Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da öğretmenlerden şiddete karşı eylem
İstanbul’da bir öğretmenin silahla öldürülmesinin ardından öğretmenler tarafından tepkiler devam ediyor. Şanlıurfa’da meslektaşlarının silahla öldürülmesinin ardından eğitim sendikalarından bazıları İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne yürürken, Eğitim-Bir-Sen ise Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada iş bıraktıklarını söyleyen öğretmenler yere kalem bıraktılar.
Şanlıurfa'da öğretmenler meslektaşları için yürüdü!
İstanbul'da okul müdürünün öldürülmesinin ardından iş bırakan öğretmenler bugün Şanlıurfa’da yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Eğitimcilere yönelik şiddete tepki gösteren öğretmenler, "Öfkeliyiz, yastayız susmayacağız" ve "Şiddetsiz güvenli okullar istiyoruz" sloganları attı.
Karaköprüspor’da olağanüstü genel kurul heyecanı haftaya ertelendi
Karaköprü Belediyespor’un bugün yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Kongre haftaya ertelendi.
Kamuda tasarruf paketi pazartesi açıklanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacaklarını duyurdu.
Gazze’deki anneler için toplandılar!
AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilatı, Gazze’de Anneler Günü kutlayamayan anneler için açıklama yaptı.
Bekir Bozdağ Şanlıurfa'da
TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.
Şanlıurfa’da ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı
Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları, aileleri ile birlikte GAP Havalimanından yapılan dualarla uğurlandı. Uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-16' operasyonu!
Şanlıurfa dahil 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonlarında 366 kişi yakalandı.
Dolar haftanın son işlem gününde yükselişte
Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Döviz kurları alım satım fırsatını kaçırmak istemeyen yatırımcı ile vatandaşların merak ettikleri arasında. Dolar ve euro 10 Mayıs 2024 gününde serbest piyasada kaç TL'den işlem görüyor? İşte döviz kurunda son durum…
81 ilde adliye ve cezaevlerine personel alımı yapılacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı açıklamasından sonra adaylar, personel alımı başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki infaz koruma memuru alımı başvuru şartları nedir?
Öğretmenler bugün iş bırakıyor
Öğretmenlere yönelik artan şiddete tepki göstermek için bazı öğretmenler bugün iş bırakıyor. Okulların bugün tatil olduğu iddiasına ilişkin MEB yetkilileri açıklama yaptı. İddialar yalanlanırken bugün okulların açık olacağı vurgulandı.
Eyyübiye’deki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
Eyyübiye’de bulunan bir çiftlikte henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangın çevreye sirayet etmeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
PFDK cezaları belli oldu
Çorum FK maçı sonrası PFDK’ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a ceza yağdı.
Siverek’te boğulma tehlikesi geçiren çocuklardan acı haber geldi
Siverek’te 15 gün önce girdikleri gölette boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 2 çocuktan biri hayatını kaybetti.
Şanlıurfaspor’un son maçını yönetecek hakem açıklandı
Şanlıurfaspor'un 1. Lig’den düşüp düşmeyeceğini belirleyecek kritik Manisa FK karşılaşmasında düdük çalacak hakem açıklandı.
Şanlıurfa valiliği vatandaşları toz taşınımına karşı uyardı
Şanlıurfa Valiliği bölgemizde Cuma gününden itibaren etkili olacak olan toz taşınımına karşı vatandaşları uyardı.
Bayram yaklaşıyor! Şanlıurfa'da kent merkezinde küçükbaşların sayısı arttı
Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte kent merkezinde beslenen küçükbaş hayvan sayısı da arttı. Öyle ki artık trafikte her an karşınıza sürü çıkabiliyor. Karaköprü’de sabah saatlerinde yoldaki küçükbaş hayvanlar vatandaşlara şaşkınlık yaşattı.
Şanlıurfa’da Eğitim Gücü Sen şiddete karşı iş bırakma eylemi yapıyor
Eğitim Gücü Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği, İstanbul'da Irak asıllı bir öğrenci tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan adına ve eğitim çalışanlarına yapılan şiddete dur demek için basın açıklaması düzenleyerek, 2 günlük iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı.
Şanlıurfalı gazetecinin acı günü!
Veysel Polat ve İshak Polat'ın kız kardeşi, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Fidan'ın eşi Semra Fidan (Polat) hayatını kaybetti.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mevcut borç durumu detayları açıklandı
Seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, belediyenin mevcut borç durumu “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” çerçevesinde şeffaf belediyecilik ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme açısından açıklandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL borcu var.
Eyyübiye Belediyesinin botanik parkı açılışa hazırlanıyor
Eyyübiye Belediyesince yapımı tamamlanan Batıkent TOKİ Mahallesi Botanik Parkı açılışa hazırlanıyor.
Beyazgül’den Büyükşehir Belediyesinin borcuna ilişkin yeni açıklama
Geçmiş dönemin borcunu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL olarak açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, eski başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den bir yanıt daha geldi. Beyazgül, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart 2024 tarihi itibari ile alacak- borç mahsubu yapıldıktan sonra toplam borcu 2.800.000.000 TL’dir” açıklamasında bulundu.
Esemkulu’da 750 yıllık fıstık ağaçları bulunan alanda “izinsiz” sondaj çalışması
Karaköprü’de, ülkede ilk ekilen, yaklaşık 750 yıllık tescilli fıstık ağaçlarının bulunduğu kırsal mahallede doğal gaz ve petrol araması için “izinsiz” sondaj çalışması başladığı iddia edildi. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tapulu arazilerinde, sit alanı taşıyan alanda hiçbir bildirim yapılmadan, bilgileri dışında yapıldığını ileri sürdükleri çalışmaya tepki gösterdi.
Harran Üniversitesi ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi’ için başvurdu
Harran Üniversitesi Hastanesi Anabilim Dalları, eğitim kalitelerini akreditasyonla tescillemeye devam ederken Kardiyoloji Anabilim Dalı tarafından ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi’nin yenilenmesi için başvuru gerçekleştirildi.
Şanlıurfa’da öğretmenler yarın iş bırakıyor
İstanbul'da yaşanan ve bir okul müdürünün ölümüyle sonuçlanan olayın ardından öğretmen sendikaları, tepkilerini göstermek amacıyla iş bırakma eylemi kararı aldı. Şanlıurfa’da da öğretmenler yarın iş bırakıyor.
Akaryakıtta çifte indirim pompaya yansıdı!
Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Benzine ve motorine uygulanması beklenen indirim pompaya yansıdı. İşte Şanlıurfa’da güncel akaryakıt fiyatları…
Şanlıurfa’da araçta çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen araç yangını, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Şanlıurfaspor için hayati maç
Şanlıurfaspor'un 1. Lig’den düşüp düşmeyeceğini belirleyecek kritik Manisa FK karşılaşmasının gün ve saati açıkladı.
Şanlıurfa'daki eğitim sendikaları: Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık yapılsın
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in duyurduğu 20 bin öğretmen atamasını Şanlıurfa’daki eğitim sendikaları yetersiz buldu. Öğretmen açığının 10 binleri bulduğu Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirten sendika temsilcileri, atamalarda aslan payının kentte verilmesini istiyor. Sendika temsilcilerinin diğer bir talebi de mülakatların kaldırılması.