Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da 378 kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 378 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
“Çember-18” operasyonunda 4 bin 995 firari yakalandı
Şanlıurfa dahil 81 ilde son 5 günde aranan şahıslara düzenlenen “Çember-18” operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari yakalandı.
Şanlıurfa'da ev hırsızları çökertildi!
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından evde hırsızlık olaylarına ilişkin yapılan operasyonda 5 şüpheli de yakalanarak gözaltına alınırken, yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi.
Haliliye'de aranan şahıslar yakalandı
Haliliye’de emniyet ekipleri tarafından 2 aranan şahıs yakalandı.
Viranşehir’de 2 şüpheli tutuklandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 2 şüpheli gözaltına alındı.
81 ilde adliye ve cezaevlerine personel alımı yapılacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı açıklamasından sonra adaylar, personel alımı başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki infaz koruma memuru alımı başvuru şartları nedir?
Şanlıurfa’da bir haftada aranan 269 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 269 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Viranşehir'de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalandı.
Eyyübiye’de firari hükümlü yakalandı
Eyyübiye’de hükümlünün veya tutuklunun kaçması ve ikametten hırsızlık suçlarından hakkında 13 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası bulunan A.Ş. isimli şahıs gözaltına alındı.
Suruç’ta aranan şahıs yakalandı
Suruç'ta 3 farklı suçtan aranan şahıs yakalandı.
Şanlıurfa’da marketten peynir çaldı
Haliliye’de bir markete giren şahıs, reyondan kaşar peynirini çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Eyyübiye’de hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de mahalle bekçileri tarafından durumundan şüphelenilip durdurulan M. Ö. isimli şahsın 15 yıl hükümlü olduğu ortaya çıktı. Şahıs bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Vali Şıldak operasyonların bilançosunu açıkladı! 291 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 291 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da operasyonlar devam ediyor! 77 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 77 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Akçakale’de hırsızlık suçundan aranan şüpheli yakalandı
Akçakale'de 5 ayrı hırsızlık suçundan firari olan ve 2 ayrı dosyada aranan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
Bayram’da Şanlıurfa dahil 81 ilde operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde Şanlıurfa dahil 81 ilde 4 gündür devam eden, aranan şahıslara yönelik “ÇEMBER-17” operasyonlarında 2 bin 756 firarinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa’nın bir haftalık bilançosu açıklandı: 250 gözaltı!
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 250 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
81 ilde "çember" operasyonu: Aranan 2 bin 66 firari yakalandı
8️1️ ilde 4️ gündür devam eden “aranan şahıslara yönelik” düzenlenen “çember-16” operasyonlarında arama kaydı bulunan 2️ bin 6️6️ firari yakalandı.
81 ilde 4 günde 2 bin 840 firari yakalandı
8️1️ ilde 4️ gündür devam eden “aranan şahıslara yönelik” düzenlenen “çember-15” operasyonlarında arama kaydı bulunan 2️ bin 8️4️0️ firari yakalandı.
Şanlıurfa'da 12 kişi yakalandı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü siber suçlarla mücadele kapsamında aranan 12 şahsı yakaladı.
Şanlıurfa’da 1 haftada 308 aranan şahıs yakalandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik il genelinde yapılan çalışmaların 1 haftalık bilançosunu açıkladı.
“Mahzen-19” operasyonu: 13 gözaltı!
Elebaşılığını Barış Boyun’ un yaptığı organize suç örgütüne yönelik Çorlu'da 3 gün süren “Mahzen-19” operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda elebaşının yönettiği organize suç örgütü üyesi 13 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’da bağ, bahçe hırsızları yakalandı
Karaköprü’de, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından bağ ve bahçelerden hırsızlık yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 2 şahıs yakalandı. Şahısların evinde yapılan aramalarda ise onlarca çalıntı eşya bulundu.
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarmanın uygulamasında 327 kişi yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma birimlerinin il genelinde bir haftalık süreçte gerçekleştirdiği denetimlerde hapis cezası ve yakalama emriyle aranmakta olan toplam 327 kişi yakalandı.
Haliliye ve Viranşehir'de aranan 3 kişi yakalandı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda, Haliliye ve Viranşehir ilçelerinde 3 kişi yakalandı.
Şanlıurfa’da iş yerindeki hırsızlık güvenlik kamerasında
Şanlıurfa’da kıyafet satılan bir iş yerinde kasiyerle konuşurken masaya çantasını koyan bir kadının cüzdanı, küçük çocuklu bir kadın tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kadının, hırsızlık sırasındaki rahat tavrı dikkat çekti.
Faili meçhul hırsızlık olayı JASAT tarafından aydınlatıldı
Karaöprü’de jandarma ekiplerince, K-9 cinsi bir köpeğin de çalındığı hırsızlık olayına ilişkin operasyonda 2 kişi tutuklandı.
Şanlıurfa dahil 81 ilde firarilere operasyon: 2 bin 614 kişi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 81 ilde 4 gündür süren aranan şahıslara yönelik 'ÇEMBER-14' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 614 firarinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa'da arana 351 kişi yakalandı!
Şanlıurfa'da emniyet ve jandarma birimleri tarafından 04- 10 Mart tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, aranan 351 kişi yakalandı.
Şanlıurfa'da aranan 60 şahıs yakalandı!
Şanlıurfa’da çeşitli suçlardan aranan 60 şahıs yakalanırken, kesinleşmiş cezaları bulunan 11 şahıs ise işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi