Urfa’da düşük ayarlı altınları piyasaya sürmeye hazırlananlara operasyon;

Urfa’da düşük ayarlı altınları piyasaya sürmeye hazırlananlara operasyon

Şanlıurfa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi ekiplerince piyasaya ayarı düşürülmüş altınları süreceği tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında çok sayıda ayarı düşürülmüş altın ele geçirildi....

Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi ekiplerince ayarı düşürülmüş altınları piyasaya süreceği iddia edilen şüphelileri yakalamak için operasyon düzenlendi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki mali suçlar operasyonunda 11 şüphelinin, Cumhuriyet altını, yarım altın, çeyrek altın ve benzerlerini üreten ve ayarıyla oynayarak piyasaya süreceği tespit edildi.

Birecik, Suruç ve Şanlıurfa merkezde belirlenen adreslerde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda ayarı düşürülmüş olduğu değerlendirilen 80 Cumhuriyet altını, 22 yarım altın, 40 çeyrek altın, 1 Reşat altını ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 43 tarihi eser niteliğinde sikke, 8 altın basımında kullanılan demir döküm kalıp materyali ele geçirildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum