AK Parti Urfa milletvekilleri Bakan Ersoy’u ziyaret etti;

AK Parti Urfa milletvekilleri Bakan Ersoy’u ziyaret etti

AK Parti Şannılıurfa Milletvekillerinden oluşan bir heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Kentte sosyal ve kültürel hayatı daha da zenginleştirecek adımların atılması için Bakan Ersoy’a bazı talepler ileten heyet, Urfa'ya Devlet Tiyatrosu istedi....

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Eyyüpoğlu, Emin Önen, Hikmet Başak ile M. Faruk Pınarbaşı’ndan oluşan bir heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Heyette yer alan isimlerden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Bakan Ersoy’a kentin sosyal ve kültürel hayatını daha da zenginleştirecek adımların atılması için bazı talepler ilettiklerini belirtti.

En büyük hedefleri arasında Şanlıurfa'ya Devlet Tiyatrosu kazandırmak yer aldığını ifade eden Vekil Yazmacı, paylaşımında şunları ifade etti:

“Kadim tarihe sahip, Peygamberler şehri Şanlıurfamızın sosyal, kültürel ve turistik açıdan daha iyi noktalara ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 

Bugün TBMM’de Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın @MehmetNuriErsoy‘u ziyaret ederek, sosyal ve kültürel hayatı daha da zenginleştirecek adımların atılması için Şehrimiz adına taleplerimizi ilettik. 

Şehrimize büyük katkı sağlayacağına inandığımız, Hz. İbrahim’in Evi’nin bulunması projesi, ihtiyaç duyulan ilçelerde halk kütüphanelerinin açılması, kazı alanları ve müzelerle ilgili projelerin geliştirilmesi, vb. konularımızı Sayın Bakanımıza ilettik. 

Nüfusu 2,5 milyonu aşan Şanlıurfa'mıza Devlet Tiyatrosu kazandırmak en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. 

Misafirperverliği için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum