Arama
Arama Sonuçları
Siverek’te trafik kazası: 6 yaralı
Siverek’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Aralarında çocuklarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.
Vali Şıldak sokak hayvanları hassasiyeti için kurumlarla bir araya geldi
Vali Hasan Şıldak başkanlığında vatandaş hassasiyetleri ön planda tutularak sokak hayvanlarının varlığı, bakımı ve rehabilitasyonu ile birimlerin sorumluluk alanlarını konu alan toplantı gerçekleştirildi.
Urfa Çalışma Grubu’ndan 6 yıl sonra Karakoyun Deresi önerisi
Geçtiğimiz yıllarda Güneydoğu'nun Venedik'i olacağı vaat edilen ancak yapılan projeyle demir yığınına dönen Karakoyun Deresi, Urfa Çalışma Grubu tarafından tekrar güdeme getirildi. “ Yeni bir heyecan yeni bir umut” diyen Urfa Çalışma Grubu, yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’a 6 yıl önce yaptıkları öneriyi tekrar sundu.
Şanlıurfa’da halk oyunları yarışmasına yoğun ilgi
Şanlıurfa'da düzenlenen 3. Mahalleler Arası Halk Oyunları Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma, 13 ilçeden 18 ekibin katılımıyla yapıldı.
YRP Genel Başkanı Erbakan’dan Şanlıurfa’ya teşekkür ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan belediye başkanları ve yüksek oy alma başarısı gösteren adaylara teşekkür ziyaretleri kapsamında, kazandığı tek büyükşehir olan Şanlıurfa’ya geldi. Erbakan düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ve partililerle bir araya gelerek hem Şanlıurfalılara teşekkür etti hem de işsizlik sorununun yüksek olduğu kentte istihdama yönelik yapacakları çalışmaları anlattı.
Eyyübiye’de son tüketim tarihi geçmiş ürünlere el konuldu
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Amirliği, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Denetim ekipleriyle birlikte yapılan kontrollerde çok sayıda son kullanma tarihi geçmiş ürüne imha edilmek üzere el koydu. Hijyen ve gıda güvenliği kurallarını ihlal eden işyeri sahiplerine kanuni işlem uygulayan ekiplerin denetimlerinin sıklaşarak artacağı belirtildi.
Şanlıurfa dahil 7 ilde “Mahzen-47” operasyonu: Bir suç örgütü daha 'Mahzen'e girdi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-47” operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Vali Şıldak engelliler haftası programına katıldı
Vali Hasan Şıldak, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Programda Vali Şıldak, "Biz büyük bir aileyiz" diyerek engelli bireylere yönelik çalışmaların en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.
Vali Şıldak’dan Başkan Gülpınar’a ziyaret
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede kentte sürdürülen çalışmalar ele alındı.
ŞUSKİ Genel Müdürü İzol açıkladı: Şanlıurfa'da su kokuyor mu?
ŞUSKİ Genel Müdürü Emin İzol, Şanlıurfa’da son dönemde şikayet konusu olan içme suyunda herhangi bir sorunun olmadığını belirtirken, sudaki kokunun mevsimsel geçişlerde oluşabileceğini ancak içemeye engel olmadığını vurguladı. Sosyal medyada dolaşan sabotaj iddialarının da asılsız olduğunu belirten İzol, önümüzdeki aylarda su fiyatında indirime gidileceğini de müjdeledi.
Fatih Erbakan yarın Şanlıurfa'ya geliyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yarın Şanlıurfa’ya gelerek bazı temaslarda bulunacak.
Viranşehir’de kaçak sigaralar ele geçirildi
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında 2 ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda yüksek miktarda kaçak mallar ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa’da dikkat çeken anadil araştırması!
Sosyo Politik Saha Araştırmaları Merkezi, Şanlıurfa dahil 16 ilde ‘Türkiye’de Türkçe dışında konuşulan anadillerinin kullanım düzeyiyle’ ilgili araştırma yaptı.
Coşkun: İsraf önlensin istihdam öncelensin
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından kamu giderlerinde tasarruf sağlanmasına yönelik açıklanan "Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi"ni desteklediklerini, ancak bazı konularda uyarılarda bulunduklarını söyledi.
Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda yeni daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında yeni atanan bazı daire başkanları ve şube müdürleri tanıtıldı.
ŞUSKİ’de daire başkanı görevden alındı
Şanlıurfa’da içme suyuyla ilgili şikayetler devam ederken ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Yavuz Selim Boyacı görevden alındı. Boyacı’nın yerine atanacak isim de belli oldu.
Beyazgül'den Instagram hesabı ve borçlar hakkında açıklama
Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Instagram hesabının hacklendiğini ve Büyükşehir Belediye Başkanı yazısının bu nedenle değiştirilemediğini duyurdu. Beyazgül, sorunun en kısa sürede çözüleceğine inandığını belirtti. Beyazgül ayrıca, son günlerde belediye borçlarıyla ilgili yapılan asılsız iddialara da tekrar cevap verdi.
Londra'daki fuarda Şanlıurfalı fotoğrafçının eserleri sergilenecek
İngiltere’nin başkenti Londra’daki ünlü fotoğrafçılık fuarında bu yıl Şanlıurfalı fotoğrafçı Sinem Dişli’nin koleksiyonunda yer alan Göbeklitepe, Soğmatar ve Urfa güllesi eserleri de sergilenecek.
Şanlıurfaspor ligde kalmayı başardı! Başkan İzol: Birlik ve beraberlik zamanı
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, ligde kalmayı başaran takımın başarısını kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Şanlıurfa'da deprem sonrası yapılan çalışmalar değerlendirildi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında düzenlenen toplantı ile deprem sonrası il genelinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Organize suç örgütlerine "Mahzen" operasyonları: 60 gözaltı
Elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplam 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 60 şüpheli yakalandı.
AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Başkanının eşi vefat etti
Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Beşkat’ın eşi Veysi Beşkat hayatını kaybettiğini açıkladı.
Şanlıurfaspor'a destek! Büyükşehir Belediyesi toplu taşımayı ücretsiz yaptı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bugün oynanacak olan Şanlıurfaspor ve Manisa FK karşılaşması nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olduğunu duyurdu.
Viranşehir’de 2 şüpheli tutuklandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Büyükşehir Belediyesinde Park Bahçeler Dairesi Başkanı yine değişti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde birkaç hafta önce Park Bahçeler Dairesi Başkanı olarak atanan Ahmet Yazgan'ın yerine yeni bir isim getirildi.
Şanlıurfa’da Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına yeni atama
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar ekibini kurmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına Dr. Merve Ofluoğlu atandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hukuk müşaviri değişti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar ekibini kurmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediyede Hukuk Müşavirlik görevini yürüten Av. Azmi Aldemir görevden alınırken yerine atanan isim belli oldu.
Şanlıurfa'da çöl tozu etkili olacak
Şanlıurfa’da son haftalarda etkili olan çöl tozunun sonu gelmiyor. Bu kez hem Afrika hem de Suriye üzerinden çöl tozu geliyor. Şanlıurfa’da cuma ve cumartesi çamur yağmuru bekleniyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin mevcut borç durumu detayları açıklandı
Seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, belediyenin mevcut borç durumu “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” çerçevesinde şeffaf belediyecilik ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme açısından açıklandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL borcu var.