Arama
Arama Sonuçları
Cihat Arslan: İki maçı kazanıp kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, düzenlediği basın toplantısında takımın ligde kalma hedefi ve son 2 maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arslan, takımın son 10 günde iki önemli maça çıkacağını ve hala avantajlı bir konumda olduklarını belirterek, kalan iki maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini söyledi. Taraftarlara ve şehire birlik ve beraberlik çağrısı yapan Arslan, “Seneye hayalim bu takımla Süper Lig yapabilmek.” dedi. Eyüpspor maçının ardından “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş.” sözlerine ilişkin ise Arslan,” Şanlıurfaspor’un düşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret” dedi.
Bozova yolunda kaza! 3 kişi yaralandı
Sık sık kazaların meydana geldiği Bozova yolu üzerinde bulunan çimento fabrikası bağlantı yolu kavşağında bir kaza daha meydana geldi. Ters yöne giren bir araç nedeniyle meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Haliliye’de kadınlar milletevlerinde meslek öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki milletevleri, kadınların meslek öğrendiği adres oluyor. Kursiyerlere aile ekonomilerine katkı sunabilecekleri ve kendilerini geliştirecekleri alanlar sunulurken, çocukları da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantısı Siverek'te yapıldı
Şanlıurfa’da her ay yapılan eğitim değerlendirme toplantısının adresi bu kez Siverek ilçesi oldu.
Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olmaya devam edeceğiz
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmak üzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Osmaniye’de hayatını kaybetti!
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Tuğçe A. Osmaniye’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Tuğçe A.’nın bugün doğum günün olduğu öğrenildi.
Şanlıurfaspor’un kaderini belirleyecek 2 maç!
Trendyol 1. Lig'de ilk sezonunu geçiren Astor Enerji Şanlıurfaspor, son 3 maçta galibiyet alamayarak ligde kalma mücadelesinde geriledi. Önce Bandırmaspor ile berabere kalan sarı yeşilli ekip, sonrasında Bodrumspor’a kaybetti. Son olarak Şampiyon Eyüpspor'a 3-1 mağlup olan sarı-yeşilliler, puanını 34'e yükseltti ve küme hattından sadece 1 puan önde kaldı. Ligde kalmak için kritik 2 maça çıkacak olan Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda galip gelerek ligde kalmayı başarabilecek mi?
Başkan Kuş başarısının sırrını açıkladı!
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tekrar seçilmesinin ardından yaptığı basın toplantısında belediyenin son beş yıldaki projelerini ve gelecek planlarını açıkladı. Kuş, belediyenin personel sayısının artışına ve borç durumuna değinerek, özellikle yeşil alan ve konut projelerine odaklanacaklarını belirtti. Başkan Kuş ayrıca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacaklarını ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini ifade etti.
Akçakale’de motosiklet denetimi
Akçakale'de emniyet ekipleri tarafından yapılan motosiklet denetimlerinde, 17 motosiklet trafikten men edildi, 65 ehliyetsiz kullanmaktan ceza yazıldı.
Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
Sahasında ağırladığı Kilisspor’u 7-0 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi. Böylelikle Viranşehir’in 37 yıllık 3. Lig hasreti sona erdi.
Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ programına katıldı. Başkan Gülpınar, ‘’Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.
Vali Şıldak duyurdu! Motosiklet denetimleri artırılıyor
Şanlıurfa'da sosyal medyada sıkça gündeme getirilen motosiklet kullanımı kaynaklı kazalarla ilgili Vali Hasan Şıldak, ilgili birimlere talimatını verdi ve gelişmeyi vatandaşlara duyurdu.
Hilvan’da tek taraflı kaza! 4 yaralı
Hilvan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil yoldan çıktı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Karaköprü’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Karaköprü’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralanırken, otomobil duvara çarparak durabildi.
Haliliye Belediyesi ile parklar yaza hazırlanıyor
Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve yeşil alanlarda sürdürdüğü ağaç dikim ve çim biçme çalışmalarıyla parkları yaza hazırlıyor.
Yeni müfredatta matematik derslerinde "algoritma-bilişim" odakta olacak
Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, matematik ve algoritma-bilişim ilişkisi matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.
Haliliye Belediyesi ile vatandaşlar geri dönüşüme teşvik ediliyor
Haliliye Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarına kurulan 3 adet sıfır atık market ile vatandaşlar, geri dönüştürülebilir evsel atıklarını topluyor. Kart sisteminin uygulandığı market ile vatandaşların aldıkları puan karşılığında temizlik ürünleri veriliyor.
Karaköprü Belediyespor kongreye gidiyor
Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig’de grubunu lider olarak tamamladı ve bir üst lige yükselmeyi garantiledi. Ancak, bu zaferin ardından kulüp yönetimi yeni bir döneme hazırlanıyor. Şampiyonluklarını ilan ettikleri haftanın ardından, Karaköprü Belediyespor'un yönetimi kongre kararı aldı. İşte kongre tarihi ve yeri…
Şanlıurfa’da fuhuş operasyonu! 9 gözaltı
Şanlıurfa’da maddi imkansızlık ve çaresizliklerinden faydalandıkları kadınları fuhşa zorladıkları ve fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 3’ü kadın 9 şüpheli yakalandı. Operasyonda fuhşa zorlanan 11 kadın da kurtarıldı.
Düz görmeye başladı: Şanlıurfa'da 68 yıl sonra gelen mutluluk
Şanlıurfa'da yaşayan ve 68 yıldır gözleri şaşı olan İsmail Çobanlı Harran Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan başarılı şaşılık operasyonuyla dünyayı düz görmeye başladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-15 Ligi’nde şampiyon
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Amatör U-15 Ligi’nde playoff final maçına çıktı. Maçın kazananını karşılıklı penaltı atışları belirledi.
Birecik’teki feci kazanın görüntüleri ortaya çıtı
Birecik’te üç aracın karıştığı trafik kazasında 26 yaşındaki doktor Mustafa Güder hayatını kaybetmiş 6 kişi de yaralanmıştı. Feci kazanın bir benzin istasyonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Birecik Belediyesi Mehmet Begit’in parti değiştireceği iddialarına yanıt verdi
Birecik’te DEM Parti’nin adayı olarak seçime giren Mehmet Begit, seçimi önde tamamlayarak Birecik Belediye Başkanı olmuştu. Seçimin ardından Begit hakkında başka partiye geçeği yönünde iddialar çıkmıştı. O iddialara yanıt geldi.
Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor.
Birecik'te zincirleme kaza! 7 yaralı
Birecik’te üç aracın karıştığı trafik kazasında araçlar hurdaya döndü. 7 kişinin yaralandığı kazada yaralılardan 2’sinin durumu ağır. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri de doktor.
Karaköprü’de maddi hasarlı kaza
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı kazada, otomobillerden biri yan yattı.
Ceylanpınar’da 4 motosiklet trafikten men edildi
Ceylanpınar’da trafik şubesi ekipleri tarafından 183 motosiklet ve sürücü denetlendi. 39 motosiklete cezai işlem uygulanırken, trafik kurallarına uymayan 4 motosiklet ise trafikten men edildi.
Şanlıurfa’da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
Eyyübiye’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Haliliye’de zincirleme kaza!
Haliliye’de 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Karaköprü'de sıkışmalı trafik kazası! 1 yaralı
Karaköprü’de iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir şahıs araçlardan birinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan şahıs ambulansla hastaneye götürüldü.