Siverek’te 7 adet motosiklet çalan şahıs yakalandı;

Siverek’te 7 adet motosiklet çalan şahıs yakalandı

Siverek’te farklı tarihlerde olmak üzere toplam 7 adet motosiklet çalan hırsız Siverek Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalandı. Çalınan motosikletler sahiplerine teslim edildi....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü  tarafından yapılan açıklamada, Siverek’te farklı tarihlerde meydana gelen 7 adet motosiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren 32 yaşındaki A.K. isimli şahsın yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, hırsızı yakalama çalışmaları kapsamında, 100 saatlik kamera kaydının izlendiği, saha çalışması ve bilgi kaynaklarının değerlendirildiği ifade edilerek, şahsın 19 Haziran Pazartesi günü yakalandığı ve çalmış olduğu 7 adet motosikletin de sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Emniyetin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Siverek Asayiş Büro Amirliği görevlilerince farklı tarihlerde meydana gelen 7 adet motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak,  olayı gerçekleştiren şahıs veya  şahısların yakalanmasına yönelik yapılan geniş çaplı çalışmalar kapsamında, 100 saatlik kamera kaydı izlenerek, saha çalışması ve bilgi kaynakları değerlendirilmiş, görevlilerimizin özverili ve başarılı çalışmaları neticesinde şüpheli A.K. (32 Yaş) isimli şahıs 19.06.2023 günü yakalanarak,  çalmış olduğu 7 adet motosiklet sahiplerine teslim edilmiştir.

Şahıs hakkında; “MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI ve RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK “ suçlarından 8 ayrı dosyadan işlem gerçekleştirilmiş,  adli mercilere sevk edilen A.K. (32 Yaş) isimli şahıs 20.06.2023 tarihinde TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.

Şehrimizin güvenliğinin, huzur ve sükûnunun bozulmaması, mala karşı işlenen suçlarda vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önlenmesi için suç ve suçluyla mücadele konusunda istikrarlı, dikkatli, duyarlı ve titiz çalışmalarımız devam edecektir”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum