Final maçı için Şanlıurfasporlulara ücretsiz ulaşım ve bilet imkanı;

Final maçı için Şanlıurfasporlulara ücretsiz ulaşım ve bilet imkanı

Şanlıurfaspor yönetimi 15 Haziran günü Bucaspor 1928 ile Konya’da oynanacak final maçına gitmek isteyen taraftarlarına ücretsiz araç tahsis edileceğini duyurdu....

En son Anagold 24 Erzincanspor ile oynadığı maçta galip gelip finale çıkan Şanlıurfaspor, 15 Haziran günü saat 19.00’da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda Bucaspor 1928 ile karşılaşacak.

Şanlıurfaspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, karşılaşmada sarı yeşilli takımı desteklemek isteyen taraftarları için ücretsiz araç tahsis edileceği bildirildi.

Takımın yaptığı açıklamada şunlar ifade edildi:

“15 Haziran Perşembe günü Konya’da oynanacak Şanlıurfaspor – Bucaspor final maçımız için aynı gün saat 01.00’de (Çarşamba Gecesi) Büyükşehir ve ilçe Belediyelerimizin koordinesinde; Büyükşehir belediyemizin yanındaki Göbeklitepe İş merkezi önünden saat 01.00’de otobüsler hareket edecektir. Gidiş-Gönüş ücretsiz sağlanacak ulaşım imkanından tüm taraftarımız yararlanabilir.

İletişim: 0530 350 03 63 (Ali Çiçek)”.

Duyuruda ayrıca, kafile eşliğinde Konya’ya gidecek taraftarın maç biletlerinin Şanlıurfa Valiliği tarafından karşılanacağı ifade edildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum