Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfaspor deplasmandan 1 puanla dönüyor
Şanlıufaspor ligin bitime bir hafta kala deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kalarak, kendini ateşe attı.
Haliliyeli gençler milli takıma gitmeye hak kazandı
Haliliye Belediyesinin gençlerin hizmetine sunduğu judo kursundan eğitim alan öğrenciler, Türkiye Şampiyonu oldu. Kentin gururu olan genç sporcular, milli takıma gitmeye hak kazandı.
Şanlıurfa’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi
81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu Şanlıurfa’da da yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar da programa katılarak bisiklete bindi.
Şanlıurfa'dan yüzmede büyük başarı! 3 madalya kazandılar
Şanlıurfalı sporcular Konya’da düzenlenen yüzme finallerinde dereceye girerek madalya kazandılar.
Haliliye'de BESYO ve POMEM kursları devam ediyor!
Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor.
Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki
Şanlıurfaspor futbolcuları, sezon başından beri devam eden maddi sorunlara tepki göstererek bir açıklama yayımladı. Açıklamada, futbolcuların sözleşme gereği maç başı alacaklarının tamamının sezon sonuna bırakıldığı, yabancı futbolcuların maaşlarının ödenmediği ve hocalar ile klüp çalışanlarının da maaşlarının geciktiği belirtildi.
Şanlıurfalı kaymakamın görev yeri belli oldu!
6 Şubat depremlerinin en fazla etkilediği Hatay’ın Samandağ ilçesine yaraların sarılması ve depremin izlerinin silinmesi için koordinatör kaymakam olarak atanan Şanlıurfalı Kaymakam İbrahim Ergin, 10 ay süren görev süresinin ardından Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine kaymakam olarak atandı.
Şanlıurfalı sporcular 15 madalya ile rekor kırdı
Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Elazığ’da gerçekleştirilen Havalı Silahlar Egemenlik Bölge Şampiyonası yarışmasına katılan Şanlıurfalı sporcular 15 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Cihat Arslan: İki maçı kazanıp kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, düzenlediği basın toplantısında takımın ligde kalma hedefi ve son 2 maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arslan, takımın son 10 günde iki önemli maça çıkacağını ve hala avantajlı bir konumda olduklarını belirterek, kalan iki maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini söyledi. Taraftarlara ve şehire birlik ve beraberlik çağrısı yapan Arslan, “Seneye hayalim bu takımla Süper Lig yapabilmek.” dedi. Eyüpspor maçının ardından “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş.” sözlerine ilişkin ise Arslan,” Şanlıurfaspor’un düşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret” dedi.
Şanlıurfa dahil 23 ilde Sibergöz-36 operasyonu: 109 gözaltı
Şanlıurfa dahil 23 ilde düzenlenen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı.
Urfasporlu yöneticiye ceza kapıda
Hafta sonu oynanan Eyüpspor maçındaki hakareti nedeniyle Şanlıurfaspor kulübü idarecisi Mustafa Müsri PFDK'ya sevk edildi.
Vali Şıldak öğretmenlere çağrıda bulundu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sanat ve kültürün her alanında faaliyetlerin yapıldığı Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezi’nin başarılı çalışmalar yaptığını belirterek öğretmenleri bu merkezden faydalanmaya çağırdı.
Şanlıurfaspor’un kaderini belirleyecek 2 maç!
Trendyol 1. Lig'de ilk sezonunu geçiren Astor Enerji Şanlıurfaspor, son 3 maçta galibiyet alamayarak ligde kalma mücadelesinde geriledi. Önce Bandırmaspor ile berabere kalan sarı yeşilli ekip, sonrasında Bodrumspor’a kaybetti. Son olarak Şampiyon Eyüpspor'a 3-1 mağlup olan sarı-yeşilliler, puanını 34'e yükseltti ve küme hattından sadece 1 puan önde kaldı. Ligde kalmak için kritik 2 maça çıkacak olan Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda galip gelerek ligde kalmayı başarabilecek mi?
