Sağlık-Sen sağlıktaki sorunlar için Bakan Koca ile görüştü;

Sağlık-Sen sağlıktaki sorunlar için Bakan Koca ile görüştü

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, Sağlık-Sen Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu'nun 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecine ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini bildirdi....

Sağlık-Sen Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek 7. Dönem Toplu Sözleşme süreciyle ilgili bilgi verdi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, görüşmenin Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleştiğini ve Sağlık-Sen’in hazırladığı teklifler hakkında Bakan Koca ile istişarede bulunulduğunu belirtti.

Sağlık çalışanlarının temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretle iligli Yabir, şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık-Sen Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek 7. Dönem Toplu Sözleşme süreciyle ilgili bilgi verdi. 

Bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Sağlık-Sen’in hazırladığı tekliflerle ilgili Bakan Koca ile istişarede bulunuldu.

Ziyarette ayrıca sağlık çalışanlarının temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Genel Başkan Doğan, yakın zamanda Bakan Koca’nın sağlık çalışanlarına gönderdiği mektupta Sağlık-Sen’in toplu sözleşme teklifleri arasında yer alan sorunlara dikkat çekmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Bakan Koca da süreci yakından takip ettiğini belirterek ziyaretten dolayı Sağlık-Sen heyetine teşekkür etti.".

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum