Başkan Canpolat: Bayramımız mubarek olsun;

Başkan Canpolat: Bayramımız mubarek olsun

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, İslam Aleminin bayramını tebrik etti....

“Yüce Rabbimize yaklaşmanın ve paylaşmanın adı olan Kurban Bayramının başta İslam Alemi olmak üzere tüm insanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“Hz. İbrahim'in Allah'a kulluğunu ve inancını göstermek için en sevdiği, üzerine titrediği en kıymetli evladı Hz. İsmail'i Allah yolunda feda edecek olmaktan hiç tereddüt etmediği günden bu yana Kurban bir gelenek görenek değil, dinî bir ritüel değil kesin olarak Allah'ın emridir. Kurban, yüce Rabbimize kulluğumuzu ispatlayabilmenin fırsatıdır ve en önemlisi de dinimizin gereği olan yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneğidir. Paylaşmayı sadece maddi olarak değil tüm Müslümanların hem acılarını hem de sevinçlerini hissederek paylaşmayı gerçek manada yaşadığımız bu günleri gösteren Allah'a şükürler olsun. Aramızda kilometrelerce mesafe olsa da kardeşlerimizle gönül birliği kurarak maneviyat atmosferini tazeleyen, yenileyen Kurban Bayramının tekrar hayırlar getirmesini dilerim.”dedi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum