Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından kentin farklı bölgelerin yapılan 5 ayrı operasyonda kilolarca uyuşturucu madde ve hap ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftada aranan 269 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 269 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheliyi gözaltına aldı.
Şanlıurfa sınırında bir terörist yakalandı
Şanlıurfa'nın sınır hattında gerçekleşen operasyonda, terör örgütü PKK/PYD mensubu olduğu tespit edilen bir terörist yakalandı.
Şanlıurfa’da narkotik ekipleri 2 şüpheli şahsı yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan “Narkotik Alan” denetimlerinde, 2 şüpheli şahıstan çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 18 tutuklama
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa merkezli 7 ilde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları şüphesiyle 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i cezaevine teslim edildi.
Viranşehir'de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa merkezli operasyonlarda yakalanan 15 kişi adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 5 ilde yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında Suriye uyruklu şahıslarında bulunduğu 15 kişi hakkında karar çıktı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Viranşehir’de 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi
Viranşehir'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Birecik’te 1 kilo 735 gram esrar ele geçirildi
Birecik’te narkotik ekiplerinin operasyonunda 1 kilo 735 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Eşiyle beraber Şanlıurfa’dan Adıyaman’a giden kadın eşi tarafından öldürüldü
Şanlıurfa’dan Adıyaman’a tatil için giden Esra Yıldız ve A.Y., burada bir eve yerleştiler. Gece saatlerinde A.Y., bıçakla önce eşinin boğazını kesti daha sonra kalbinden bıçaklayarak iki çocuğunun annesini öldürdü.
Şanlıurfa dahil 23 ilde Sibergöz-36 operasyonu: 109 gözaltı
Şanlıurfa dahil 23 ilde düzenlenen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Kurbanlarının 7 milyon 560 bin lirasını dolandıran 21 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa sınırında terör örgütü PKK/PYD mensubu yakalandı
Şanlıurfa'da, yurda girmeye çalışan terör örgütü PKK/PYD mensubu, güvenlik güçleri tarafından Suriye sınırında yakalandı.
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle olan ticaretinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Şanlıurfa’daki basın açıklamasını ise Kitap Vakfı yaptı. Açıklamayı okuyan Kitap Vakfı Başkanı Mustafa Fuad Balıkçı, “İktidara çağrımız; zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durması, Gazze tamamen yok olduktan sonra değil hemen şimdi somut adımlar atması.” dedi.
Eyyübiye’de firari hükümlü yakalandı
Eyyübiye’de hükümlünün veya tutuklunun kaçması ve ikametten hırsızlık suçlarından hakkında 13 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası bulunan A.Ş. isimli şahıs gözaltına alındı.
Şanlıurfalı aile 14 yaşındaki kızını 100 bin liraya sattı
14 yaşındaki Berfin İpkin'i 100 bin liraya satmakla suçlanan ve çocuğun kaçırıldığı yalanını ortaya atan Şanlıurfalı aile, İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklandı
Şanlıurfa il merkezi ve 4 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 6 kişi yakalandı
Akçakale’de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp irtibat yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalar neticesinde, 4 farklı ilde 4 mağduru 30 milyon TL dolandırdıkları tespit edilen 6 şüpheli yakalandı.
Eyyübiye’de horoz dövüştürenlere ceza yağdı
Eyyübiye’de Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde horoz dövüşü adı altında kumar oynatıldığı bilgisi alınmasının ardından belirlenen adrese baskın yapıldı. Baskında 8 şüpheli yakalanırken, kumar oynayanlara 494 bin TL ceza kesildi. Baskın anı kameralara yansıdı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Suruç’ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, olaya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyonda 7 gözaltı
Şanlıurfa'da emniyet ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda terör örgütünün gençlik yapılanmasında yer alan 5 kişi, sosyal medyadan örgüt propagandası yaptığı belirlenen 2 kişi olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı!
Şanlıurfa'nın merkezinde ve 3 ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa sınırında MİT’ten operasyon
Şanlıurfa sınırında yer alan Barış Pınarı bölgesinde MİT'in sağladığı istihbarat desteğiyle terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da DEM Parti’den tutuklamalara tepki
DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, 23 Nisan’da Şanlıurfa, İstanbul ve Ankara’da gözaltına alınan basın mensuplarıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.
Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, polis tarafından durdurulan ve kimlik sorgusunun ardından 20 yıl hapis cezası olduğu anlaşılan İ.H.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Viranşehir’de 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Viranşehir’de karşılıksız çek verme suçundan 5 ayrı dosyadan aran M. Ş. isimli şahıs, emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alındı. şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.
Haliliye’de esrar ve metamfetamin ele geçirildi
Haliliye’de narkotik ekiplerinin çalışmamsında esrar ve metamfetamin ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.