Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı
Şanlıurfa’da yağışlı havaların etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu raporunun ardından Şanlıurfa Valiliği kentteki birçok ilçeyi kuvvetli yağış konusunda uyardı.
Viranşehir'de silah operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli şahıs üzerinde ve 1 ikamette yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Viranşehir'de kara yolları trafik haftası kapsamında 300 kişiye bilgilendirme çalışması!
Viranşehir’de kara yolları trafik haftası kapsamında yapılan denetimler çerçevesinde seyahat eden 50 araç, 3 otobüs ve 1 minibüste seyahat eden 300 yolcu ve sürücüye emniyet kemerinin önemi ve güvenli seyahat kuralları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.
Viranşehir'de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Viranşehir’de 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi
Viranşehir'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Viranşehir’de 44 yaşındaki işçi 1 Mayıs’ta iş kazasında öldü
Viranşehir’de çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu düşen işçilerden 44 yaşındaki Necati Er hayatını kaybetti. İşçilerden 22 yaşındaki Bakır Karataş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Viranşehir’de öğretmenlere ödenecek maaş promosyonu belli oldu
Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin maaş promosyonu 35 bin 525 TL’ye yükseldi. Banka promosyon ücretleri 15 Mayıs’ı takip eden 10 iş günü içerisinde personellerin hesaplarına yatırılacak.
Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
Sahasında ağırladığı Kilisspor’u 7-0 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi. Böylelikle Viranşehir’in 37 yıllık 3. Lig hasreti sona erdi.
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklandı
Şanlıurfa il merkezi ve 4 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Viranşehir'de dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından dolandırıcılık suçundan hakkında 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı!
Şanlıurfa'nın merkezinde ve 3 ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına alındı.
Viranşehir’de 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Viranşehir’de karşılıksız çek verme suçundan 5 ayrı dosyadan aran M. Ş. isimli şahıs, emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alındı. şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.
Viranşehir’de uyuşturucu operasyonu!
Viranşehir’de narkotik ekiplerinin iki farklı adrese düzenlediği operasyonda bir miktar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Viranşehir’de kasten adam öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
Viranşehir’de 1 yıl önce işlediği cinayetin ardından kayıplara karışan E.Y. isimli şahıs emniyet ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyonla yakalandı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu! 3 şüpheli gözaltına alındı
Viranşehir ve Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı
Salih Ekinci’den Viranşehir’in borcu için açıklama geldi
Viranşehir Belediyesi eşbaşkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, belediyenin borcunu 421 milyon 780 bin L olarak açıkladıktan sonra Viranşehir eski Belediye Başkanı Salih ekinciden açıklama geldi.
Viranşehir’de AK Parti Eski İlçe Başkanı Sayan'ın acı günü
Viranşehir’de bir dönem AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Celalettin Sayan’ın babası Ahmet Sayan, vefat etti.
Viranşehir’de 42 ehliyetsiz sürücü yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 523 motosiklet kontrol edilirken, 42 ehliyetsiz motosiklet sürücüsü tespit edildi. 176 motosiklete trafik para cezası uygulandı. 50 çalıntı, kazıntı şasi ve motor numaralı, haciz-yakalamalı ve tescilsiz motosiklet yakalandı.
Şanlıurfa'da okullar arası koro yarışmasının kazananları belli oldu
UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa'da düzenlenen Okullar Arası Koro Yarışmaları'nın 3. gününde ilkokul kategorisinde yarışmalar sona erdi. Eyyübiye Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Kültür ve Sanat Vakfı (ŞURKAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen "Tek Ses İki Hareket" Projesi kapsamındaki Valilik Kupası 3. Okullar Arası Koro Yarışması, bugün yapılan finalle son buldu.
Viranşehir'de traktörden düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Viranşehir’de seyir halindeki traktörden düşen 2 yaşındaki Mustafa Andaç yaşamını yitirdi.
Viranşehir’de Ezidiler Çarşema Sor Bayramı'nı kutladı
Viranşehir'de yaşayan Ezidiler, uzun bir aradan sonra ilk kez geleneksel Çarşema Sor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Her yıl Nisan ayının üçüncü Çarşambası olarak kabul edilen bu bayram, Ezidi topluluğu için büyük önem taşıyor.
Şanlıurfa’da tır yangını
Viranşehir’de seyir halindeyken dorsesi alev alan tır itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Viranşehir’de 10 yaşındaki çocuk akıntıya kapılarak yaşamını yitirdi
Viranşehir’de akıntıya kapılan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’da jandarmadan ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmanın iki adrese düzenlediği operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve tabanca ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.
Viranşehir’de 22 yaşındaki genç husumetlileri tarafından öldürüldü
Viranşehir'de iddiaya göre akşam saatlerinde yaşanan tartışmada husumetlileri tarafından kalbinden vurulan 22 yaşındaki Ömer Faruk İşcan isimli genç hayatını kaybetti.
Viranşehir Belediyespor 3. Lig yolunda
Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, konuk ettiği Reyhanlıspor’u taraftarının desteğiyle 2-1 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.
Viranşehir’de çalıntı motosikletler ele geçirildi
Viranşehir’de aranan şahısların yakalanması ile suç ve suç unsurlarının tespitine yönelik polisin çalışmasında 4 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Denetimde ayrıca hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs da yakalandı.
Viranşehir’de iki genç silahla vurulmuş halde bulundu
Viranşehir’de 21 ve 22 yaşlarında iki genç silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye götürülen iki genç doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gençlerin intihar ettiği iddia ediliyor.
Viranşehir'de elektrik akımına kapılan baba hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralandı
Viranşehir’de elektrik akımına kapılan 60 yaşındaki Veysi Aydın hayatını kaybetti, ona yardım eden oğlu 25 yaşındaki Aziz Aydın ağır yaralandı.