Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfaspor’da sadece 4 kombine satıldı
Yeniz sezon için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’da işler istenildiği gibi gitmiyor. Ekonomik açıdan zor günler geçilen kulüp taraftarlardan da beklediği desteği bulamadı. Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Giray Küçük, sadece 4 kombine satıldığını açıklayarak, bu duruma tepki gösterdi.
Mehmet Coşkun Şanlıurfaspor’da
Trendyol 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-yeşilli ekip son olarak Tuzlaspor'dan sol bek Mehmet Coşkun’u renklerine bağladı.
Şanlıurfaspor bir sözleşme daha imzaladı
Yeni sezon planlaması için çalışmalara devam eden Şanlıurfaspor, bu kapsamda Zahir Yapı ile 2024-2025 futbol sezonu sonuna kadar stadyum içi reklam sözleşmesi imzaladı.
Şanlıurfaspor Miraç Acer ile sözleşme imzaladı
Şanlıurafaspor Vanspor FK'den stoper Miraç Acer ile sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor, Bolu’da güç depolamaya devam ediyor
Bolu’da verilen iki günlük aranın ardından Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında günde yaptığı çift antrenmanla lige hazırlanıyor.
Şanlıurfaspor kamp çalışmalarına ara verdi
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Bolu’da sürdürdüğü hazırlık kampında bugün yapılan antrenman ardından 2 günlük izne ayrıldı.
Şanlıurfaspor sıkı hazırlanıyor
Trendyol 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Bolu’da sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Şanlıurfaspor Gaziantep ile karşılaşacak
Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor yarın Gaziantep FK ile hazırlık maçı yapacak.
Şanlıurfaspor 24yaşındaki kaleciyle anlaştı
1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer sezonunun açılmasıyla beraber transferlerini açıklamaya başladı. Sarı-yeşilli ekip son olarak kaleci Abdulkadir Sünger’i renklerine bağladı.
Şanlıurfaspor ilk transferini duyurdu
Şanlıurfaspor, 2024-2025 sezonu için hazırlıklarına devam ediyor. Ceylanlar bu kapsamda ilk transferi Muhammed Gönülaçar ile sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor bir reklam sözleşmesi daha imzaladı
Yeniz sezon planlaması için çalışmalara devam eden Şanlıurfaspor, bu kapsamda Sembol Ocakbaşı ile 2024-2025 futbol sezonu sonuna kadar stadyum içi reklam sözleşmesi imzaladı.
Şanlıurfaspor Fenerbahçe'nin genç yıldızına talip
1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, ciddi maddi sıkıntılarla karşı karşıya bulunuyor. Önümüzdeki sezonun başlamasına yaklaşık 45 gün kala, kulübün elinde sadece 4 futbolcu yer alıyor. Ancak transfer cephesinde umut verici bir gelişme yaşanıyor. Sarı-yeşilli ekibin Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki yıldızı ile imza aşamasına gelindiği öğrenildi. Transfer yasağı kalktığında imzaların atılması bekleniyor.
Şanlıurfaspor'dan 'Ümit Kurt' açıklaması
Şanlıurfaspor, dün oynanan Göztepe maçında aldığı darbe sonucu yere yığılan ve bilinç kaybı yaşayan futbolcu Ümit Kurt'un sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
Şanlıurfaspor'dan 3 transfer birden
Şanlıurfaspor 3 önemli transfer gerçekleştirdi.
Şanlıurfaspor’da Zafer Turan dönemi sona erdi
Teknik direktör değişimleri konusunda sicili kabarık olan Trendyol 1.Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor, teknik direktör Zafer Turan ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Şanlıurfaspor hazırlık maçını kaybetti
Şanlıurfaspor yeni sezon kamp hazırlıkları kapsamında Ankara Keçiörengücüspor ile çıktığı ilk hazırlık maçında rakibine 2-0 mağlup oldu.
Şanlıurfaspor hazırlık maçında mağlup: 2-1
Şanlıurfaspor devre arası kampında Ankara Keçiörengücüspor ile çıktığı hazırlık maçında rakibine 2-1 mağlup oldu.
Şanlıurfaspor maçının hakemi açıklandı
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk karşılaşmasında kendi sahasında Çorum FK ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’un maçını yönetecek hakem belli oldu.
Şanlıurfaspor’a yeni sponsor
Şanlıurfaspor Kulübü, 2022-2023 sezonu için Ak Temizlik firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Şanlıurfasporlu futbolcular 2 günlük izinin ardından kampta
TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Şanlıurfaspor, Bolu’daki ikinci etap kampına başladı.
Şanlıurfaspor’da kampın ilk etabı tamamlandı
TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibi Şanlıurfaspor, Bolu’daki ilk etap kampını tamamladı.