Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa dahil 20 ilde "Sibergöz-39" operasyonu: 74 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 20 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık ve Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-39” operasyonlarında 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Emeklilere müjde: 1 ay ücretsiz olacak!
Emeklilere müjde geldi. Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesindeki uygun yurtlar, yaz aylarında 1 ay boyunca emeklilere ücretsiz olarak tahsis edilecek. Bu imkan Şanlıurfa dahil Türkiye'nin 81 ilindeki emekliler için geçerli olacak.
Vali Şıldak sokak hayvanları hassasiyeti için kurumlarla bir araya geldi
Vali Hasan Şıldak başkanlığında vatandaş hassasiyetleri ön planda tutularak sokak hayvanlarının varlığı, bakımı ve rehabilitasyonu ile birimlerin sorumluluk alanlarını konu alan toplantı gerçekleştirildi.
Şanlıurfa’da yürüyüş ve konser iptal edildi!
Karaköprü Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği kortej yürüyüşü ve konser, Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan 4 günlük yasaklama kararı gerekçesiyle iptal edildi.
Şanlıurfa'da 4 günlük eylem ve etkinlik yasağı!
Şanlıurfa Valiliği, kent genelinde her türlü yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişinin 4 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
PFDK cezaları açıkladı!
PFDK kararlarını duyurdu. Bu kapsamda Şanlıurfaspor’a Manisa Futbol Kulübü müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle toplamda 240 bin TL para cezası verdi.
Coşkun: Öğretmen atama sürecindeki mülakata yer vermemeli
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağının TBMM'ye sevk edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.
Şahingöz: Gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz
TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Karaköprü Belediyespor'un kaptanı Muhammed Raşit Şahingöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulüp yönetimine tepki gösterdi. Şahingöz açıklamasında, sezon boyunca pek çok sıkıntı yaşadıklarını ve yapılan ayıplara rağmen şampiyon olduklarını belirtti.
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör operasyonu
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik önceki gün yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü adli makamlarca tutuklandı. 4 şüpheli sınır dışı edildi.
Şanlıurfa dahil 7 ilde “Mahzen-47” operasyonu: Bir suç örgütü daha 'Mahzen'e girdi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-47” operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.
Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda yeni daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yeni atanan bazı daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı.
Kamuda tasarruf dönemi başladı! Ayrıntılar açıklandı
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu. Buna göre kamuda yeni araç, bina, mobilya ve demirbaş alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödemeleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
Öğretmenlerin il içi tayin başvuruları başladı
Milli Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin duyuru yayımlandı. İl içi atama takvimine göre, atama başvuruları bugün başladı.
Şanlıurfa’da Gazze eylemi!
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle bütün ilişkilerinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapıldı. Şanlıurfa’da da Kitap Vakfı öncülüğünde Rabia Meydanı’nda toplanan vatandaşlar Kudüs şehidi Şanlıurfalı Hasan Saklanan’ı andı ve İsrail’e tüm ilişkilerin kesilmesi için basın açıklaması düzenledi.
ŞURKAV'da ortak katılım hareketi başlıyor
ŞURKAV Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Hasan Şıldak'ın katılımıyla gerçekleşti. Buluşmada Vali Şıldak, ŞURKAV'ın daha da aktif çalışmalarla gündeme gelmesi için ortak katılımlı bir anlayışla hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden hayatını kaybeden Çevik ile ilgili açıklama!
Eyyübiye’de bir inşaatta çalışan 15 yaşındaki Abdullah Çevik'in iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin yarıda kesildiği iddialarına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.
Resmi Gazete’de Birecik için acele kamulaştırma kararı çıktı
Bugün yayınlanan Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı kararına göre, Birecik’te OSB Transformatör Merkezi Projesi için Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmenlerimize yönelik şiddete ilişkin düzenleme yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğretmenlerimize ve diğer eğitim çalışanlarımıza yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz. Bu fiilleri işleyenlerin cezasının ertelenmesi engellenecek, tutuklama sebebi sayılarak tutuksuz yargılamanın önüne geçilecek" açıklamasını yaptı.
Şanlıurfa’da öğretmenlerden şiddete karşı eylem
İstanbul’da bir öğretmenin silahla öldürülmesinin ardından öğretmenler tarafından tepkiler devam ediyor. Şanlıurfa’da meslektaşlarının silahla öldürülmesinin ardından eğitim sendikalarından bazıları İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne yürürken, Eğitim-Bir-Sen ise Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada iş bıraktıklarını söyleyen öğretmenler yere kalem bıraktılar.
Şanlıurfa'da öğretmenler meslektaşları için yürüdü!
İstanbul'da okul müdürünün öldürülmesinin ardından iş bırakan öğretmenler bugün Şanlıurfa’da yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Eğitimcilere yönelik şiddete tepki gösteren öğretmenler, "Öfkeliyiz, yastayız susmayacağız" ve "Şiddetsiz güvenli okullar istiyoruz" sloganları attı.
Karaköprüspor’da olağanüstü genel kurul heyecanı haftaya ertelendi
Karaköprü Belediyespor’un bugün yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Kongre haftaya ertelendi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-16' operasyonu!
Şanlıurfa dahil 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonlarında 366 kişi yakalandı.
PFDK cezaları belli oldu
Çorum FK maçı sonrası PFDK’ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a ceza yağdı.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mevcut borç durumu detayları açıklandı
Seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, belediyenin mevcut borç durumu “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” çerçevesinde şeffaf belediyecilik ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme açısından açıklandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL borcu var.
Şanlıurfa’da öğretmenler yarın iş bırakıyor
İstanbul'da yaşanan ve bir okul müdürünün ölümüyle sonuçlanan olayın ardından öğretmen sendikaları, tepkilerini göstermek amacıyla iş bırakma eylemi kararı aldı. Şanlıurfa’da da öğretmenler yarın iş bırakıyor.
YSK 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Yener, "Yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde katılım oranı yüzde 78.12 olarak gerçekleşmiştir. 30 büyükşehirde AK Parti 12, YRP 1, DEM 3, CHP 14 büyükşehir belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline yapılan indirim sonrası bu indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de faydalanacağı müjdesini verdi.
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 organizatör yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.