Arama
Arama Sonuçları
Dünya Hipertansiyon Günü: Hipertansiyon farkındalığınızı artırın
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalında Doç. Dr. Kenan Toprak, 17 Mayıs Hipertansiyon Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Bilim insanları Harran Üniversitesinde buluştu
Harran Üniversitesi ev sahipliğinde 8. Uluslararası Matematik ve Mühendislik Bilimleri Sempozyumu düzenlendi.
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör operasyonu
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik önceki gün yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü adli makamlarca tutuklandı. 4 şüpheli sınır dışı edildi.
Şanlıurfa dahil 7 ilde “Mahzen-47” operasyonu: Bir suç örgütü daha 'Mahzen'e girdi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-47” operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Haliliye Belediyesinin günlük glutensiz ekmek üretimi sürüyor
Haliliye Belediyesi, bölgede ilk ve tek olan Glutensiz Ekmek Fırını ile PKU’lu ve çölyaklı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Günlük olarak üretilen glütensiz ekmekler, PKU’lu ve çölyaklı vatandaşlara dağıtılıyor.
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa merkezli 5 ilde DEAŞ operasyonunda 8 kişi yakalandı
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı TEM dairesi koordinesinde Şanlıurfa merkezli 5 ilde DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.
Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda yeni daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yeni atanan bazı daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı.
Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na Üzeyir Durmuş atandı
Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu 'nun yerine Tuğgeneral Üzeyir Durmuş atandı. Görevine başlayan Durmuş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.
Şanlıurfa’da 378 kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 378 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Organize suç örgütlerine "Mahzen" operasyonları: 60 gözaltı
Elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplam 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 60 şüpheli yakalandı.
Kamuda tasarruf paketi pazartesi açıklanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacaklarını duyurdu.
Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-16' operasyonu!
Şanlıurfa dahil 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonlarında 366 kişi yakalandı.
Vali Şıldak Suruç'ta vatandaşları ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç'ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı!
Siverek’te jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 adreste yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Trafik Haftası kutlandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen trafik farkındalığı etkinliğinde yaptığı konuşmada son 4 ayda trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Vali Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, son 4 ayda Şanlıurfa'da trafik kazalarında 74 kişi hayatını kaybetti.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Şanlıurfa’da bir haftada aranan 269 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 269 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
Haliliye’de yaşlıların hanelerini belediye temizliyor
Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile haneleri temizlemeye devam ediyor. Belediyenin hizmetinden 576 vatandaş faydalanıyor.
Şanlıurfa merkezli operasyonlarda yakalanan 15 kişi adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 5 ilde yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında Suriye uyruklu şahıslarında bulunduğu 15 kişi hakkında karar çıktı.
Haliliye Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek
Haliliye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürdüğü aşevi hizmetiyle her gün 4 binden fazla vatandaşa sıcak yemek ulaştırıyor.
Siverek’te 12 yıl hapsi bulunan firari yakalandı!
Siverek’te uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan firari JASAT ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Şanlıurfa'da 25 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
Ceylanpınar’da 25 yıl 20 ay kasten öldürme suçundan aranan firari şahıs JASAT ekiplerince yapılan operasyon sonucunda yakalandı.
Şanlıurfa dahil 34 ilde terör operasyonu!
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu illerde jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan “Bozdoğan-30” operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı.
Karaköprü Belediyespor deplasmanda berabere kaldı!
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyon olan Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile 1-1 berabere kaldı.
Yeni müfredatta matematik derslerinde "algoritma-bilişim" odakta olacak
Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, matematik ve algoritma-bilişim ilişkisi matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.
Şanlıurfa dahil 13 ilde dolandırıcılık operasyonu: 48 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli Şanlıurfa dahil 13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik jandarma tarafından düzenlenen "sibergöz-35" operasyonları kapsamında 48 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Düz görmeye başladı: Şanlıurfa'da 68 yıl sonra gelen mutluluk
Şanlıurfa'da yaşayan ve 68 yıldır gözleri şaşı olan İsmail Çobanlı Harran Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan başarılı şaşılık operasyonuyla dünyayı düz görmeye başladı.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu anlamlı gün, il protokolünün katıldığı öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı.