Arama
Arama Sonuçları
Haliliye’de tek taraflı kaza!
Haliliye’de kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı. Yaşanan kazada aracın sürücüsü yaralandı.
Şanlıurfa’da 25 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarda 25 aranan şahıs yakalanırken, 680 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı.
Başkan Kuş: Hiçbir suç cezasız kalmayacaktır
Eyyübiye Belediyesinde yeni atandığı birimi istemeyen personelin yakınlarını da alarak ek hizmet binasına saldırdığı öğrenildi. Başkan Kuş, bu suçun cezasız kalmayacağını duyurdu.
Haliliye’de 3 yaşındaki çocuk araç çarpması sonucu hayatını kaybetti
Haliliye’de karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Eyyübiye’de korkutan orman yangını
Eyyübiye’de bulunan ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunca kontrol altına alınarak söndürüldü.
Dünya Hipertansiyon Günü: Hipertansiyon farkındalığınızı artırın
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalında Doç. Dr. Kenan Toprak, 17 Mayıs Hipertansiyon Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfa’da yürüyüş ve konser iptal edildi!
Karaköprü Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği kortej yürüyüşü ve konser, Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan 4 günlük yasaklama kararı gerekçesiyle iptal edildi.
Karaköprü Belediyespor’da yine kongre ertelendi
Karaköprü Belediyespor’un Olağanüstü Genel Kurul Kongresi yine ertelendi. Daha önce 17 Mayıs’a ertelenen kongre bugün yine yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Şanlıurfa'da şok uygulamalarda 58 aranan şahıs yakalandı!
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından şok uygulamada 58 aranan şahıs yakalandı.
PFDK cezaları açıkladı!
PFDK kararlarını duyurdu. Bu kapsamda Şanlıurfaspor’a Manisa Futbol Kulübü müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle toplamda 240 bin TL para cezası verdi.
Şanlıurfa-Suruç yolunda kaza! Yaralılar var
Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak anılan Şanlıurfa-Suruç yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar şarampole uçtu. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
Karaköprü’de polis arabası kaza yaptı
Karaköprü’de bir otomobil il polis arabasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın dev hastanesinin başhekimi değişiyor
Şanlıurfa’da bir süredir usulsüzlük ve skandallarla gündeme gelen kentin en büyük eğitim ve araştırma hastanesinin kadın başhekimi bıraktı. İl Sağlık Müdürlüğü, başhekimin ailevi sebeplerden dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Şanlıurfa’daki feci kazada yürek burkan detay! Baba ve oğul…
Birecik otoban köprüsü üzerinde tırların çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’nın 2023 trafik kazası bilançosu açıklandı
TÜİK’in açıkladığı Şanlıurfa’nın 2023 yılına ilişkin trafik kazası bilançosunu korkuttu. Geçen yıl Şanlıurfa’da 11 binden fazla kaza meydana gelirken bunların 4 bin 780’i ölümlü-yaralanmalı kaza olarak kayıtlara geçti. Bu kazalarda 144 kişi yaşamını yitirirken, 7 bin 700’den fazla kişi de yaralandı.
Şanlıurfa’da iki tır çarpıştı: 2 ölü
Birecik’te otoban köprüsü üzerinde 2 tır çarpıştı. Kazanın şiddetiyle bir tır kontrolden çıkarak köprüden aşağı uçtu. Kazada ilk gelen bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’da 11 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 11 aranan şahıs yakalanırken, ruhsatsız silah ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Trafik kurallarını ihlal eden 42 araca idari para cezası uygulandı.
Eyyübiye'de ev yangını!
Eyyübiye’de iddiaya göre çocukların ateşle oynaması sonucundan çıkan mesken yangını, itfaiye ekipleri tarafından çevreye sirayet etmeden söndürüldü.
Harran’da sulama kanalına düşen çocuk boğuldu
Harran’da sulama kanalına düşen 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
Haliliye'de bıçaklı kavga: 1 yaralı!
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir neden iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da ebeler eğitime alındı
Her kadının üreme sağlığı kapsamında gebelik, doğum, doğum sonu ve yenidoğan bakımı konusunda yeterli eğitim ve bilgi alma hakkı vardır. Anne adayını gebelik döneminde bilgilendirmek bir annelik hakkı olarak değerlendirilmelidir. Gebeyi ilk karşılama doğuma hazırlık ve doğumda gebe kaygısının giderilmesi, doğumda doğru bilinen yanlışlar, postpartum kanamada gebeye yaklaşım konularında bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır.
Şanlıurfa’da otizm farkındalık paneli düzenlendi
Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Dünya Otizm Farkındalık Haftası münasebetiyle 'Otizm Paneli' düzenlendi.
Şanlıurfa’da hekimlerden yüksek vergi açıklaması
Şanlıurfa Tabip Odası, aile hekimlerinden yüksek miktarda vergi alınmasından dolayı basın açıklaması düzenledi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Vergide adaleti güçlendirmek için önemli düzenlemeler yaptık" açıklamasına rağmen, sağlık çalışanları her ay maaşlarından yüksek vergiler kesilmesi nedeniyle artan enflasyon karşısında giderek fakirleştiklerini belirtti.
Şanlıurfa’da gazeteye ait motosikleti çalıp kayıplara karıştı
Karaköprü’de Urfanatik Gazetesine ait motosikletin direksiyonunu kıran hırsız, kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.
Eyyübiye'de cadde ortasında kendini jiletledi!
Eyyübiye’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, küfürler ederek kendini jiletledi. Polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, etkisiz hale getirildi.
Birecik Köprüsü'nde 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu
Birecik Köprüsü'nde akşam saatlerinde 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çocuk ikna edilerek hastaneye sevk edildi.
Şanlıurfa'ya yeni araç muayene istasyonu!
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor'u ziyaret ederek Şanlıurfa'nın araç muayene istasyonu ihtiyacına çözüm bulmak için girişimlerde bulundu.
Balık tutmaya çalışırken kanala düştü
Haliliye’de balık tutmaya çalışırken sulama kanalına düşen şahıs çevredeki gençler tarafından kurtarıldı.
Siverek’te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı!
Siverek’te emniyet ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olaya ilişkin 1 şüpheli gözaltına alındı.
Vali Şıldak’dan uyarı: “Su Hayattır Can Almasın!”
Vali Şıldak, Şanlıurfa’da her yıl onlarca genç ve çocuğun boğulduğu kanal ve göletler için uyarı yaptı. Havaların ısınması ile birlikte olası boğulma vakaları için çağrıda bulunan Vali Şıldak, özellikle ailelere seslenerek “Su Hayattır Can Almasın” diyerek gerekli bilinçlendirmenin çocuklara yapılmasını istedi.