Abdurrahman Acar: Gönüllerimizin birbiriyle yakınlaştığı bir bayram dileğiyle;

Abdurrahman Acar: Gönüllerimizin birbiriyle yakınlaştığı bir bayram dileğiyle

Bonega Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Acar, bayram münasebetiyle bir mesaj yayınladı...

İş insanı Abdurrahman Acar mesajında;

''Millet ve tüm İslam alemi olarak; paylaşmanın, birlikteliğimizin ve bereketin bayramı olan bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir.

Tarih boyunca adaletten, barıştan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan bir milletin mensupları olarak, toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Şüphesiz, aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı muhafaza ettiğimiz sürece toplumsal dokumuz bozulmadan dimdik ayakta kalmaya devam edecektir.

Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram yaşanılması duygu ve düşüncesiyle, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı bayramlar dilerim.'' dedi.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Hafize / 08.07.2022 17:57

    Sayın Abdurrahman acar sizin ve ailenizin bayramını kutlar Ve Bonega turizm de emeği geçen tüm ekibin bayramını kutlar başarılarının devamını dilerim

  • Mehmet Bilgin / 09.07.2022 10:32

    Hayırlı bayramlar dilerim 👏