Gülben Ergen Şanlıurfa'ya Geliyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde müftülük yaptığı dönemde, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ve daha sonra 6 ay hapis yatan H.B.’nin Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı olarak atanmasına yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde müftülük yaptığı dönemde, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ve daha sonra 6 ay hapis yatan H.B.’nin  Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı olarak atanmasına yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Bir süre cezaevinde kaldıktan sora adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve Kasım ayında yeniden hakim karşısına çıkacak olan H.B.’nin il müftü yardımcılığı görevine getirilmesi yönündeki eleştiriler devam ediyor.

H.B.’nin yeni görevine ilişkin tepkiler gelmeye devam ederken, çocukların eğitim ve haklarıyla ilgili önemli projelere imza atan Sanatçı Gülben Ergen de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Tartışmaların odağındaki ismi ziyaret etmek için 15 gün sonra Şanlıurfa’ya geleceğini kaydeden Ergen, yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

“Ben 15 gün sonra ülkeme 55. Anaokumuzu açmak için @tcmeb @CocuklarGulsun elele Şanlıurfa’da gidiyorum. 12 yaşındaki çocuğu istismar ettiği için 6 ay hapis yatıp

İl Müftü Yardımcılığı görevine YÜKSELTİLEN Halil Birlik Bey’i MAKAMINDA ziyaret edeceğim.

Bu tweet kendisinden RANDEVU talebimdir.

Değerli #Şanlıurfa halkı

Tüm anneler, öğrencilerimiz

Sayın Valimiz

@UrfaValiligi

Sayın Başkan

@sanliurfabld

Hepiniz şehrinize kazandıracağımız Anaokulu açılışımıza davetlisiniz” ifadelerini kullandı.


ajans balıklıgöl