Arama
Arama Sonuçları
Gaziantep FK, Şanlıurfaspor'u farklı yendi
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, bugün Gaziantep Futbol Kulübü ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kaybetti.
Şanlıurfaspor’da flaş gelişme: Olağanüstü kongre kararı!
Trendyol 1. Lig'de yer alan Şanlıurfaspor Kulübü, olağanüstü kongre kararı alarak 21 Eylül'de toplanmaya karar verdi. Kongre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek.
PFDK kararları açıklandı! Şanlıurfaspor’a ihtar cezası
PFDK’ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle ihtar cezası verilirken, Maraton Alt Tribün B ve B1 bloklarındaki seyircilerin bir sonraki maça girişleri engellendi.
Şanlıurfaspor’da iç saha maçlarında bilet fiyatları 63 TL olarak sabitlendi
Şanlıurfaspor Kulübü, iç saha maçlarında bilet fiyatlarını sabitledi. Kulüp yönetimi, tüm tribünler için bilet fiyatlarını şehrin plakası olan 63 TL'ye sabitleyerek taraftarlarına jest yaptı.
Şanlıurfaspor, Bandırmaspor'u 3-2 mağlup etti
Şanlıurfaspor ligin dördüncü haftasında sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u 3-2 mağlup etti.
Şanlıurfaspor maçı sonrası ek seferler düzenlenecek
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu akşam oynanacak Şanlıurfaspor-Bandırmaspor maçı sonrası taraftarlar için ek toplu taşıma seferleri düzenleyeceğini duyurdu.
Şanlıurfaspor’dan sakatlık iddialarına yanıt
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın sahasında Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, futbolcusu Olarenwaju Ayobamı Kayode'nin sakat olduğu iddialarını yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Kayode'nin sağlık durumu ile ilgili sosyal medyada yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Şanlıurfaspor - Bandırmaspor maçının biletleri satışa çıktı
Şanlıurfaspor sahasında karşılaşacağı Teksüt Bandırmaspor maçının biletleri satışa çıktı
Şanlıurfaspor- Bandırmaspor maçının hakemi belli oldu
Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre Şanlıurfaspor’un, Teksüt Bandırma Spor’u konuk edeceği karşılaşmada Alper Akarsu düdük çalacak.
Şanlıurfaspor’da Bandırmaspor hazırlıkları başladı
Şanlıurfaspor sahasında ağırlayacağı Teksüt Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı yeşilliler, mücadele öncesinde antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor ve maç stratejilerini belirliyor
Başkan Küçük: Şanlıurfaspor’un hala sponsoru yok
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, kulübün yaşadığı sıkıntılara yönelik sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Şanlıurfaspor, İstanbulspor'a konuk oluyor
Trendyol 1. Lig’de Şanlıurfaspor ligin üçüncü haftasında yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.
Şanlıurfaspor Salih Şen ile sözleşme imzaladı
Şanlıurfaspor Almanya'nın Bayern Münih takımında oynayan 18 yaşındaki Şanlıurfalı orta saha oyuncusu Salih Şen ile sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor Kayode ile sözleşme imzalandı
Şanlıurfaspor, Gençlerbirliği forması giyen forvet oyuncusunu Olarenwaju Ayobamı Kayode’i renklerine bağladı.
İstanbulspor- Şanlıurfaspor maçının biletleri satışa çıktı
Ligin üçüncü haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor’un maç bilet fiyatları belli oldu.
PFDK'dan Şanlıurfaspor’a ihtar cezası!
PFDK, Şanlıurfaspor’a Ümraniyespor ile oynanan Trendyol 1. Lig maçında "talimatlara aykırı hareket" gerekçesiyle ihtar cezası verdi.
Şanlıurfaspor’da İstanbul hazırlığı
Şanlıurfaspor deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçına sıkı hazırlanıyor.
Şanlıurfaspor’dan yeni reklam anlaşması
Şanlıurfaspor 2024-2025 futbol sezonu sonuna kadar Parma Tasarım ve Yapı Malzemeleri ile stadyum içi reklam sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Şanlıurfaspor’dan yeni sponsor anlaşması
Şanlıurfaspor 2024-2025 futbol sezonu sonuna kadar Parma Tasarım ve Yapı Malzemeleri ile stadyum içi reklam sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor'u mağlup etti!
Şanlıurfaspor ligin ikinci haftasında sahasında Ümraniyespor’u 3-1 yendi.
Şanlıurfaspor’dan taraftarlarına sürpriz!
Şanlıurfaspor, yeni sezonun heyecanını taraftarlarıyla paylaşmaya hazırlanıyor. Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında, 18 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te 11 Nisan Stadı'nda Ümraniyespor'u ağırlayacak olan sarı yeşilli ekip, taraftarlarına özel bir sürpriz yaptı.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Şanlıurfa'da başlayan 2024-2025 futbol sezonunda alınacak tedbirlerin görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.
Şanlıurfaspor- Ümraniyespor maçını Aksuoğlu yönetecek
Trendyol 1. Lig'de 2. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler belli oldu. Şanlıurfaspor- Ümraniyespor maçını Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemlerinden Furkan Aksuoğlu, yönetecek.
Şanlıurfaspor sağlık sponsorluk sözleşmesi imzaladı
Şanlıurfaspor 2024-2025 sezonunda geçerli olmak üzere Medical Park Liw hospıtal hastaneleri ile sözleşme imzaladı.
Başkan Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Şanlıurfaspor deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olacak
Şanlıurfaspor yeni teknik direktör ve yeni transferlerden oluşan kadrosuyla yeni sezonun ilk resmi maçına yarın çıkacak.
Şanlıurfaspor’da sadece 4 kombine satıldı
Yeniz sezon için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’da işler istenildiği gibi gitmiyor. Ekonomik açıdan zor günler geçilen kulüp taraftarlardan da beklediği desteği bulamadı. Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Giray Küçük, sadece 4 kombine satıldığını açıklayarak, bu duruma tepki gösterdi.
Mehmet Coşkun Şanlıurfaspor’da
Trendyol 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-yeşilli ekip son olarak Tuzlaspor'dan sol bek Mehmet Coşkun’u renklerine bağladı.
Şanlıurfaspor bir sözleşme daha imzaladı
Yeni sezon planlaması için çalışmalara devam eden Şanlıurfaspor, bu kapsamda Zahir Yapı ile 2024-2025 futbol sezonu sonuna kadar stadyum içi reklam sözleşmesi imzaladı.
Orta saha oyuncusu Şanlıurfaspor yolunda
Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor forması giyen orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ile anlaştı.