Şanlıurfaspor teknik direktöründen maç sonu önemli açıklamalar
Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 32. haftasında kendi sahasında ağırladığı Eyüpspor’a 3-1 kaybetti. Kritik maçın ardından Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan’dan önemli açıklamalar geldi. Arslan, “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş. Yani çok enteresan.” dedi.
Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
Sahasında ağırladığı Kilisspor’u 7-0 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi. Böylelikle Viranşehir’in 37 yıllık 3. Lig hasreti sona erdi.
Şanlıurfaspor evinde mağlup oldu
Trendyol 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. haftasında kendi sahasında lider Eyüpspor’a mağlup oldu:1-3.
Karaköprü Belediyespor deplasmanda berabere kaldı!
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyon olan Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile 1-1 berabere kaldı.
Vali Şıldak milli sporcuları kutladı
Vali Hasan Şıldak, Türkiye dereceleri ile gündeme gelen Suruç Hokey Takımını tebrik etti.
Karaköprü Belediyespor kongreye gidiyor
Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig’de grubunu lider olarak tamamladı ve bir üst lige yükselmeyi garantiledi. Ancak, bu zaferin ardından kulüp yönetimi yeni bir döneme hazırlanıyor. Şampiyonluklarını ilan ettikleri haftanın ardından, Karaköprü Belediyespor'un yönetimi kongre kararı aldı. İşte kongre tarihi ve yeri…
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-15 Ligi’nde şampiyon
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Amatör U-15 Ligi’nde playoff final maçına çıktı. Maçın kazananını karşılıklı penaltı atışları belirledi.
Karaköprü Belediyespor şampiyonluk kupasına kavuştu!
TFF 3. Lig 3. Grup'ta ligin bitimine bir hafta kala grubunu birinci sırada bitirmeyi garantileyen Karaköprü Belediyespor kupasına kavuştu. Kupa kaptan M. Raşit Şahingöz'ün ellerinde yükseldi.
Başkan Gülpınar, 23 Nisan’da koltuğunu minik öğrencilere devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, makamını Şehit Mustafa Çiftçi ilkokulu öğrencisi Ahmet Sefa Zaman ve Sudenaz Düzgün’e devretti.
BELSAN Müdürü olarak atanan Arslan emekli olduğunu açıkladı
Mehmet Kasım Gülpınar’ın seçilmesiyle beraber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğünün başına getirilen Habib Arslan memuriyet görevinden emekli olduğunu açıkladı.
Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.
Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu!
TFF 3. Lig 3. Grup 29. hafta karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor sahasında Osmaniyespor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 kırmızı siyahlı ekibin galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla beraber Urfa ekibi ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilerken tarihinde, ilk kez TFF 2. Lig'de mücadele edecek.
Şanlıurfaspor Bodrum deplasmanında üstünlüğü koruyamadı: 2-1
Trendyol 1. Lig’de 31. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda Bodrumspor’a konuk oldu. Ceylanlar rakibine 2-1 yenildi.
Karaköprüspor şampiyonluk maçına çıkıyor
TFF 3. Lig 3. Grup lideri Karaköprüspor, bugün saat 15.00’te başlayacak Osmaniyespor maçından 1 puan bile alması halinde bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Karşılaşmada ilk 11’ler belli oldu.
Haliliye’de futbol okulu ile genç yetenekler yetişiyor
Haliliye Belediyesi’nin genç yetenekleri yetiştirdiği Futbol Okulunda teknik ve uygulamalı olarak kuralları ile öğrenen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.
Başkan Kuş: Kito deresi parkı hayırlı olsun
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice mahallelerine nefes aldıracak Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Oyun grupları montajının tamamlandığı parkta çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kuş, parktaki diğer imalat çalışmalarının da bu hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.
PFDK’dan Şanlıurfaspor’a çirkin tezahürat cezası
Şanlıurfaspor'a ligde son oynadığı Bandırmaspor maçındaki kötü tezahürattan dolayı ihtar cezası verildi. Çirkin ve kötü tezahüratın olduğu tribünde oturan taraftarların elektronik bilet kartları bloke edildi, bu taraftarlar takımın kendi evinde oynayacağı Eyüpspor maçında stada giremeyecek.