Arama
Arama Sonuçları
Hilvan’da trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı
Hilvan’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Siverek’te trafik kazası: 6 yaralı
Siverek’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Aralarında çocuklarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Suruç’ta trafik kazası: 3 yaralı
Suruç’ta kum yüklü kamyon ile traktör çarpıştığı kazada, 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Haliliye’de tek taraflı kaza!
Haliliye’de kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı. Yaşanan kazada aracın sürücüsü yaralandı.
Çiftçilere 72,5 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
Tarım ve Orman Bakanlığınca tarımsal destekleme ödemesi kapsamında, toplamda 72 milyon 554 bin liralık kaynak çiftçilerin hesaplarına bugün aktarıldı.
Haliliye’de 3 yaşındaki çocuk araç çarpması sonucu hayatını kaybetti
Haliliye’de karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Dünya Hipertansiyon Günü: Hipertansiyon farkındalığınızı artırın
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalında Doç. Dr. Kenan Toprak, 17 Mayıs Hipertansiyon Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfa-Suruç yolunda kaza! Yaralılar var
Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak anılan Şanlıurfa-Suruç yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar şarampole uçtu. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
Karaköprü’de polis arabası kaza yaptı
Karaköprü’de bir otomobil il polis arabasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı.
12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Rektör Güllüoğlu’nun katılımıyla kutlandı
12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde düzenlenen organizasyonla kutlandı.
Şanlıurfa’nın dev hastanesinin başhekimi değişiyor
Şanlıurfa’da bir süredir usulsüzlük ve skandallarla gündeme gelen kentin en büyük eğitim ve araştırma hastanesinin kadın başhekimi bıraktı. İl Sağlık Müdürlüğü, başhekimin ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Şanlıurfa’da kazada yaralanan genç hayatını kaybetti
Karaköprü’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Dağ hastanedeki üç haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Şanlıurfa dahil 7 ilde “Mahzen-47” operasyonu: Bir suç örgütü daha 'Mahzen'e girdi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-47” operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Haliliye'de bıçaklı kavga: 1 yaralı!
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir neden iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da ebeler eğitime alındı
Her kadının üreme sağlığı kapsamında gebelik, doğum, doğum sonu ve yenidoğan bakımı konusunda yeterli eğitim ve bilgi alma hakkı vardır. Anne adayını gebelik döneminde bilgilendirmek bir annelik hakkı olarak değerlendirilmelidir. Gebeyi ilk karşılama doğuma hazırlık ve doğumda gebe kaygısının giderilmesi, doğumda doğru bilinen yanlışlar, postpartum kanamada gebeye yaklaşım konularında bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır.
Şanlıurfa’da otizm farkındalık paneli düzenlendi
Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Dünya Otizm Farkındalık Haftası münasebetiyle 'Otizm Paneli' düzenlendi.
Şanlıurfa’da hekimlerden yüksek vergi açıklaması
Şanlıurfa Tabip Odası, aile hekimlerinden yüksek miktarda vergi alınmasından dolayı basın açıklaması düzenledi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Vergide adaleti güçlendirmek için önemli düzenlemeler yaptık" açıklamasına rağmen, sağlık çalışanları her ay maaşlarından yüksek vergiler kesilmesi nedeniyle artan enflasyon karşısında giderek fakirleştiklerini belirtti.
Birecik Köprüsü'nde 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu
Birecik Köprüsü'nde akşam saatlerinde 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çocuk ikna edilerek hastaneye sevk edildi.
Balık tutmaya çalışırken kanala düştü
Haliliye’de balık tutmaya çalışırken sulama kanalına düşen şahıs çevredeki gençler tarafından kurtarıldı.
Şanlıurfa’da Dünya Hemşirelik Haftası kutlandı
Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde Dünya Hemşirelik Haftası münasebetiyle "Hemşirelerimiz, Geleceğimiz, Bakımın Ekonomik Gücü" temalı program düzenlendi.
Ceylanpınar’da düğünde maganda kurşunuyla vurulan anneden acı haber!
Ceylanpınar’da 6 Mayıs’ta kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanan, kaldırıldığı hastanede doğmamış 3 aylık bebeği ölen 42 yaşındaki Zemzem Özdemir de bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Şanlıurfa’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Vali Şıldak Araştırma Hastanesini denetledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam etti.
Hastanelerde 'onaylı randevu' dönemi yarın başlıyor
Hastanelerde onaylı randevu dönemi başlıyor. Yeni dönemde, hasta randevu tarihinden bir gün önce ya onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirmek zorunda olacak.
ŞUSKİ: Hastalık yapıcı herhangi bir bulguya rastlanmamaktadır
ŞUSKİ tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfa merkez içme suyu şebekelerinden ve arıtma tesisi çıkışından alınan numunelerin analiz sonuçlarının "İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik" kapsamında uygun olduğu belirtildi. Ancak, açıklamada yüzeysel su kaynaklarının tamamında mevsim geçişlerinde zaman zaman karşılaşılan alg (mikro bitkiler) üremesi neticesinde suda koku problemi oluşabileceğine de dikkat çekildi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden hayatını kaybeden Çevik ile ilgili açıklama!
Eyyübiye’de bir inşaatta çalışan 15 yaşındaki Abdullah Çevik'in iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin yarıda kesildiği iddialarına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.
Eyyübiye'de kafasına briket düşen 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!
Eyyübiye’de inşaatta çalışırken kafasına briket düşen 15 yaşındaki Abdullah Çevik yaşamını yitirdi.
Suruç- Akçakale yolu meydana gelen kazada 1 çocuk öldü
Suruç’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu takla atan otomobilde 1 çocuk hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı.
Karaköprü’de trafik kazası: 2 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Eyyübiye’de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı
Eyyübiye’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil yol kenarında bulunan kayalara çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.