Arama
Arama Sonuçları
Haliliye’de trafik kazası: 2 yaralı
Haliliye’de 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Hilvan’da trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı
Hilvan’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
Siverek’te trafik kazası: 6 yaralı
Siverek’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Aralarında çocuklarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Emeklilere müjde: 1 ay ücretsiz olacak!
Emeklilere müjde geldi. Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesindeki uygun yurtlar, yaz aylarında 1 ay boyunca emeklilere ücretsiz olarak tahsis edilecek. Bu imkan Şanlıurfa dahil Türkiye'nin 81 ilindeki emekliler için geçerli olacak.
Şanlıurfa’da 25 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarda 25 aranan şahıs yakalanırken, 680 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı.
Haliliye’de 3 yaşındaki çocuk araç çarpması sonucu hayatını kaybetti
Haliliye’de karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Suruçlu muhtarlardan cumhurbaşkanlığına dilekçe
Şanlıurfa’da 2024 yılı için sulama ücretlerinin yüksek fiyatından şikayetçi olan muhtarlar, Cumhurbaşkanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına itiraz dilekçesi verdi.
Şanlıurfa-Suruç yolunda kaza! Yaralılar var
Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak anılan Şanlıurfa-Suruç yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar şarampole uçtu. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
Karaköprü’de polis arabası kaza yaptı
Karaköprü’de bir otomobil il polis arabasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da kazada yaralanan genç hayatını kaybetti
Karaköprü’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Dağ hastanedeki üç haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Şanlıurfa’daki feci kazada yürek burkan detay! Baba ve oğul…
Birecik otoban köprüsü üzerinde tırların çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’da iki tır çarpıştı: 2 ölü
Birecik’te otoban köprüsü üzerinde 2 tır çarpıştı. Kazanın şiddetiyle bir tır kontrolden çıkarak köprüden aşağı uçtu. Kazada ilk gelen bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa otomobil alacak ve satacaklar dikkat!
Nisan ayında sıfır otomobillere gelen zamlar, vatandaşları ikinci ele yöneltti. Bu durum, ikinci el otomobil fiyatlarında da artışa neden oldu. Son iki ayda fiyatlar ortalama yüzde 5-8 oranında yükseldi. Uzmanlar, yıl sonuna kadar fiyatların daha da artacağını öngörüyor.
Şanlıurfa’da 11 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 11 aranan şahıs yakalanırken, ruhsatsız silah ve çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Trafik kurallarını ihlal eden 42 araca idari para cezası uygulandı.
Türk Hava Yolları, Taş Tepeler Projesi'nin ana sponsoru oldu
THY, Türkiye'nin tarihi ve kültürel mirasına önemli bir katkıda bulunarak, 12 arkeolojik alanı kapsayan Şanlıurfa’daki Taş Tepeler Projesi'nin 2024-2029 yılları arasındaki ana sponsoru oldu.
Harran’da sulama kanalına düşen çocuk boğuldu
Harran’da sulama kanalına düşen 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa’da gazeteye ait motosikleti çalıp kayıplara karıştı
Karaköprü’de Urfanatik Gazetesine ait motosikletin direksiyonunu kıran hırsız, kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.
Şanlıurfa’da eczacılık fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydi
Harran Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 2023-2024 eğitim öğretim dönemi 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' düzenlendi.
Şanlıurfa’da Dünya Hemşirelik Haftası kutlandı
Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde Dünya Hemşirelik Haftası münasebetiyle "Hemşirelerimiz, Geleceğimiz, Bakımın Ekonomik Gücü" temalı program düzenlendi.
Şanlıurfa’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da 13 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarda 13 aranan şahıs yakalanırken, ruhsatsız silah ve çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Trafik kurallarını ihlal eden 31 araca idari para cezası uygulanırken, 4 araç ise trafikten men edildi.
Londra'daki fuarda Şanlıurfalı fotoğrafçının eserleri sergilenecek
İngiltere’nin başkenti Londra’daki ünlü fotoğrafçılık fuarında bu yıl Şanlıurfalı fotoğrafçı Sinem Dişli’nin koleksiyonunda yer alan Göbeklitepe, Soğmatar ve Urfa güllesi eserleri de sergilenecek.
ŞURKAV'da ortak katılım hareketi başlıyor
ŞURKAV Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Hasan Şıldak'ın katılımıyla gerçekleşti. Buluşmada Vali Şıldak, ŞURKAV'ın daha da aktif çalışmalarla gündeme gelmesi için ortak katılımlı bir anlayışla hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Şanlıurfa'da şok denetimde 23 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından şok uygulamada 23 aranan şahıs yakalandı.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden hayatını kaybeden Çevik ile ilgili açıklama!
Eyyübiye’de bir inşaatta çalışan 15 yaşındaki Abdullah Çevik'in iş kazası sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisinin yarıda kesildiği iddialarına Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.
Suruç- Akçakale yolu meydana gelen kazada 1 çocuk öldü
Suruç’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu takla atan otomobilde 1 çocuk hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı.
Karaköprü’de trafik kazası: 2 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Eyyübiye’de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı
Eyyübiye’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil yol kenarında bulunan kayalara çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da 22 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamada 22 aranan şahıs yakalanırken, 1 araç trafikten men edildi.
Harran Üniversitesi'nde bilim şöleni
Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İlyas, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Vardin, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Hasan Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör.Dr. Hülya Eraslan, akademisyen ve öğrenciler katıldı.