu paylaşıma cevap veren Vali Hasan Şıldak ise vatandaşın haklı olduğunu belirterek, “Denetimleri arttırıyoruz” dedi.
Vali Şıldak milli sporcuları kutladı
Vali Hasan Şıldak, Türkiye dereceleri ile gündeme gelen Suruç Hokey Takımını tebrik etti.
Siverek’te boğulma vakası! Kurtarılamadı
Siverek’te iddiaya göre serinlemek için sulama göletine giren 21 yaşındaki Mustafa Durdu boğularak yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa'da PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyonda 7 gözaltı
Şanlıurfa'da emniyet ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda terör örgütünün gençlik yapılanmasında yer alan 5 kişi, sosyal medyadan örgüt propagandası yaptığı belirlenen 2 kişi olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı.
Haliliye’de kantinlere sıkı denetim
Haliliye Belediyesi, öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla ilk ve ortaokul kantinlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, hijyen kurallarına uyulması için uyarılarda bulundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-15 Ligi’nde şampiyon
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Amatör U-15 Ligi’nde playoff final maçına çıktı. Maçın kazananını karşılıklı penaltı atışları belirledi.
Vali Şıldak Suruç'ta
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GENÇLER ÜNİVERSİTE HAYALLERİNE KAVUŞUYOR
Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençleri hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi düzenlenen deneme sınavları ile öğrenciler, kendilerini ölçme şansı yakalıyor.
Başkan Nihat Çiftçi makamını çocuklara devretti
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Karaköprü İlkokulu’ndan gelen 5 öğrenciye devretti.
Başkan Gülpınar: Çocuklarımız için daha adil ve müreffeh bir Türkiye hedefiyle çalışacağız
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gülpınar, “Yarının gençlerine adil, müreffeh ve yaşanabilir bir Türkiye bırakma gayesiyle azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.
Haliliye’de futbol okulu ile genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulunda teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
Haliliye’de 28 yaşındaki adam apartmandan atlayarak hayatını kaybetti!
Haliliye’de 28 yaşındaki Abdulselam Genç bir apartmanın teras katından atlayarak intihar etti.
Bodrum FK-Şanlıurfaspor maçının hakemi belli oldu
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un 31. haftada pazar günü oynayacağı Bodrum FK maçının hakemleri belli oldu. İşte 1. Lig’deki maçların hakemleri.
Eyyübiye'de 16 bin metrekarelik devasa parkta sona gelindi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanmak üzere olan Batıkent TOKİ Tematik Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, bölgede yaşayan vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir işlev üstlenecek olan parktaki dinlenme alanlarının sayısının artırılması talimatı verdi.
Şanlıurfalı gençler ŞANMEK ile geleceğe hazırlanıyor
Şanlıurfalı gençler Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ŞANMEK’te geleceğe hazırlanıyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler eğitim merkezlerinde bulamadıkları imkanları ŞANMEK’te bulduklarını söylediler.
Şanlıurfa dahil 41 ilde zehir tacirlerine darbe!
Şanlıurfa dahil 41 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve satıcılarına operasyon düzenlendi. Operasyonda 856 kg uyuşturucu madde ve 795 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. 268 zehir taciri yakalandı.
Şanlıurfa’daki sendikalar öğretmen atamasında pozitif ayrımcılık istiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öğretmen atamalarının fazla uzamayacağını açıklamasının ardından gözler ne kadar atama yapılacağına çevrildi. Şanlıurfa’daki eğitim sendikalarının temsilcileri, yaklaşık 10 bin öğretmen açığının bulunduğu Şanlıurfa’ya atamalarda pozitif ayrımcılık yapılmasını ve bütçe disiplini gibi kısıtlayıcı gerekçelerin öne sürülmemesini istiyor.
Şanlıurfa’da Turizm Haftası etkinlikleri belli oldu
Şanlıurfa’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası programı belli oldu. Bu yıl 48'incisi düzenlenecek olan Turizm Haftası şehrin tarihi ve turistik değerlerini tanıtmaya yönelik birbirinden güzel programlara sahne olacak.
Vali Şıldak yeni haftaya okul ziyaretiyle başladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, haftaya Molla Gürani Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Şanlıurfa’da ilk üç ayda 18 işçi cinayeti
İSİG Meclisi, 2024 yılının ilk üç ayını kapsayan İş Cinayetleri Raporu'nu açıkladı. Rapora göre ocak ayında 161, şubatta 149 ve martta 115 olmak üzere üç ayda en az 425 işçi cinayetinde hayatını kaybetti. Söz konusu dönemde en çok iş cinayetinin yaşandığı illerden biri Şanlıurfa. Yılın ilk üç ayında 18 ölüm ile Şanlıurfa ülke genelinde 4. sırada bulunuyor.
Eyyübiye Belediye Meclis’i seçimlerden sonra ilk toplantısını yaptı
31 Mart 2024’te yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ilk meclis toplantısını Başkan Mehmet Kuş başkanlığında yaptı. 38 Üyesi bulunan Eyyübiye Belediye meclisi toplantısına üyelerin tamamı katıldı.
Şanlıurfa’da Hamas liderinin oğulları için gıyabi cenaze namazı
Şanlıurfa’da Hamas lideri Haniye'nin şehit olan 3 oğlu ve tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Bakan Uraloğlu: O taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
Şanlıurfa’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı yaralandı.
Urfa'daki Süper Kupa karşılaşmasında sahaya atlamıştı! İşte o kovalamacanın görüntüleri...
7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finali, sahadaki gerginlik kadar saha dışındaki ilginç bir olayla da hafızalara kazındı. Galatasaraylı futbolcular sevinç kutlamaları sırasında sahaya giren genç bir taraftar, Galatasaraylı futbolcularla sevincine ortak olmak istedi. Güvenlik görevlilerinin peşine düştüğü genç taraftar, sahada adeta bir kovalamaca oyunu oynadı. Güvenlikten bir süre kaçmayı başaran taraftar, kısa sürede yakalandı. Sahaya atlayan gencin tribün görüntüleri ortaya çıktı.
Yeni turistik trenler yola çıkıyor, fiyatlar belli oldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresi’ne alternatif Ankara-Diyarbakır ve Ankara-Tatvan turistik trenlerinin nisan ayında işletilmeye başlanacağını söyledi.
At sahiplerinden Şanlıurfa'da bayram sürprizi!
Şanlıurfa'da bazı at sahipleri, 20 TL'ye at binme imkanı sunarak çocuklar ve gençlere keyifli bir bayram etkinliği sundu. Arkeoloji Müzesi önünde gerçekleştirilen etkinlik, özellikle çocuklar ve gençler tarafından yoğun ilgi gördü.