Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa sınırında 2 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa sınırında yer alan Barış Pınarı bölgesinde sızma girişiminde bulunan 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Şanlıurfa’da öğretmenlerden şiddete karşı eylem
İstanbul’da bir öğretmenin silahla öldürülmesinin ardından öğretmenler tarafından tepkiler devam ediyor. Şanlıurfa’da meslektaşlarının silahla öldürülmesinin ardından eğitim sendikalarından bazıları İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne yürürken, Eğitim-Bir-Sen ise Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada iş bıraktıklarını söyleyen öğretmenler yere kalem bıraktılar.
Şanlıurfa'da öğretmenler meslektaşları için yürüdü!
İstanbul'da okul müdürünün öldürülmesinin ardından iş bırakan öğretmenler bugün Şanlıurfa’da yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Eğitimcilere yönelik şiddete tepki gösteren öğretmenler, "Öfkeliyiz, yastayız susmayacağız" ve "Şiddetsiz güvenli okullar istiyoruz" sloganları attı.
Öğretmenler bugün iş bırakıyor
Öğretmenlere yönelik artan şiddete tepki göstermek için bazı öğretmenler bugün iş bırakıyor. Okulların bugün tatil olduğu iddiasına ilişkin MEB yetkilileri açıklama yaptı. İddialar yalanlanırken bugün okulların açık olacağı vurgulandı.
Birecik’te Mehmet Begit’in ağabeyi tutuklandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit tutuklandı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı!
Siverek’te jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 adreste yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Eğitim Gücü Sen şiddete karşı iş bırakma eylemi yapıyor
Eğitim Gücü Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği, İstanbul'da Irak asıllı bir öğrenci tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan adına ve eğitim çalışanlarına yapılan şiddete dur demek için basın açıklaması düzenleyerek, 2 günlük iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı.
Birecik’te DEM Parti binasına ikinci saldırı iddiası
Birecik’te DEM Parti binasına dün gece ikinci bir saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi. İlk saldırıyla ilgili seçim sonrası DEM Parti'den istifa eden Mehmet Begit'in ağabeyi Halil Begit gözaltına alınmıştı.
Birecik’te parti binası saldıran şahıs yakalandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde, olayın faili olduğu belirlenen H.B. isimli şahıs yakalandı.
DEM Parti Birecik ilçe binasına silahlı saldırı!
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, ilçe binası maddi hasar gördü.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Viranşehir'de silah operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli şahıs üzerinde ve 1 ikamette yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Şanlıurfalı sporcular 15 madalya ile rekor kırdı
Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Elazığ’da gerçekleştirilen Havalı Silahlar Egemenlik Bölge Şampiyonası yarışmasına katılan Şanlıurfalı sporcular 15 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecek
İşgal altındaki Kudüs’te İsrail polisinin şehit ettiği Şanlıurfalı imam hatip Hasan Saklanan ile ilgili Şanlıurfa Müftülüğü bir açıklama yayımladı. Açıklamada Saklanan’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 28 Nisan’da düzenlediği dört günlük Kudüs ziyaret turuna katıldığı, bu ziyaret sırasında yaşanan çatışmada İsrail polislerinin silahla müdahalesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Saklanan’ın taziyesinin nerede yapılacağı belli oldu.
Şanlıurfa’da silahla aracında intihar etti
Ceylanpınar’da iddiaya göre park ettiği aracının içerisinde silahla kendini vuran şahıs hayatını kaybetti.
Şanlıurfaspor teknik direktöründen maç sonu önemli açıklamalar
Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 32. haftasında kendi sahasında ağırladığı Eyüpspor’a 3-1 kaybetti. Kritik maçın ardından Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan’dan önemli açıklamalar geldi. Arslan, “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş. Yani çok enteresan.” dedi.
Haliliye’de pompalı tüfekle intihar girişimi!
Haliliye’de iddiaya göre 57 yaşındaki şahıs pompalı tüfekle boğazına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle olan ticaretinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Şanlıurfa’daki basın açıklamasını ise Kitap Vakfı yaptı. Açıklamayı okuyan Kitap Vakfı Başkanı Mustafa Fuad Balıkçı, “İktidara çağrımız; zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durması, Gazze tamamen yok olduktan sonra değil hemen şimdi somut adımlar atması.” dedi.
Şanlıurfa'da aranan 22 şahıs gözaltına alındı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarda aranan 22 şahıs yakalanırken, ruhsatsız silah ve kaçak tütün ele geçirildi.
Birecik’te kıraathane önünde bekleyen kardeşlere silahlı saldırı
Birecik’te gece saatlerinde iddiaya göre kıraathane önünde duran iki kardeş uğradıkları silahlı saldırıda yaralandı.
Siverek’te aran 3 şahıs tutuklandı
Siverek’te çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan 3 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Akçakale'de narkotik operasyonu: 3 gözaltı
Akçakale'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirildi.
Şanlıurfa’da ruhsatsız silahlanmaya taviz yok
Şanlıurfa’da jandarmanın üç adrese düzenlediği operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve tabanca ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.
MSB açıkladı! 75 terörist etkisiz hale getirildi
MSB, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son iki haftada 75 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Görevi başında öldürülen doktor Şanlıurfa’da unutulmadı
Türk Tabipler Birliği ve Şanlıurfa Tabip Odası tarafından “Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele Günü” dolayısıyla bugün Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak, basın açıklaması ve 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Birecik’te bir uzman çavuş silahla intihar etti
Birecik’te henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir uzman çavuş silahla intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan uzman çavuşun durumu ağır.
Şanlıurfa’da dahil 74 ilde silah kaçakçılarına dev operasyon: Yüzlerce gözaltı
Şanlıurfa dahil 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik bayram süresince 4 gündür devam eden “Mercek-17” operasyonlarında 869 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silaha el konuldu.
Şanlıurfa'da havaya ateş açan 2 kişi yakalandı
Haliliye ve Eyyübiye’de tabanca ile havaya ateş açan 2 kişi güvenlik güçlerince yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Bakan Güler Şanlıurfa’da video telekonferans toplantısı gerçekleştirdi
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şanlıurfa’da bayramlaşma sonrası video telekonferans toplantısında, yurt içinde ve sınır ötesinde görev yapan birliklerin komutanlarına seslendi. Güler, Türkiye'nin güvenliğini sağlamak ve haklarını korumak için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. Güler ayrıca, terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlar yürütüldüğünü ve örgütlerin hareket kabiliyetinin azaldığını vurguladı.