Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’daki feci kazada yürek burkan detay! Baba ve oğul…
Birecik otoban köprüsü üzerinde tırların çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’da iki tır çarpıştı: 2 ölü
Birecik’te otoban köprüsü üzerinde 2 tır çarpıştı. Kazanın şiddetiyle bir tır kontrolden çıkarak köprüden aşağı uçtu. Kazada ilk gelen bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti.
Eyyübiye'de ev yangını!
Eyyübiye’de iddiaya göre çocukların ateşle oynaması sonucundan çıkan mesken yangını, itfaiye ekipleri tarafından çevreye sirayet etmeden söndürüldü.
ŞUSKİ Genel Müdürü İzol açıkladı: Şanlıurfa'da su kokuyor mu?
ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol, Şanlıurfa’da son dönemde şikayet konusu olan içme suyunda herhangi bir sorunun olmadığını belirtirken, sudaki kokunun mevsimsel geçişlerde oluşabileceğini ancak içemeye engel olmadığını vurguladı. Sosyal medyada dolaşan sabotaj iddialarının da asılsız olduğunu belirten İzol, önümüzdeki aylarda su fiyatında indirime gidileceğini de müjdeledi.
Vali Şıldak Araştırma Hastanesini denetledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam etti.
Şanlıurfa'da ev hırsızları çökertildi!
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından evde hırsızlık olaylarına ilişkin yapılan operasyonda 5 şüpheli de yakalanarak gözaltına alınırken, yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi.
Şanlıurfa’da şeker fasulyesinin ilk defa ekimi yapıldı
Şanlıurfa’da ilk defa ekimi yapılan şeker fasulyesi tarlasını ziyaret eden Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, devletin hibe ve destekleri sayesinde Şanlıurfa’da daha kaliteli ve verimli ürün alınacağını söyledi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden hayatını kaybeden Çevik ile ilgili açıklama!
Eyyübiye’de bir inşaatta çalışan 15 yaşındaki Abdullah Çevik'in iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin yarıda kesildiği iddialarına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.
Eyyübiye’de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı
Eyyübiye’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil yol kenarında bulunan kayalara çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.
DGS başvuruları başladı!
DGS başvuruları için bekleyiş sona erdi. Başvurular başladı. Sınava başvuracak adayların DGS Kılavuz’unu dikkatle incelemeleri gerekiyor. Kılavuzda başvuru tarihleri, ücreti, geç başvuru tarihi gibi birçok ayrıntı yer alıyor. Peki, DGS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
Haliliye'de 5 mahallede kilitli parke ve stabilize yol çalışması
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Bamyasuyu, İpekyol ve Süleymaniye Mahallelerinde kilitli beton parke taşı ile yolları onarırken, Köse Mahallesinde ise stabilize yol çalışması yaptı.
DEM Parti Birecik ilçe binasına silahlı saldırı!
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, ilçe binası maddi hasar gördü.
Karaköprü’de araba motosiklete çarptı 1 kişi yaralandı
Karaköprü’de elektriklerin olmadığı iddiasıyla trafik ışıklarının yanmaması sonucu bir otomobil motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosiklette bulunan 1 kişi yaralandı.
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Eyüp Peygamber makamında çevre düzenlemesi yapılacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüp Peygamber Camiinde incelemelerde bulunarak alanda yapılacak çevre düzenlemeleri ile ilgili bilgi aldı.
Viranşehir’de 44 yaşındaki işçi 1 Mayıs’ta iş kazasında öldü
Viranşehir’de çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu düşen işçilerden 44 yaşındaki Necati Er hayatını kaybetti. İşçilerden 22 yaşındaki Bakır Karataş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Vali Şıldak öğretmenlere çağrıda bulundu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sanat ve kültürün her alanında faaliyetlerin yapıldığı Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezi’nin başarılı çalışmalar yaptığını belirterek öğretmenleri bu merkezden faydalanmaya çağırdı.
Şanlıurfa’da silahla aracında intihar etti
Ceylanpınar’da iddiaya göre park ettiği aracının içerisinde silahla kendini vuran şahıs hayatını kaybetti.
Yeni müfredatta matematik derslerinde "algoritma-bilişim" odakta olacak
Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, matematik ve algoritma-bilişim ilişkisi matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.
Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor.
Şanlıurfa’da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
Eyyübiye’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Haliliye’de zincirleme kaza!
Haliliye’de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.
Vali Şıldak’tan müjdeli haber!
Karahantepe’de incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, bu yıl eklenecek 3 yeni alan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kazı Statüsü kapsamındaki alan sayısının 7’ye ulaşacağını söyledi.
Vali Şıldak’ın eğitim mesaisi bugün de sürdü
Vali Hasan Şıldak, cumartesi programını inşaat çalışmaları devam eden okulları inceleyerek tamamladı. Gün boyu üç farklı ilçede okul inşaatlarını inceleyen Vali Şıldak, “Fiziki iyileştirmede hedefimiz tekli eğitime geçerek dersliklerdeki öğrenci sayısını makul düzeylere çekmektir” dedi.
Şanlıurfa’da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı
OSB’de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.
Karaköprü'de meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı
Karaköprü’de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.
Haliliye’de trafik kazası: 1 ölü
Haliliye’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mehmet Ziya Oktay bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Başkan Kuş: Kito deresi parkı hayırlı olsun
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice mahallelerine nefes aldıracak Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Oyun grupları montajının tamamlandığı parkta çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kuş, parktaki diğer imalat çalışmalarının da bu hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.