Siverek’te kadın kursiyerlerden yıl sonu sergisi;

Siverek’te kadın kursiyerlerden yıl sonu sergisi

Siverek Belediyesine bağlı Ayvanat Kadın Kültür Merkezi’nde eğitim gören kadın kursiyerlerin hazırladığı yıl sonu sergisi açıldı....

Siverek Belediyesine bağlı Ayvanat Kadın Kültür Merkezi’nin yılsonu sergisinin açılışına Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Ayvanat Kadın Kültür Merkezi’nin kadın kursiyerlerinin yıl boyunca yaptığı el emeği göz nuru çalışmalarının yer aldığı yılsonu sergisinde ürünler sergilendi.

Kadın kültür merkezlerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Burada açılan kişisel gelişim kursları ve mesleki kurslarla kadınlar kendini geliştiriyor. Hatta bunu kazanç kapısı haline getiren kadınları gördükçe aslında ne kadar doğru bir iş yaptığımız ortaya çıkıyor. Bizler kadınların sosyal hayatta daha geniş yelpazede çalışmasını, emek vermesini istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Serginin hazırlanışında emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum