Arama
Arama Sonuçları
Vali Şıldak Suruç'ta vatandaşları ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç'ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı!
Siverek’te jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 adreste yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.
Esemkulu’da 750 yıllık fıstık ağaçları bulunan alanda “izinsiz” sondaj çalışması
Karaköprü’de, ülkede ilk ekilen, yaklaşık 750 yıllık tescilli fıstık ağaçlarının bulunduğu kırsal mahallede doğal gaz ve petrol araması için “izinsiz” sondaj çalışması başladığı iddia edildi. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tapulu arazilerinde, sit alanı taşıyan alanda hiçbir bildirim yapılmadan, bilgileri dışında yapıldığını ileri sürdükleri çalışmaya tepki gösterdi.
Şanlıurfa’da Trafik Haftası kutlandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen trafik farkındalığı etkinliğinde yaptığı konuşmada son 4 ayda trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Vali Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, son 4 ayda Şanlıurfa'da trafik kazalarında 74 kişi hayatını kaybetti.
Ceylanpınar’da düğünde maganda kurşunuyla yaralandı
Ceylanpınar’da düğünde, gelinin duvağını toplamaya çalışan 42 yaşındaki Zemzem Özdemir havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan olayda kadın hastaneye kaldırıldı. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Şanlıurfa’da bir haftada aranan 269 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 269 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
19 ilde "Sibergöz-38" operasyonu: Gözaltılar var
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde "nitelikli dolandırıcılık" suçuna yönelik düzenlenen "Sibergöz-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Hilvan’da trafik kazası: 2 yaralı
Hilvan’da seyir halindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Kazada 2 kişi yaralandı.
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.
Şanlıurfa merkezli operasyonlarda yakalanan 15 kişi adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 5 ilde yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında Suriye uyruklu şahıslarında bulunduğu 15 kişi hakkında karar çıktı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Viranşehir’de 44 yaşındaki işçi 1 Mayıs’ta iş kazasında öldü
Viranşehir’de çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu düşen işçilerden 44 yaşındaki Necati Er hayatını kaybetti. İşçilerden 22 yaşındaki Bakır Karataş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Eşiyle beraber Şanlıurfa’dan Adıyaman’a giden kadın eşi tarafından öldürüldü
Şanlıurfa’dan Adıyaman’a tatil için giden Esra Yıldız ve A.Y., burada bir eve yerleştiler. Gece saatlerinde A.Y., bıçakla önce eşinin boğazını kesti daha sonra kalbinden bıçaklayarak iki çocuğunun annesini öldürdü.
Siverek’te 12 yıl hapsi bulunan firari yakalandı!
Siverek’te uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan firari JASAT ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Hilvan’daki yangından acı haber!
Hilvan’da kırsal mahallede evin mutfağında dün çıkan yangında yaralandıktan sonra hastanede tedaviye alınan 48 yaşındaki Sebahat Nibak hayatını kaybetti.
Siverek’te elektrik akımına kapılan adam vefat etti
Siverek’te elektrik akımına kapılan 48 yaşındaki Murat Gengeç hayatını kaybetti.
Şanlıurfa'da 25 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
Ceylanpınar’da 25 yıl 20 ay kasten öldürme suçundan aranan firari şahıs JASAT ekiplerince yapılan operasyon sonucunda yakalandı.
Şanlıurfa dahil 34 ilde terör operasyonu!
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu illerde jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan “Bozdoğan-30” operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa dahil 13 ilde dolandırıcılık operasyonu: 48 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli Şanlıurfa dahil 13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik jandarma tarafından düzenlenen "sibergöz-35" operasyonları kapsamında 48 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Siverek’te boğulma vakası! Kurtarılamadı
Siverek’te iddiaya göre serinlemek için sulama göletine giren 21 yaşındaki Mustafa Durdu boğularak yaşamını yitirdi.
Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, polis tarafından durdurulan ve kimlik sorgusunun ardından 20 yıl hapis cezası olduğu anlaşılan İ.H.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu anlamlı gün, il protokolünün katıldığı öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Birecik’te uyuşturucu operasyonu! 3 şüpheli yakalandı
Birecik’te emniyet ve jandarma ekiplerinin uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarda muhtelif uyuşturucu ele geçirilirken 3 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Vali Şıldak operasyonların bilançosunu açıkladı! 291 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 291 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da 1 haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 74 kişiden 22’si tutuklandı.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-13” operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 81 ilde uyuşturucu madde imalatı ve satışını yapanlara yönelik “Narkoçelik-13” operasyonlarında yüklü miktarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildiğini, 194 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Haliliye Belediyesi ile daha bilinçli nesiller yetişiyor
Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı çocuk trafik eğitim parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.