Siverek’teki ölümlü kuduz saldırısının detayları ortaya çıktı;

Siverek’teki ölümlü kuduz saldırısının detayları ortaya çıktı

Siverek ilçesinde kuduz nedeniyle hayatını kaybeden genç mimar Lütfü Seray'ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Seray'ın sahibi olduğu köpek tarafından ısırılarak kuduza yakalandığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi....

Dün Siverek ilçesinde Mimar Lütfü Seray’ın kuduz nedeniyle hayatını kaybetti. Genç mimarın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

İddiaya göre, evcil köpek sahibi olan Seray, yaklaşık bir ay önce fenalaşan köpeğini veterinere götürdü. Genç mimar, veterinerde başka bir köpek tarafından ısırıldığı anlaşılan köpeğini sakinleştirmeye çalıştı.

Ancak o sırada köpeği tarafından kendisi de ısırılan Seray, önemsiz bir sıyrık olduğunu düşünüp hastaneye gitmedi.

Daha sonra katıldığı bir etkinlikte iyice fenalaşan genç mimar, Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak durumunun ciddi olduğu anlaşılınca, Gaziantep’te bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

30 yaşındaki Mimar Seray, burada kendisine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Siverek Kaymakamlığı da konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"İlçemizde 12 Haziran 2023 tarihinde sahibi olduğu köpeği tarafından ısırılan vatandaşımıza kuduz teşhisi konulmuş, bunun üzerine tedavi sürecine başlanmıştır.

Yaklaşık 1 ay süren tedavi sonucunda vatandaşımızın kurtarılamayarak vefat ettiğini büyük bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayız” ifadelerini kullanmıştı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum