Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da 4 günlük eylem ve etkinlik yasağı!
Şanlıurfa Valiliği, kent genelinde her türlü yürüyüş, protesto ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerle, bu eylem ve etkinliklere destek vermek amacıyla gelen kişi ile araçların il sınırlarına girişinin 4 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
Şanlıurfa-Suruç yolunda kaza! Yaralılar var
Şanlıurfa’da ölüm yolu olarak anılan Şanlıurfa-Suruç yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar şarampole uçtu. Kazada yaralıların olduğu bildirildi.
Karaköprü’de polis arabası kaza yaptı
Karaköprü’de bir otomobil il polis arabasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı.
Harran’da sulama kanalına düşen çocuk boğuldu
Harran’da sulama kanalına düşen 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
Haliliye'de bıçaklı kavga: 1 yaralı!
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir neden iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da gazeteye ait motosikleti çalıp kayıplara karıştı
Karaköprü’de Urfanatik Gazetesine ait motosikletin direksiyonunu kıran hırsız, kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.
Eyyübiye'de cadde ortasında kendini jiletledi!
Eyyübiye’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, küfürler ederek kendini jiletledi. Polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışılan şahıs, etkisiz hale getirildi.
Birecik Köprüsü'nde 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu
Birecik Köprüsü'nde akşam saatlerinde 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çocuk ikna edilerek hastaneye sevk edildi.
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.
Balık tutmaya çalışırken kanala düştü
Haliliye’de balık tutmaya çalışırken sulama kanalına düşen şahıs çevredeki gençler tarafından kurtarıldı.
Şanlıurfa’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Eyyübiye'de kafasına briket düşen 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!
Eyyübiye’de inşaatta çalışırken kafasına briket düşen 15 yaşındaki Abdullah Çevik yaşamını yitirdi.
Suruç- Akçakale yolu meydana gelen kazada 1 çocuk öldü
Suruç’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu takla atan otomobilde 1 çocuk hayatını kaybederken 7 kişi yaralandı.
Karaköprü’de trafik kazası: 2 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Eyyübiye’de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı
Eyyübiye’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil yol kenarında bulunan kayalara çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.
Haliliye’de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Eyyübiye’deki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
Eyyübiye’de bulunan bir çiftlikte henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangın çevreye sirayet etmeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
DEM Parti Birecik ilçe binasına silahlı saldırı!
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, ilçe binası maddi hasar gördü.
Şanlıurfa’da araçta çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü
Haliliye’de henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen araç yangını, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Şanlıurfa’da Trafik Haftası kutlandı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen trafik farkındalığı etkinliğinde yaptığı konuşmada son 4 ayda trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Vali Şıldak'ın açıkladığı verilere göre, son 4 ayda Şanlıurfa'da trafik kazalarında 74 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-15” operasyonu: 363 gözaltı!
Şanlıurfa dahil 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Harran’da gençler hayallerine kavuşuyor
Harran Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen eğitim kayıtlar devam ediyor.
Karaköprü’de araba motosiklete çarptı 1 kişi yaralandı
Karaköprü’de elektriklerin olmadığı iddiasıyla trafik ışıklarının yanmaması sonucu bir otomobil motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosiklette bulunan 1 kişi yaralandı.
Siverek’te trafik kazası: Yaralılar var
Siverek’te iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da 4 sahte kamu görevlisi suçüstü yakalandı!
Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran 4 şüpheli suçüstü yakalandı. Soruşturmada, şüphelilerin 23 vatandaşı toplamda 3 milyon 250 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 18 tutuklama
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa merkezli 7 ilde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları şüphesiyle 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i cezaevine teslim edildi.
İçişleri Bakanlığı'nda koruma aracı ve polis sayısı azaltıldı
İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma aracı ve polis sayısının azaltıldığını duyurdu.
Haliliye'de BESYO ve POMEM kursları devam ediyor!
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor.
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.