Urfalı doktor görevi başında hayatını kaybetti;

Urfalı doktor görevi başında hayatını kaybetti

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Urfalı Dr. Bekir Mete Oymak, görevi başınday iken geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti. Dr. Oymak düzenlenecek cenaze töreni ile Ankara’da defnedilecek....

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli olan Urfalı Dr. Bekir Mete Oymak, sabah saatlerinde görevi başındayken kendisini iyi hissetmediğini ifade ederek lavaboya gitti.

Lavaboya gittiği esnada iyice fenalaşan Dr. Bekir Mete Oymak, çalışma arkadaşlarının ilk müdahalesinden sonra acil servise kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Bugün Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde törenle uğurlanacak olan Dr. Oymak, Ankara’da defnedilecek. 

İlk olarak göreve 2003 yılında Kastamonu’da bulunan Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde başlayan Oymak, buradaki 8 yıllık görevinden sonra sırasıyla Kastamonu Devlet Hastanesi ve Bozkurt İlçe Devlet Hastanesinde görev yaptı. 

En son Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Polikliniğinde görevli Urfalı doktor, mesleğine bağlı biri olarak tanındığı bildirildi. Dr. Oymak’ın vefatı çalıştığı hastanedeki mesai arkadaşlarını ve hasta yakınlarını yasa boğdu.

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarımızdan, mesai arkadaşımız Dr. Bekir Mete Oymak'ın geçirdiği ani rahatsızlık sonucunda bugün vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum