Arama
Arama Sonuçları
Coşkun: Eğitim çalışanlarının alım gücü artırılmalıdır
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, yeni eğitim-öğretim döneminde öğretmen açığı, düşük ek ders ücretleri ve mülakatla öğretmen atamalarına çözüm bulunması gerektiğini vurguladı. Coşkun, öğretmenlerin iş motivasyonunu artıracak adımların bir an önce atılması gerektiğini belirtti.
Şanlıurfaspor’da flaş gelişme: Olağanüstü kongre kararı!
Trendyol 1. Lig'de yer alan Şanlıurfaspor Kulübü, olağanüstü kongre kararı alarak 21 Eylül'de toplanmaya karar verdi. Kongre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek.
Vali Şıldak’ın gündemi eğitim
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında düzenlenen Okul Güvenliği Toplantısı’nda, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Şanlıurfa’daki okulların güvenliği masaya yatırıldı. Vali Şıldak, tüm kurumlara güvenlik konusunda hassasiyet gösterilmesi talimatını verdi.
Vali Şıldak başkanlığında okul güvenlik toplantısı yapıldı
2024-2025 Yeni eğitim öğretim yılı başlayacak olması münasebetiyle, okul çevrelerinde alınacak güvenlik önlemlerinin değerlendirildiği toplantı, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapıldı.
Şanlıurfa gastronomi ve turizm derneği başkanı ABDURRAHMAN ACAR’dan milletvekili CEVAHİR ASUMAN YAZMACI’ya ziyaret
Şanlıurfa Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Abdurrahman Acar ve iş insanı Mahmut Nedim Polat. Şanlıurfa milletvekili sayın,Cevahir Asuman Yazmacı’yı ziyaret etti
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu Urfa’da
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Şanlıurfa'da deprem sonrası inşa edilen kalıcı konutların yapım süreçlerini ve altyapı ihtiyaçlarını değerlendirmek üzere Şanlıurfa’ya geldi.
Şanlıurfa emniyetinden önemli uyarı!
Şanlıurfa’da son günlerde meydana gelen ölüm haberleri üzerine İl Emniyet Müdürlüğü serinlemek için su kanalı, gölet ve baraj göllerine girilmemesi gerektiğini belirterek, bu alanlarda yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğunu tekrar yineledi.
Şanlıurfa’da kuzu - oğlak destekleme başvuruları öncesi toplantı
Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bir açıklama yaparak hayvancılık destekleme başvurularının 2 Eylül Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Başlayacak olan destekleme başvurularında uygulama birliği sağlanması ve mağduriyetlerin önlenmesi için bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Şanlıurfa'da asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Şıldak, Şanlıurfa’da son 1 ayda 13 kişinin cinayete kurban gittiğini açıkladı.
PFDK'dan Şanlıurfaspor’a ihtar cezası!
PFDK, Şanlıurfaspor’a Ümraniyespor ile oynanan Trendyol 1. Lig maçında "talimatlara aykırı hareket" gerekçesiyle ihtar cezası verdi.
Vali Şıldak Viranşehir'de muhtarlarla buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Viranşehir ziyaretleri kapsamında muhtarlarla buluşarak sorunları dinledi ve "Tüm muhtarlarımız tek tek dinlenerek notlarımızı aldık. İleriki süreçlerde de sorunların çözümü noktasındaki gelişmeleri birebir takip etmeyi sürdüreceğim” dedi.
Şanlıurfa’da yeni eğitim yılı hazırlıkları ele alındı
Ağustos Ayı İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda özellikle yeni eğitim yılı hazırlıkları ele alındı.
Şanlıurfa'da "Kara Avcılığı" eğitim
Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kara avcılık eğitimi sona erdi. Eğitimler kapsamında jandarma ve fahri müfettişlere eğitim verildi.
Şanlıurfa'da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yeni eğitim c gerçekleştirildi. Başarılı bir yeni dönemin için yol haritasının konuşulduğu toplantıda Vali Şıldak BİGEP ile bu yıl da eğitimi yakından takip edeceklerini söyledi.
Vali Şıldak Suruç’ta muhtarlarla buluştu
Vali Hasan Şıldak, Suruç’ta muhtarlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.
DKMP’den bilgilendirme toplantısı
Şanlıurfa’nın Harran ve Akçakale İlçelerinde kara avcılığı bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Hasan Şıldak Başkanlığında gerçekleştirildi.
Şanlıurfa gastronomide dünyaya açılıyor
Şanlıurfa’nın gastronomi alanında geliştirilmesi amacıyla Vali Hasan Şıldak başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Şanlıurfa'da başlayan 2024-2025 futbol sezonunda alınacak tedbirlerin görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.
Vali Şıldak’tan kimlik kartı yenileme çağrısı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde yürütülen yeni kimlik kartına geçiş işlemleri ile ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Vali Şıldak, tüm vatandaşları kimlik kartlarını yenilemeye davet etti.
Vali Şıldak, “Rekor cezalara rağmen trafik kazaların önüne geçilmiyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte son üç ayda meydana gelen olaylar ve yaşanan bu olaylara karşı yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Vali Şıldak, yoğun denetimlere, uygulanan rekor seviyedeki cezalara rağmen trafik kazalarının ve can kayıplarının sayısı arttığını belirti.
TOKİ Şanlıurfa’da konut ve iş yeri satacak!
Şanlıurfa’da konut sahibi olmayı hayal edenler için büyük bir fırsat doğuyor. TOKİ, Şanlıurfa dahil 43 ilde konut ve işyeri satışı gerçekleştirecek. İşte detaylar…
Valilik’ten fıstık hırsızlığını önlemek için ilk defa uygulanacak yeni tedbirler
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında fıstık hırsızlığının önüne geçebilmek amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantının ardından, alınan kararlar ilgili kurum ve kuruluşlara iletildi.
Şanlıurfa’da fıstık hırsızları için harekete geçildi!
Şanlıurfa’da fıstık hasadı ile birlikte başlayan hırsızlık olaylarına karşı Vali Hasan Şıldak başkanlığında alınacak tedbirlerin değerlendirildiği Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Şanlıurfa milletvekilleri enerji sorunlarını Bakan Bayraktar'a iletti
Şanlıurfa milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Abdurrahim Dusak, İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, Faruk Pınarbaşı, Hikmet Başak ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı TBMM’deki makamında ziyaret ederek, bölgedeki elektrik kesintileri ve yatırım taleplerini iletti. Aynı saatteki TBMM konuşması nedeniyle toplantıya katılamayan Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ise Bakan Bayraktar'ı daha sonra ziyaret etti. Vekiller, Şanlıurfa'nın enerji sorunlarının çözümü için Bakan Bayraktar'ın desteğini talep etti.
İl Koordinasyon Kurulu temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi
Şanlıurfa İI Koordinasyon Kurulu 2024 yılı Temmuz Ayı Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkan Gülpınar: Ortada sistem yoktu (EK)
Büyükşehir Belediyesinin 100 günlük faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, önceki yönetiminde sistem olmadığını ve verilerin silindiğini iddia ederek "Belediye şirket olsaydı yapılacak şey basitti. Konkordato ilan edecektiniz" dedi.
Başkan Gülpınar: Birileri talimat gibi ismimi aldırıyor
Büyükşehir Belediyesinin 100 günlük faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, İl Koordinasyon Toplantısında protokolde kendisine yer verilmemesi olayına değinerek "Ben o dakika benim ismimin oradan indirildiğini bilmiyordum. Onu bilseydim daha farklı konuşma yapardım. Bundan nasıl bir tatmin duygusu yaşıyorsa bunu yaptıranın ruh halini sorgulamak lazım" dedi.
Gülpınar: Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz
100 günlük faaliyetlerini anlatmak için katıldığı basın toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, memleketi Siverek'te elektriklerin kesildiğini belirterek "Yine Siverek bölgesinde elektrikler kesilmiş ne hikmetse!31 Mart sürecindeki manzara karşımızda. Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz" dedi.
Başkan Gülpınar: Elektrik faturası değil, kaçak su kullanıyor
Büyükşehir Belediyesinin 100 günlük faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ŞUSKİ'de çalışıp kaçak su kullananlar olduğunu söyleyerek "Bunlar şehir efsanesi değil" dedi.